- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Есенен косопад
Правя нова тема, защото в голямата най-много да го видят 10 човека и да ми отговорят 2ма.
Имате ли този проблем? 1 седмица на мен ми падат много, 1 не и пак така..Тази седмица е направо ужасно. Пия витамини, ползвам стимулант на Икаров, но е същата работа. Притеснявам се вече ..
Все още нямам , надявам се и да нямам. Та , можеш да се посъветваш и с дерматолог. Иначе прави й маски , не я третирай с преси , маши и т.н. Гледай да я подхраниш с разни балсами , маски и тем подобни.
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
това си е от сезона, нормално е след лятото
Икаров? wtf.. използвай скъпа козметика, акмпули, маски и точно сега яж повече витамини и мазнини, за да нямаш зимата проблеми с ноктите, косата и т.н
BoyfriEND, girlfriEND, friEND. Everything has an end except my famILY!
Според мен корена на цялата работа е в храненето.Ако не ядеш достатъчно плодове и зеленчуци ,ноктите ще започнат да ти се чупят ,пожълтяват и косата и тя започва да пада.Поне при мен лично е така.Свършиха дините ,но има праскови ,сливи ,круши ,домати и краставици в изобилие.Прави си домашни маски ,не купешки по възможност.Помага ми много тривитаминола ,ако не искаш да си купуваш можеш жълтък ,кисело мляко ,оцен и мед също е добра маска.Пий също много течности.Аз съм напълно ЗА витамините от природата направо ,а не от хапчета
LOVE не означава Legs Open Very Easy !!!
момиче
LoveHurT,скъпото не винаги е равно на добро.Взимай Себорал Форте,все хубави мнения чувам,и почвай.Да приемаш витамини не е достатъчно - яж правилно като цяло!И пий повечко вода.Използвай подхранващи шампоани,маски,etc.Продължав ай си и със стимуланта,на мен той ми спря косопада на края на лятото.
Бях хиляди пъти Жулиета.
Само че накрая не умирах.
Милост ли?Проклятие е,Боже,
че след любовта оставаш жива
И аз имам същия проблем вече от бая време.Малко е притеснително,защото наистина много пада,но и миналата година ми беше така,още по-миналата пак същото.Поне аз вече съм свикнала и знам,че дойде ли края на август-началото на септември-косопадът ми почва.Наистина ми пада доста,но нито забелязвам да ми е оредяла косата,нито нищо засега.Надявам се скоро да спре.
Не мисля,че е от яденето.Приемам достатъчно витамини,плодове и зеленчуци присъстват винаги в менюто ми.
И аз го имам този сезонен косопад.
Правя си маска,използвам балсам.
И чакам да мине косопада.Ама е намалял сравнение преди седмица...
Мне, нямам този проблем.
Проблема на момичето не й е в храненето, а в това, че постоянно си 'клепат' косите с разни работи. Наблюдавам в голямата тема, колко хора пишат и все едни и същи. Оставете си косите малко на мира, стига сте ги третирали. Понякога и хубавото не е много на хубаво.![]()
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
Можеш да си вземеш Герикапс и ампули за втриване против косопад/без отмиване. Сега и аз съм на този хал и се справям със същата тактика.![]()
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
И аз съм така от около 2 месеца, а изобщо не я третирам!Мисля да взема мерки ако до средата на мецеьа все още е така.
1/ Ям разнообразни храни + много плодове и зеленчуци
2/ Не си третирам косата с преси, маши и сешоари..
3/ Нито и слагам някакви химии като пяна, вакса, лак, гел и не знам ое какво
4/ Маските ми са домашни
5/ Пия допълнително витамини
sladkish_14, ползвам въпросния стимулант само.. и пшенично масло, за да не ми цъфти косата. Това ми е в момента. Недей много да говориш, като не знаеш.
SmilezZz, балсам ползвам при всяко миене, няма как, косата ми е суха. Но той не предпазва от косопад.
Иначе благодаря на останалите. Някаква конкретна марка ампули може ли да ми препоръчате.. качествени, които и на вас са ви свършили работа?
Denise.![]()
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!