- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Как да се отърва от досадното акне по-бързо!
Imam problem visoka sum 165 a sum 16 godishna iskam da sstana pone 175 kak moga da go postigna.diustaban sum i nemoga da treniram voleibol ili basket ili kvoto i da e shtoto mn burzo se izmorqvam.Nqkakvi hap4eta ili neshto takova..iskam da sum po visoka.naistina mn iskam.Molq vi pomognete mi no pls bez otgovori : taka si si mn dobre ala bala( sushto taka imam i problem s akneto kakto vseki teen kak po burzo moga da go mahna primerno za sedmica 2-3...tova sa mi dvete nai problemni neshta.... POMOGNETE MI!!
височината си е до ген, ако ваще не са високи, няма как ти да си висока.
за акнето - Акне Актив Аут и трици за лице, както и хума. има ги в аптеките.![]()
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...
4uvala sum za nqkakvi hap4eta ama..dali pomgat za po burz raztej :{ iskam da porasna..
Купи си обувки на високи токчета![]()
не им вярвай много на тези хапчета, ако изобщо има такива. кой знае какви лайна са... не става така.![]()
защо ти е да си висока? о.О повечето мъже са ниски. ужасно е.![]()
На 16 си, ще растеш още. макар че ако не ти е заложено в гена от 165 до 175 не вярвам да станеш.
Относно акнето за 2-3 седмици напълно няма да ти се изчисти лицето.Постепенно ще стане.Наиситна хумата много помага.Вземи си от аптеката и си прави маска през 3 дена някъде.Отделно си вземи тоник и подходящ крем според кожата ти.Аз съм с по-суха кожа, но предразположена към акне.Ползвам тоника на Ариес козметикс/ един зелен е, той е антибктериален/ + крем Пали / също от аптеката/ тези две неща и хумата ми преобразиха лицето.Сестра ми пък ползва лосион на Амрита за мазна кожа.На нея и действа добре.Самия лосион съдържа спирт и на моята суха кожа не се отразява добре.Другия лосион не съдържа спирт.Е това е което аз използвам и при мен върши работа.Въпроса е да намериш най-доброто за себе си
emm prosto sum nisi4ka :{ ne e tolkova zle ama.... i kak moga da napravq taka 4e da me haresvat pove4e mom4etata na viziq :{ imam predvid ne sum 4ak grozna ama ima neshta v sebe si koito ne haresvam :{ pfff ot4aqna sum ot sebe si ve4e..
какво не харесваш в себе си? някои неща могат да се поправят... евентуално.![]()
emm tqloto...nemoga da hodq da bqgam izmorqvam se strashno b1rzo..:{{ liceto... ne si haresvam... i se 4udq kak shte e podhodqshto da se grimiram za da izglejdam po dobre ili da si pod4ertaq o4ite po nqkakuv na4in nz...
i biusta po v1zmojnost iskam da si uveli4a ama.... ne mi dal gospod :{{
тва за циците ми е познато, ама го преживях вече.![]()
за грима по-добре се допитай до някой, който разбира (в козметично студио/салон за красота, ала-бала)... много зависи от формата на лицето, цвят на кожата, кое искаш да изпъкне или кое да скриеш.
Акне...Ако си от Варна Отиваш при Дк-Томов....Един от най-добрите...даже сигурно най добриа !!! аз се мажа със Акне оут едно синъо ве4ер със него се мия ....и пия хап4ета !!за 2-3 седмици няма как....ааа забравих...мажа се също със един антибйотик...
Бтв Дк-Томов зима 20 лева ама лекарствата му не са ефтинииам предвид даде ми едни хап4ета 40 треа си зема....15 хап4ета 30 лева ..тай кат глеам само акнето не е скъпо
![]()
П.П Сорри за правописните грешки не съм свикнал на пиша на кирилица![]()
Има специални лосиони за лице можеш да се консултираш и с дерматолог. В аптеките продават някаква серия медицинска козметика. Никога не се опитвай да прикриеш пъпките с фон дьо тен -това само ще усложни проблема. Можеш да използваш специален коректор за акне-с него може да покриеш не повече от 2-3 пъпки. Избери най-неприятните и коригирай тях!!!!! Успех!![]()
В живота винаги едната жена е златна, а другата е съкровище!!!
Първоначално написано от sladkotoy
Това е от една книжка,нали ..
![]()
Не можеш да изтриеш човек от мислите си, когато сърцето ти не го пуска ..!!
2007
Hostis Honori Invidia