- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- фитнес в къщи :)
здравейте на 17 години съм но съм много слаб хърба направо наборите ми са здрави такива напомпани някакви пък аз си стоя слаб някой да помогне как да си тренирам в домашни условия лицеви упори коремни преси по колко и какво друго да правя в нас![]()
Ти ако не правиш нищо по въпроса , как очакваш да си "здрав и напомпан като тях ? " .. По колко - не знам , то си зависи от тебе , само трябва да знаеш , че само с тренировки в домашни условия ти трябва постоянство и воля.
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
а бе аз по принцип като се захвана с нещо го върша докрай имам желание просто ме е срам да отида в фитнеса толкова хърбав искам да натрупам някаква маса поне малко да съм оформен та ако може кажете как да си тренирам в нас по колко пъти на ден кой упражнения да правя ако може да ми кажете и някакви и какво да ям защото въобще не се храня здравословнобез нападки и обиди ако може.
С тема в тийнпроблем няма да те напомпаме. Позаинтересовай се и се разрови в интернет.Питай някой по - здрав от твоя клас да ти даде съвет.
Не се срамувай да отидеш в залата всеки е почнал от някъде. Днес дигаш 5 кг дъмбел утре вдигаш 15. Никой не се е родил с 45 санта ръка и плочки на корема![]()
Животът е като карането на колело: трябва да се движим напред, за да не загубим равновесие...!
Зобай яко баници и бози и след 1 година имаш мускулатура като на Шварценегер.
или по скоро да си купи тениска "I have a body as a god... sad its buda"Първоначално написано от slicky
![]()
зимаш креатин и ходиш на зала... за 3-4 месеца ще направиш тяло... или ако искаш веднага си купуваш една стромба яко блъскане и за нула време си баткасПървоначално написано от kinder
![]()
Първоначално написано от Whitebat
![]()
![]()
Liar Liar, don't cry on my shoulder ...
Като за начало започни с лицеви опори и коремни преси. 3-4 серии по колкото се може повече.![]()
Ходи в зала, за да качиш маса. С лицеви и коремни почти никакъв ефект. Освен ако не правиш по много и често, но тогава ще напраиш релеф, не маса.
"Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."
Тва ако не си го сложа на някоя тенискаПървоначално написано от Whitebat
![]()
“Gravitation cannot be held responsible for people falling in love. How on earth can you explain in terms of chemistry and physics so important a biological phenomenon as first love? Put your hand on a stove for a minute and it seems like an hour. Sit with that special girl for an hour and it seems like a minute. That's relativity.”
-Albert Einstein
грешна ти е темата,пиши във спорт и здраве,пък няма нищо срамно да ходиш на фитнес,защото там точно това се прави.. яж повече месо,мляко,сирене,яйца много без жълтъка, както казах пиши във спорт и здраве.
от велико търново съмПървоначално написано от SurfSky
![]()