Вие май нещо не сте ме разбрали.Много добре знам какво е форум знам и проблем какво е.Лошо няма да си споделяш проблемите.Казвам че се пишат тъпи теми във всеки раздел.Вие сега ми обяснявате: Като не ти харесва кво прави в тоя форум.Тогава защо като някои напише някоя тема повечето от вас го обръщат на базик.Например в разделите у дома няма 1 тъпа тема и с лупа да я търсиш.Но тук има например 1 и съща тема се пуска от различни хора по 20 пъти.Или в раздел секс няква си мисли че е забременяла щото му пипнала пениса е тва не е ли тъпа тема .И пак казвам има стойностни теми ,които не са малко но нужно ли е за най-малкия тъп "проблем".Да може би не съм била права за примера с Пенчо от Търново и аз съм писала теми не е да не съм и мен са ме зарязвали и аз съм се влюбвала даже веднъж чета 1 тема ми тя се оказва моя.И си казвам бооже колко съм била тъпа.Има проблеми които могат да се разрешат без съвети от непознати в случая този форум.Има проблеми,които могат да се разрешат ако помислиш за 2 минути или поискаш съвет от ПРИЯТЕЛ,които подчертавам ПОЗНАВАШ.Ето аз имах до преди малко 1 проблем и ми идеше да го напиша тук.Обаче помислих 2 минути и разбрах че това не е толкова фрапиращ проблем че милиони хора да го видят и да изкажат мнение.Стигнах до разрешение сама вярно има си проблеми за които ти трябва съвет и този на приятелите ти и евентуално на родителите ти не достатъчен.Та мисълта ми е не нужно за най малкия проблем да питате помислете и ако вече не може да се сетите и ако мъката е токова силна че не може да я държите в себе,излейте си душата.Ама коя съм аз ,че да ви казва какво да правите и пишете.Това е моето мнение ако искате бъдете съгласни ако искате ме псувайте в крайна сметка живота си е ваш.