.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 51
    Да не би ти да си ги създала че определяш на кой как му стоят и кой да ги носи.. И какво сега като сме високи и неможем да обуваме високи обувки така ли ;p

Мега фен Аватара на MegiBoOm
    Град
    Света На Мечтите
    А пък според мен, дългите, изваяни крака с добре съчетана обувка просто нямат равни.
    Та нека ниските си носят токчета.

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от awerw
    Цитирай Първоначално написано от FuCKkK13
    175 не е чак толкова фрапиращо.. ако не си по-висока т гаджето си така - слагай... и аз не харесвам високи момичета на високи токчета, но ти не си примерно 185 .. та така че споко
    като сложи токчетата става точно 185
    имах в предвид, че ако по принцип си е 185 с токове 10 см. няма да е мн добре

Повече от фен
    Град
    Видин
    аз съм 174 някъде и не мога просто а толкова искам да съм нискааа и да нося токчета, обожавам ги, ама така се е случило, че съм висока и за това не нося токчета, всички около мен са ниски и аз така и така си стърча па и на токчета, ако се кача

Хм, не е грозно. Ако не надхвърляш метър и 90 и до теб има поне един по-висок от теб човек, наистина е гот. Ноо аз съм мноу висока също, като сложих едни сандали и станах по-висока от учителките и само тропам :д като вървя по пустия коридор на даскалото, ако съм измолила някакси някой учител до тоалетната - малии направо ми се струва че от стаите наизлизат да видят кой тропа така. по принцип и мене ме кефят високите токове, но не прекалено.
    с общи думи - не е грозно според обстоятелствата
    I just came to say Hallo ;pp
    Shake that ~ Every day Im shufflin ;d

Хмм... O.o

Слагай ги и хич да не ти пука, токчетата са направени, за да мога женте да се чувстват по-секси независимо ниски или високи. Ще дам много известен пример, но искате да ми кажете, че Адриана Лима (178 см) изглежда грозно на токчета? Я стига глупостти.
    Можеш да имаш всичко в живота, ако жертваш всичко останало за него.

Супер фен Аватара на thebigsmile
    Въобще няма да е грозно, стига да можеш да ходиш на високи токчета. Аз пък се радвам когато видя високо момиче на токчета.
    I won't lie anymore you're the one who's loving my soul you belong to me and all you're love we can't die so easy ...

Супер фен Аватара на tItEufFf
    Град
    Франция
    Да не ти пука. Въпреки че ако си на 13-14, изчакай още малко. Аз токчета почнах да нося на 16 (17, когато вече абсолютно бях преодоляла комплексите си за високия си ръст. Аз така или иначе съм по-висока от другите, още няколко сантиметра отгоре не променят кой знае какво..

Le Hainaut volley,
    plus qu'une

Мега фен Аватара на Hilary_
    Цитирай Първоначално написано от Memii
    Да не би ти да си ги създала че определяш на кой как му стоят и кой да ги носи.. И какво сега като сме високи и неможем да обуваме високи обувки така ли ;p
    Не е нужно да ги е създала, за да има странична преценка!
    Никой не е казал да не се носят от високи момичета, но не съществуват само 10 см токчета ..

Повече от фен Аватара на punksss
    Не знам, но едно момиче от класа ми, което е бая едро и е към 1,78 винаги като носи токчета и изглежда супер заплашително, а не женственно... Но пък има и много мацки по 1,75, които са със супер тела и като сложат токове, все едно са излезли от списание...

Повече от фен Аватара на Nich
    и аз съм като теб и нося без да се притеснявам, не ме интересува кой колко е висок, важното е аз да се харесвам, да са яли и да са расли другите : )

Супер фен Аватара на whitebunny
    Град
    Пловдив<3
    Цитирай Първоначално написано от MegiBoOm
    Според мен, пък е супер секси, високо момиче на високи токове, а не някакъв трол дето само криви наляво-надясно с 12см. обувки.

Носи си ги и не се притеснявай....
    А, ей т'ва е мнение
    Носи си токовете и въобще не се комплексирай за това, че другите не са пораснали достатъчно и ръсат злобни коментари наляво и надясно (вероятно от завист)

Мега фен Аватара на Biskfitka
    Аз съм 1,75 и нося.Изобщо не е грозно,ако можеш да ходиш на тях...
    Шофирай разумно - стигни жив!

