.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

фитнес в къщи :)

здравейте на 17 години съм но съм много слаб хърба направо наборите ми са здрави такива напомпани някакви пък аз си стоя слаб някой да помогне как да си тренирам в домашни условия лицеви упори коремни преси по колко и какво друго да правя в нас

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Ти ако не правиш нищо по въпроса , как очакваш да си "здрав и напомпан като тях ? " .. По колко - не знам , то си зависи от тебе , само трябва да знаеш , че само с тренировки в домашни условия ти трябва постоянство и воля.
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

пф, тренировки...анабол рулз

а бе аз по принцип като се захвана с нещо го върша докрай имам желание просто ме е срам да отида в фитнеса толкова хърбав искам да натрупам някаква маса поне малко да съм оформен та ако може кажете как да си тренирам в нас по колко пъти на ден кой упражнения да правя ако може да ми кажете и някакви и какво да ям защото въобще не се храня здравословно без нападки и обиди ако може.

Град
    София
    С тема в тийнпроблем няма да те напомпаме. Позаинтересовай се и се разрови в интернет.Питай някой по - здрав от твоя клас да ти даде съвет.
    Не се срамувай да отидеш в залата всеки е почнал от някъде. Днес дигаш 5 кг дъмбел утре вдигаш 15. Никой не се е родил с 45 санта ръка и плочки на корема
    Животът е като карането на колело: трябва да се движим напред, за да не загубим равновесие...!

Супер фен Аватара на slicky
    Зобай яко баници и бози и след 1 година имаш мускулатура като на Шварценегер.

Цитирай Първоначално написано от slicky
    или по скоро да си купи тениска "I have a body as a god... sad its buda"

Мега фен Аватара на xXxAngerfisTxXx
    Град
    Adidas City a.k.a. Бургас ве лек...

Re: фитнес в къщи :)

Цитирай Първоначално написано от kinder
    здравейте на 17 години съм но съм много слаб хърба направо наборите ми са здрави такива напомпани някакви пък аз си стоя слаб някой да помогне как да си тренирам в домашни условия лицеви упори коремни преси по колко и какво друго да правя в нас
    зимаш креатин и ходиш на зала... за 3-4 месеца ще направиш тяло... или ако искаш веднага си купуваш една стромба яко блъскане и за нула време си баткас

Град
    in Middletown.. ^^
    Цитирай Първоначално написано от Whitebat
    Liar Liar, don't cry on my shoulder ...

Като за начало започни с лицеви опори и коремни преси. 3-4 серии по колкото се може повече.

Супер фен Аватара на ccdesigns
    Ходи в зала, за да качиш маса. С лицеви и коремни почти никакъв ефект. Освен ако не правиш по много и често, но тогава ще напраиш релеф, не маса.
    "Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."

Супер фен Аватара на dPa3HuTeJl
    Град
    Silent hill.
    Цитирай Първоначално написано от Whitebat
    Тва ако не си го сложа на някоя тениска
    “Gravitation cannot be held responsible for people falling in love. How on earth can you explain in terms of chemistry and physics so important a biological phenomenon as first love? Put your hand on a stove for a minute and it seems like an hour. Sit with that special girl for an hour and it seems like a minute. That's relativity.”
    -Albert Einstein

Мега фен Аватара на SurfSky
    А от кой град си?

Повече от фен Аватара на NqmamName
    Град
    Ин Майами битч
    грешна ти е темата,пиши във спорт и здраве,пък няма нищо срамно да ходиш на фитнес,защото там точно това се прави.. яж повече месо,мляко,сирене,яйца много без жълтъка, както казах пиши във спорт и здраве.

Цитирай Първоначално написано от SurfSky
    А от кой град си?
    от велико търново съм

Град
    Провинцията
    Основните правила:
    1. Яж много.
    2. Пий вода, мускулът се нуждае от хидратация.
    3. Почивай си между тренировъчните дни, мускулите растат тогава.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си