ох тя и моята е една дъъълга.значи, в класа ми има едно момче, с което сядам някои часове.Вече 2 години е в класа ми има ми скапа и от началото на тази учебна година започна да ми чати много често..говорим си базика ме се.толкова пъти сме се споглеждали без да си кажем нищо,хващала съм го да ме зяпа,но за съжаление на даскало не говорим почти изобщо за разлика от скайп .Няколко пъти ме пита дали го харесвам но така като шега ме пита и аз казах че го харесвам приятелски (същност много повече).иначе изглежда срамежлив,.. започна да се движи с момичетата от класа и даже мислих че харесва някоя.И той също започна да ме нарича с един обиден прякор но го казва на шега така ии аз немога да му се сърдя..Постоянно се държи различно понякога много мило друг път нарочно ме дразни и незнам какво да мисля(Вече и неми пише в скайп толкова често а преди по цял ден до 1-2часа през ноща седяхме и си говорихме)..Според вас харесва ли ме..(Въпроса е там че аз също мисля че го харесвам но преди като харесвах някой ме беше срам и една дума да му кажа а с него си говорим за всичко)...Какво мислите харесва ли ме..Защото ако не ме и му кажа ще си развалим приятелството а аз него искам.. Моля ви помогнете