Супер фен Аватара на danibebi
    Град
    България
    Според мен, пък е супер секси, високо момиче на високи токове, а не някакъв трол дето само криви наляво-надясно с 12см. обувки.

Хах, не мислиш ли,че това прозвуча грубо? "трол дето само криви наляво и надясно" .Ние ниските момичета какво, да ни би да нямаме право да носиме токове ? ; ] Пък и не смятам, че момиче 1.80+12 см. е по-добре (не искам да обидя никого, изказвам мнение) направо си става жената гигант

Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)
    Цитирай Първоначално написано от danibebi

Хах, не мислиш ли,че това прозвуча грубо? "трол дето само криви наляво и надясно" .Ние ниските момичета какво, да ни би да нямаме право да носиме токове ? ; ] Пък и не смятам, че момиче 1.80+12 см. е по-добре (не искам да обидя никого, изказвам мнение) направо си става жената гигант
    Няма смисъл да се нареждаме кой-кон, кой- запетайка.
    Ако едно тяло е красиво, с хубава и грациозна осанка и походка няма значение нито колко е висока, нито колко см са й токчетата.
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

"Scio me nihil scire" - Сократ

Супер фен Аватара на nymphadora
    Ехее,не се карайте де
    Относно възрастта-на 17 съм,не мисля,че ми е рано за токчета.А иначе сега за есента ще си нося ботите,те не са толкова високи и така.

Мега фен Аватара на MegiBoOm
    Град
    Света На Мечтите
    Става въпрос за 1,70 високо момиче, което според мен е златната среда за височина, пък кой каквото ще да мисли....

И да, на мен лично ми е смешно - някоя висока 1,50, с наднормено телосложение, неможеща да ходи на токове, да се развява така по улиците.Просто не е естетично.

Супер фен Аватара на danibebi
    Град
    България
    Става въпрос за 1,70 високо момиче, което според мен е златната среда за височина, пък кой каквото ще да мисли....

И да, на мен лично ми е смешно - някоя висока 1,50, с наднормено телосложение, неможеща да ходи на токове, да се развява така по улиците.Просто не е естетично.
    А да кажеме например, че момичето е 1.50, но пък има хубаво тяло и може да ходи на токчета прекрасно? Или пък момиче 1.70 с токове, която изообщо неможе да ходи на тях? Тогава кво правиме?

Не ми харесва много..да стърчиш над всички..

Мега фен Аватара на strawberry88
    според мен не е грозно

Супер фен Аватара на dead_princess
    171-2 съм и имам токове, които са 12сантиметра високи. Честно казано изобщо не ме интересува какво мислят другите, защото приятелките са ми на моята височина и, когато всички сме с токове се изравняваме Но в ежедневието си не мога да нося, слагам ги само по поводи

Супер фен Аватара на gabri3lla
    Качвала съм се на ток 12см, въпреки че съм 175см. Изобщо не ми пука да ти кажа. Супер ми е секси да видя готино, високо момиче, с дълги крака, на токове. Рядко срещам и мъже, които не са на същото мнение.

Дайте ни шанс да сбъднем мечтите си. Дайте ни шанс да изживеем дните си. Шофирайте разумно.

Мега фен Аватара на therichbitch
    Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от ledenakrasota
    Няма нищо по-хубаво от дългите крака на високи токчета.
    Лаконично и точно>
    А едно от мненията по- нагоре, че токчетата били направени за ниските, за да с чувствали те по- добре, напрааво ме разби

Голям фен Аватара на mey_si
    И аз съм 172-3..И си нося чат пат..Като съм с приятеля ми се чувствам добре..той е 190 и на токчета пак съм видимо по-ниска,но докато съм с най-добрата ми приятелка избягвам защото тя е 164 някаде и ще стане много грубо.

Повече от фен Аватара на GunSnSteelflowers
    Град
    София/Русе
    Цитирай Първоначално написано от Hilary_
    За мен е изключително грозно.
    За к'во трябва да стърчиш над всички останали заради едните токове?
    Пък на сичкото отгоре и 10 см ..
    (мое мнение)
    \

А защо трябва да се откажеш от хубавите обувки заради едното мнение на някоя като теб, която казва, че си различен и стърчиш над всички питам аз.
    Sometimes I feel
    Like I don't have a partner
    Sometimes I feel
    Like my only friend
    Is the city I live in
    The city of angels
    Lonely as I am
    Together we cry ..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове