- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Високо момиче с токчета.
Да не би ти да си ги създала че определяш на кой как му стоят и кой да ги носи.. И какво сега като сме високи и неможем да обуваме високи обувки така ли ;p
А пък според мен, дългите, изваяни крака с добре съчетана обувка просто нямат равни.
Та нека ниските си носят токчета.
имах в предвид, че ако по принцип си е 185 с токове 10 см. няма да е мн добреПървоначално написано от awerw
![]()
аз съм 174 някъде и не мога простоа толкова искам да съм нискааа и да нося токчета, обожавам ги, ама така се е случило, че съм висока и за това не нося токчета, всички около мен са ниски и аз така и така си стърча па и на токчета, ако се кача
![]()
Хм, не е грозно. Ако не надхвърляш метър и 90 и до теб има поне един по-висок от теб човек, наистина е гот. Ноо аз съм мноу висока също, като сложих едни сандали и станах по-висока от учителките и само тропам :д като вървя по пустия коридор на даскалото, ако съм измолила някакси някой учител до тоалетната - малии направо ми се струва че от стаите наизлизат да видят кой тропа така.по принцип и мене ме кефят високите токове, но не прекалено.
с общи думи - не е грозно според обстоятелствата![]()
I just came to say Hallo ;pp
Shake that ~ Every day Im shufflin ;d
Хмм... O.o
Слагай ги и хич да не ти пука, токчетата са направени, за да мога женте да се чувстват по-секси независимо ниски или високи. Ще дам много известен пример, но искате да ми кажете, че Адриана Лима (178 см) изглежда грозно на токчета? Я стига глупостти.
Можеш да имаш всичко в живота, ако жертваш всичко останало за него.
Въобще няма да е грозно, стига да можеш да ходиш на високи токчета. Аз пък се радвам когато видя високо момиче на токчета.![]()
I won't lie anymore you're the one who's loving my soul you belong to me and all you're love we can't die so easy ...
Да не ти пука. Въпреки че ако си на 13-14, изчакай още малко. Аз токчета почнах да нося на 16 (17, когато вече абсолютно бях преодоляла комплексите си за високия си ръст. Аз така или иначе съм по-висока от другите, още няколко сантиметра отгоре не променят кой знае какво..
Не е нужно да ги е създала, за да има странична преценка!Първоначално написано от Memii
Никой не е казал да не се носят от високи момичета, но не съществуват само 10 см токчета ..![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Не знам, но едно момиче от класа ми, което е бая едро и е към 1,78 винаги като носи токчета и изглежда супер заплашително, а не женственно... Но пък има и много мацки по 1,75, които са със супер тела и като сложат токове, все едно са излезли от списание...![]()
и аз съм като теб и нося без да се притеснявам, не ме интересува кой колко е висок, важното е аз да се харесвам, да са яли и да са расли другите : )
А, ей т'ва е мнениеПървоначално написано от MegiBoOm
![]()
Носи си токовете и въобще не се комплексирай за това, че другите не са пораснали достатъчно и ръсат злобни коментари наляво и надясно (вероятно от завист)![]()
Аз съм 1,75 и нося.Изобщо не е грозно,ако можеш да ходиш на тях...![]()
Шофирай разумно - стигни жив!
Хах, не мислиш ли,че това прозвуча грубо? "трол дето само криви наляво и надясно" .Ние ниските момичета какво, да ни би да нямаме право да носиме токове ? ; ] Пък и не смятам, че момиче 1.80+12 см. е по-добре (не искам да обидя никого, изказвам мнение) направо си става жената гигантПървоначално написано от MegiBoOm
![]()
Няма смисъл да се нареждаме кой-кон, кой- запетайка.Първоначално написано от danibebi
![]()
Ако едно тяло е красиво, с хубава и грациозна осанка и походка няма значение нито колко е висока, нито колко см са й токчетата.
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
Ехее,не се карайте де![]()
Относно възрастта-на 17 съм,не мисля,че ми е рано за токчета.А иначе сега за есента ще си нося ботите,те не са толкова високи и така.![]()
Става въпрос за 1,70 високо момиче, което според мен е златната среда за височина, пък кой каквото ще да мисли....
И да, на мен лично ми е смешно - някоя висока 1,50, с наднормено телосложение, неможеща да ходи на токове, да се развява така по улиците.Просто не е естетично.
А да кажеме например, че момичето е 1.50, но пък има хубаво тяло и може да ходи на токчета прекрасно? Или пък момиче 1.70 с токове, която изообщо неможе да ходи на тях? Тогава кво правиме?Първоначално написано от MegiBoOm
171-2 съм и имам токове, които са 12сантиметра високи. Честно казано изобщо не ме интересува какво мислят другите, защото приятелките са ми на моята височина и, когато всички сме с токове се изравняваме![]()
Но в ежедневието си не мога да нося, слагам ги само по поводи
Качвала съм се на ток 12см, въпреки че съм 175см. Изобщо не ми пука да ти кажа. Супер ми е секси да видя готино, високо момиче, с дълги крака, на токове. Рядко срещам и мъже, които не са на същото мнение.
Дайте ни шанс да сбъднем мечтите си. Дайте ни шанс да изживеем дните си. Шофирайте разумно.
Лаконично и точно>Първоначално написано от ledenakrasota
А едно от мненията по- нагоре, че токчетата били направени за ниските, за да с чувствали те по- добре, напрааво ме разби![]()
И аз съм 172-3..И си нося чат пат..Като съм с приятеля ми се чувствам добре..той е 190 и на токчета пак съм видимо по-ниска,но докато съм с най-добрата ми приятелка избягвам защото тя е 164 някаде и ще стане много грубо.
\Първоначално написано от Hilary_
А защо трябва да се откажеш от хубавите обувки заради едното мнение на някоя като теб, която казва, че си различен и стърчиш над всички питам аз.![]()
Sometimes I feel
Like I don't have a partner
Sometimes I feel
Like my only friend
Is the city I live in
The city of angels
Lonely as I am
Together we cry ..