- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Странен въпрос към момичетата...
Така казано - не ми се е случвало.
Но винаги гледам с други очи тези, които харесвам. А когато чувствата поохладнеят вече започвам да забелязвам и разните им малки, незначителни недостатъци/дефекти, на които просто не съм обръщала внимание. Но това е ставало само с хора, които не познавам добре, а привличането е било най-вече физически.
И спря да се върти за миг земята..
Да, случвало ми се е. Преди не си го обяснявах, но сега знам, че като хлътнеш по някой ти се вижда перфектен .. после обаче,когато видиш, че не е перфектен ти се вижда направо грозен![]()
Когато толкова много са самотни, невероятно егоистично е, да си самотен сам... ♥
е точно това имах предвид , а не това което другите казаха , че не съм сериозна и т.н......Първоначално написано от xoxi
![]()
Ако си пич като мен няма да ти трябва подпис!..
(... това не е подпис , просто така ти се струва!... ...)
Ооо да даже преди няколко месеца харесвах едно момче и сега ми се струва тоо0оооооооооо0о0о0лкова грозен, че няма и наккъде !![]()
да,много често,даже понякога се чудя на акъла си как съм могла да харесвам такъв грозник
Да![]()
![]()
![]()
Ако обичаш някой, заради красотата му, не е любов, а желание!! Ако обичаш някой, заради интелигентността му, не е любов, а възхищение!! Ако обичаш някой, защото е богат, не е любов, а интерес!! Ако обичаш някой и не знаеш защо... това е любов... трябва да знаеш да обичаш без да губиш нищо в замяна...
Случвало ми се е,и още как..но не точно така..в смисъл,докато го харесвам ми се струва уникален и т.н,но след като ми писне или спра да го харесвам,почвам да се чудя какво толкова му е необикновеното и какво толкова съм харесала отначало..;d сигурно това имаш предвид?
What is the right thing to do,when you realize you don't belong to anything around you? Face the problem? Or just run away?! .. [авторско]