.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14

лицето ми .. помогнете

проблема е такъв че преди време имах акне на 17 години съм но вече почти нямам пъпки но лицето ми се омазнява затова го мия през 2 часа сутрин като стана за даскало и като го измия ми излизат едни такива бели като кожички около брадата и между очите мия пак и те пак се появяват особено като се прозявам или си отварям устата широко дори като говоря моля някой ако знае как да спра това гадно омразняване да пише нещо гелчета, кремчета против мазна кожа благодаря ви.

Мега фен Аватара на koshtramba
    Пробвала ли си да ексфолираш кожата с нещо? Тоалетни трици, например? Това ще премахне тези кожички и ще поизсуши малко кожата.
    Пази моториста !!!

Моля те, не карай кола, ако ти е трудно и не забравяй, че огледалата не са аксесоар. Ние сме на пътя и не сме невидими. Благодаря ти.

не съм аз съм от село и не съм много запознат с тия работи до сега не съм ползвал нищо за лицето преди 2-3 години имах много пъпки пробвах с лептен и други кремове не помогнаха и спрях и лека полека изчезнаха но това омазняване си остава особено ако е топло и като се разхождам за 30 мин лицето ми става ужасно чак лъщи кажете какво да си купя че да спре да се омазнява толкова. btw момче съм :P

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Bioderma sebium pore refiner.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Цитирай Първоначално написано от kalpazanka
    Bioderma sebium pore refiner.
    може ли да ми кажеш как се ползва колко пъти на ден защото търсих в интернет но не видях да пише по колко пъти на ден се ползва явно е някакъв гел после трябва ли да се измива за колко дена долу горе ще ми се оправи лицето ?

Ето, заповядай:
    ПРИЛОЖЕНИЕ:

Нанасяйте веднъж или два пъти дневно, самостоятелно или преди да нанесете крем за лице, в Т-зоната /брадичка-нос-чело/ за комбинирана кожа, или по цялото лице за кожа, склонна към омазняване.

благодаря иначе знаете ли дали има някакви странични ефекти да не вземе нещо да ми почервенее лицето или да се изрине незнам тъкмо се изчисти проблема ми е само че след като изляза от нас 2-3 часа и се омазнява и леко се зачервява искам нещо което просто да спре това омазняване предимно по бузите и носа се омазнява

Според мен не трябва да се мажеш с нищо,а да си купиш матиращи салфетки.
    Which of us is happy in this world?Which of us has his desire?or,having it, is satisfied?

http://moiatakozmetika.mymall.bg/pro...%B6%D0%B0.html тия дали ще помогнат ? с оризова пудра

Да имам същите.
    Which of us is happy in this world?Which of us has his desire?or,having it, is satisfied?

добре. благодаря ти ще си взема ако намеря защото съм от село и сигурно няма да има но ще потърся значи когато ми е мазно лицето леко потърквам с тия кърпички и се маха така ли я обясни как да ги ползвам

Едната страна е покрита с пудра другата е обикновена хартия.Страната покрита с пудра я притискаш леко до лицето все едно че попиваш нещо.

а другата страна за какво е

Ексфолирай със захар и кафе...частиците са по-едри,но на мен мнооого ми помагат за проблемните участаци

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си