- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Помогнете ми
Търся помощ от вас за един мой проблем.И той е че имам малки гърди.Ужасно малки.Моля ви,кажете ми някакъв начин какъвто и да е за да ми пораснат по - големи гърдите.Ще бъда стриктна в това което ме осъветвате.Моля,без ебавки и благодаря предварително.![]()
На колко си? Може още да не са започнали да ти растат.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Ми имаш малки гърди, хуу! С какво да ти помогнем? Не сме хирурзи и не разполагаме с безплатен силикон! Свиквай с вимето и спри да занимаваш хората с глупости!![]()
наистина дай малко повече информация за това на колко години си и тн. Но според мене трябва да се харесваш такава каквато си.
ПП. БОЗА ФТВ
може да пробваш да свалиш 2 щипки и да си ги сложиш на зърната и да дърпаш докато ти пораснат ;/![]()
На 16 съм.Почти 17.Чувала съм за витамин К,че помага,но не знам.
Ми силикон. Ако ти е генетично заложено да са ти малки, ще си останат малки. Макар че има време да пораснат, споко. Моите не бяха кой знае колко големи на 16, сега са си доста по-добре (почти 4 години по-късно). Дишай, няма да те върнат от никъде заради малки цици.
Първоначално написано от FeelMyPain
Първоначално написано от mim4enceto00
Първоначално написано от Millionaire
Виж майка си и бабите ти, ако имат малки гърди и ти ще имаш малки. Ако те са с големи и на теб ще ти пораснат или ще се окаже, че си осиновена![]()
!!! Мъжкото достойнство се измерва в широчината на усмивката на жената, с която току що е правил секс, а не в това, което е измерено с линийка !!!
Like Jesus
+++Първоначално написано от Extremescream
не мисля ,че това трябва да те притеснява.Но все пак един сутиен с подплънки предполагам ,че малко ще замаже положението
Е хайде кажете ми някой трик де.Не може да няма.[/b]
Просто компенсирай с другите работи- спортувай , направи хубава фигура- крака, дупе, коса/лице/маникюр и т.н. Винаги съм казвал, че ако от мадамата ми мирише на секс, не бих я върнал нито заради малки гърди , нито заради кофти задник . И горе главата, не знаеш други хора , какви недостатъци имат по телата си - инвалиди , сакати, генетично обременени и т.н. , а ти за няк'ви си цици се притесняваш. Който е с теб , ще те целува навсякъде, независимо дали са ти огромни , или са като ухапвания от комари![]()
Ами ако напълнееш и на тях ще сложиш... Друг трик не знам.
"Пеперудата е влюбена в огъня, но изгаря в него. Не искам и ти да изгориш - и мен ме боли от изгарянията ти."
Отрежи ги. Верно е, че така 'ич нЕма да ги има, ама поне няма да са малки.Първоначално написано от KyklichkaaBaby
![]()
![]()
Днес си в изключително заядлива позиция.Първоначално написано от theeye770
Няма трикове-всичко е природа!
А ти в изключително търпелива?!Първоначално написано от MedSestrata
Да речем, че съм известна с товаПървоначално написано от theeye770
![]()
ТВЪРДЕ ТЪРПЕЛИВА!Първоначално написано от MedSestrata
![]()
След четвърт век животът те учи на това и оноваПървоначално написано от theeye770
![]()
Ще ме докараш до самоубийство с оптимизма си!Първоначално написано от MedSestrata
![]()
Какъв оптимизъм, та то си е фактПървоначално написано от theeye770
![]()
![]()
Според мен по-добре да са малки, отколкото силиконови.
Иначе наистина всичко е до ген. Няма как да ги накараш насила да растат освен, ако не надебелееш или не забременееш.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Не съм и от най-слабичките.160 съм висока и тежа 60 килограма.[/b]