- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Най-странното нещо , което сте правили...
up
Ако си пич като мен няма да ти трябва подпис!..
(... това не е подпис , просто така ти се струва!... ...)
Аз пък веднъж си опекох чорапите на печката, щото не исках да ги обувам студени, ама явно не нацелих времето за приготвяне ( и до днес не ме бива в готвенето)
I have the thin line between
destruction and creation
drawn through me.
For that
I am cursed to never feel the peace in rest
and to find
new begginings in my restless soul.
I will never get the approval of the people
that are close to me,
but I hope to get it from a greater power.
For that
I accept myself the way I am today
and hope to find
the strenght to do the same tomorrow.
up
-Носила съм съдовете, които трябва да измия вместо в кухнята в банята.![]()
![]()
- Дадох 5 лв на едно дете и аз не знам защо. Може би, защото беше сладур?
![]()
- Заядох се с един шофьор на автобус.![]()
- На баба й счупих всичките яйца като дете, защото си търсих пиленца, с които да си играя.![]()
- Бях казала, че баща ми ме бие с камшик.А няма нищо такова. Той е една душица. Бях на 7 и просто успокоявах едно дете.
![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
ЖестокоПървоначално написано от tomboy
![]()
awerw♥
Била съм някъде на 4 като обяснявах на една баба в парка как вкъщи си имаме едно бебе и само аз се грижа за него , а пък другите го игнорират .И ако не съм била аз то щяло да седи наакано цял ден и гладно!...И онази ме слуша , а аз говоря за една кукла!...![]()
![]()
![]()
..същата кукла аз редовно и се карах и я биех , хвърлях я в коридора , а после и се извинявах!..
![]()
![]()
...
е детската си ядях копчетата на пижамата![]()
![]()
![]()
Животът ме накара с всичко да се справям,
но няма да се справя да ми липсваш ти!!!....![]()
![]()
Била съм на около 6-7 като с баба , дядо , кака и бати бяхме на вилата и нали тъкмо сядаме да ядем.И аз само като казах ака ми се . И на всикото отгоре клекнах на 5 метра от масата , точно по средата на току-що засятата леха с лалета!...![]()
![]()
...
стрелях по братовчед си
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
преди 3-4 месеца бяхме на село и всички спят освен аз и брат ми и мене ме е изстрах да отида до тоалетата, пък той не ще да идва с мене и аз излязох и се изпиках точно пред вратата ... после голям смях падна брат ми като видя![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
No one makes me feel the way you do..! > E... <3
Свърши ни бензина посредата на булеварда и бутахме през останалата част от него. Умишлено бутах с наведена глава надолу да не ме види някой познат да ми се смее![]()
Търсиш си занимание? Имаш малко свободно време? Ела и стани част от българското общество в най-добрата социална игра, която е подобие на реалния живот. http://www.erepublik.com/en/referrer/g0sh370
какво ли не? Сещам се че бях уцелила една баба с камък .. ама бях малка и не разбирах![]()
не е за пред хора![]()
В мойта сцена на живота,
вече ще си публика,
и от ъгъла ще гледаш,
как ще блестяя..
И аплодират ме, по име викат ме.
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=440091 влез...
Всякакви..но точно сега не мога да се сетя ..
I won't lie anymore you're the one who's loving my soul you belong to me and all you're love we can't die so easy ...