.
Затворена тема
Резултати от 1 до 25 от общо 25

Hybrid View

Възможно ли е да забременее точно преди да И дойде ?

С приятелката прайхме кот прайхме и стана малка беля ... не свърших но изтече мъничко... После И сложих аспирин веднага, обаче още ме е страх. И впрочем очаква се много скоро да И идва , аз не съм внимавал много по Биология ама мисля ,че преди да ти дойде неможе нищо да стане. Кажете все пак вашето мнение

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    Да си чувал за "презервативи"?

И аз и тя мразим презервативи и просто следим кога И е овулацията и гледам да не фърлям вътре...Неска като се изпуснах мъничко и веднага зех мерки - аспирин. Но все пак искам да попитам дали може да стане нещо тъй като до по-малко от седмица трябва да И дойде

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от Sh@d0w
    Да си чувал за "презервативи"?
    NO!

Град
    Някъде из София...
    Цитирай Първоначално написано от Korlash
    И аз и тя мразим презервативи и просто следим кога И е овулацията и гледам да не фърлям вътре...Неска като се изпуснах мъничко и веднага зех мерки - аспирин. Но все пак искам да попитам дали може да стане нещо тъй като до по-малко от седмица трябва да И дойде
    Страхотни мерки си взел,поне бебето няма да го боли главата като се роди.

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Идиот. Точно преди да и дойде, най-често е овулацията.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

anonymous708973
    Guest
    Аспирин?!

Сириъсли, АСПИРИН?!

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Като не щете гуми,така ще става! Аспирин-как помага тва?! И ако помагаше мислиш ли,че щеше да има Ескапел и тем подобни хапове?! Всяка щеше да се тъпче с аспирин и да и е мирна главата!
    ПП:Много ме радват такива тъпанари като вас!Мразили кондоми, пък и спешна контрацепция с Аспирин
    maDamn

Аспирин?? Стига с този мит, няма никакъв ефект........................ И да може и да е сега във овулация, тя не е само 1 ден и се мени, при всякаква промяна в цикъла. Като не си внимавал по биология седни сега и прочети малко.

Питах в аптеката и ми казаха че аспирина си е киселина и убива всичко, и не говоря за пиене говоря че И го заврях отдолу...

Град
    Някъде из София...
    Питах в аптеката и ми казаха че аспирина си е киселина и убива всичко, и не говоря за пиене говоря че И го заврях отдолу...
    [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=ztVMib1T4T4&list=FLtFA2-BD7zjMkyZpkkL_mXQ&index=11[/youtube]

Голям фен
    Не искам да ви обидя но, ви се ебе ДВЕ не виждате, хубаво а ако е бременна? Трябва да си понесете последствията, тия гуми са ги измислели за това ве брато...

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от Sh@d0w
    [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=ztVMib1T4T4&list=FLtFA2-BD7zjMkyZpkkL_mXQ&index=11[/youtube]

Не знам в каква аптека си питал, ама мислиш ли, че ако са били прави, щеше въобще да съществува такова хапче като Ескапел??

На мен ми мирише на фалшива тема, но все пак ... Забременяването е възможно по всяко едно време, понеже е възможно овулацията да настъпи по всяко едно време ... особено при тийнейджърки. Имаш основание да се притесняваш. Направил си грешка, че не си присъствал в часовете по биология и по-голяма - че не си ползвал предпазни средства. Другия път мисли

Е то тва беше днеска бе то има време до сряда по тва време до 72 часа казват че работи ескапела

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Ми иди и купи.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Град
    Beyond reality
    Ти или си трол или си най-големият ТЪПАНАР на света! Как ще и вреш аспирин бе!?
    maDamn

Град
    Някъде из София...
    don't feed the troll

Мега фен Аватара на MaLkaTa_LaDy
    Цитирай Първоначално написано от SisiStrange
    Ъъъъ напротив! Точно преди да и дойде няма как да е в овулация!
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.

Град
    Beyond reality
    Цитирай Първоначално написано от MaLkaTa_LaDy
    Цитирай Първоначално написано от SisiStrange
    Ъъъъ напротив! Точно преди да и дойде няма как да е в овулация!
    Sarcasm!
    maDamn

Добре ся кво стана кога е овулацията последно ?!?!? навсякаде пише че ако цикала е 28 на 14тия ден е овулацията ама и предишните 2 нее хуаво да се ебе на голо шото сперматозоидите живеят 72 часа

Град
    Beyond reality
    Ми ебете се на НЕголо и готово бе!
    Ако и е нередовен цикъла и О и е нередовна! Ама ако е редовен и е 28 дни , на 14 ден от цикъла принципно се пада!
    maDamn

Град
    Пловдив :)))))
    Ох лелее
    lalala

Да аспиринът унищожава бактерии вътре в организма, но не и във влагалището. Това е мит от средата на миналия век и не действа. Едва ли в аптеката ти е казала аптекарката да й го сложиш там. Много си зле честно! Бягай и купувай ескапел. Да пие 1 хапче, че колкото по-рано толкова по-добре. След тва отделете 10 минути и прочетете листовката на хапчето, за да няма теми нови относно него. И да не го пие тва хапче повече в близките 3,4 месеца.

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Ако МЦ й е редовен/ абсолютно редовен/ и може точно да се изчисли О, няма опасност. За всички останали случаи има Ескапел.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си