- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Любовна Треска
когато ви мъчи "любовната треска" какво правите смисъл аз написах песен ако и вие сте го правили помагало ли ви е ?
Първоначално написано от Glorybox
![]()
![]()
![]()
До автора:... Пиша стихове, рисувам или слушам музика (аз винаги слушам музика). Но... Не помага особено
. Времето ще помогне... Или не.
![]()
Да, хората казват, че любовта е скъпо удоволствие.
Да, пристрастяването към нея често води до горчива болка.
Да, аз имам вредния навик да обичам!
Съдете ме, ако можете. )))
Гушкам го.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
А какво трябва да разбирам под "любовна треска" ?
И спря да се върти за миг земята..
Когато сме по-напрегнати,заети или под стрес,взаимоотношенипта малко поохладняват,защото си зает с нещо друго и ти липсват ласките и топлината,но всичко си идва на мястото,когато напрежението приключи.
не ми минава каквото и да правя... вече почнах да пиша тетрадка с някакви стихове![]()
PORTO F.C.
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=aA7vGYQ1tE0[/youtube]
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Пиши пиши ще стане поет от теб:P
плача най-вече ..гледам по някакъв начин да се отърся..приятелите тук вършат идеална работа..точно в тоя момент да са до теб...
Животът ме накара с всичко да се справям,
но няма да се справя да ми липсваш ти!!!....![]()
![]()
в такъв момент рисувам, пея, излизам, но нищо не помага, само с времето...
Не пиша песни,не ме бива в това.Това,което правя,е да си намирам някаква странична работа,която да ме накара да не мисля или слушам музика.
хахаа при мен нито времето , нито разстоянието помогнахаПървоначално написано от blaaablaaablaaa
не си пишехме , не си говорихме , не се виждахме и пак .. както и да е .. аз слушам музика .. няква депресарска и се опитвам да не оставам сама шот следва после дългааа депресия
![]()
Чета форуми подобни на този!
Първоначално написано от cranberry696
Слушам музика или гледам да си запълня времето с нещо , което би ме разсейвало...
Казвам си, че съм силна,вдигам глава и продължавам напред
![]()
Nothing to do, nothing to say... fade away...
Пуша. Чета любовни романи. Чистя. Ям сладко в промишлени количества.
Излизам с момичетата и сипвам, колкото се може повече на мъжката част от населението.
След няколко седмици обикновено хормоните ми се стабилизират, спирам да се втелявам за глупости и продължавам напред, кипяща от енергия.
Захващам се още по-здраво със спорт, излизам с приятели и най-вече ходя по-често на йога (като ми се понатиска някоя и друга кифла ми става приятно и си чеша тъпото самочувствие).