- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Как бихте реагирали ..
Как бихте реагирали ако гаджето ви каже ,, че докато маструбира си представя друга![]()
Ще си помисля че е лесбийка![]()
Шадоу, ужасен си! Ми ако си представя най-добрия ти приятел?Тогава как ще реагираш!? хехеххехех![]()
Да, а може и брат му да си представям.![]()
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Първоначално написано от SheDevil
![]()
Ми като не може да задоволиш гаджето, за друга ще си мисли![]()
!!! Мъжкото достойнство се измерва в широчината на усмивката на жената, с която току що е правил секс, а не в това, което е измерено с линийка !!!
Like Jesus
Vednaga shtqh do go otreja!!!!!!!!!!!!!![]()
В живота винаги едната жена е златна, а другата е съкровище!!!
Преодолявала съм и по-лошо, на това просто бих му казала 'Ми ходи си при нея, като ти е толкова гот.'
Разбира се, ако става дума за негова/моя/наша позната, ако си представя Анджелина Джоли някак ще го разбера.![]()
Първоначално написано от FeelMyPain
Първоначално написано от mim4enceto00
Първоначално написано от Millionaire
Всеки си има някакви фантазии. Това, че си представя друга, според мен не значи че не те обича или иска, а просто някаква фантазия...
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Ти си толкова тъпо пърчеееПървоначално написано от SheDevil
Пита се - ако приятелката ви ! а не гаджето .. той е момче ... капиш?
Ти си толкова тъпо пърчеееПървоначално написано от SheDevil
Пита се - ако гаджето ви си представлява друга .. не друг ! Той е момче и има приятелка .. капиш ?
Аз пък не знам кое нормално момче ще разкаже на приятелката си, че е сънувало мокър сън с някоя позната. Това е все едно да насочиш базука към себе си.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Радослав![]()
кви сънища, кви 5 лв...докато мастурбира е написала авторката..Първоначално написано от SisiStrange
Мда, права си. Пак се заблеях.Първоначално написано от Mi6inka
![]()
Добре де, същото, само че заменено с мастурбиране.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Радослав![]()
Първоначално написано от SisiStrange
е,ама различно е, защото не можеш да контролираш на 100% какво сънуваш..по тая логика аз само Асен Блатечки щях да сънувам, а не такива гадории каквито всъщност сънувам, докато... при мастурбацията съвсем сам си определяш за кого и какво да си мислиш.
Иначе... по темата...по принцип..хм..не оставяй приятеля си да мастурбира и съответно да си мисли за друга, явно секса не му е достатъчен...
Ами да, аз не твърдя, че момчето е право. Напротив, гадно е. На всяко момиче би и станало неприятно да разбере нещо такова.
Аз се чудя защо, все пак, и казва? Тъй де,с цел да и срине егото, да я накара да ревнува, да се почувства недостатъчна... Да я нарани? Аз друга причина не виждам да кажеш нещо такова на приятелката си.
Не мисля, че сексът му е недостатъчен. Той, ако е зажаднял за авторката, щеше да си мастурбира, мислейки за нея. Явно просто не е.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Радослав![]()
Абсолютно.Първоначално написано от SisiStrange
Ако си представям друг човек, пистолет да ми опре в челото, няма да си призная.
Авторке, сексът ви как е?
+1 .. абе аз честно казано предпочитам всичко да се казва.. ама и на мен би ми станало гадно.. др няма какво да добавяПървоначално написано от SisiStrange
![]()
Може да мастурбира насън..Първоначално написано от SisiStrange
![]()
![]()
![]()
"As every cat owner knows, nobody owns a cat" - Ellen Perry Berkeley
Първоначално написано от Chacho
Ми ся както казаха преди мене,ако си представя да кажем Анжелина Джоли,няма да ми е особен проблем.Ама ако е някоя негова позната,вече ше се садна бая![]()
Брях,брях
ми тогава защо са заедно?! Глупаво ...Първоначално написано от Bozichko
Кое момче би казало на приятелката си това![]()
Ако не постига това което иска с тебе,нормално .