.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 34 от общо 34
    Мега фен Аватара на xoxi
    Така казано - не ми се е случвало.
    Но винаги гледам с други очи тези, които харесвам. А когато чувствата поохладнеят вече започвам да забелязвам и разните им малки, незначителни недостатъци/дефекти, на които просто не съм обръщала внимание. Но това е ставало само с хора, които не познавам добре, а привличането е било най-вече физически.
    И спря да се върти за миг земята..

Да, случвало ми се е. Преди не си го обяснявах, но сега знам, че като хлътнеш по някой ти се вижда перфектен .. после обаче,когато видиш, че не е перфектен ти се вижда направо грозен
    Когато толкова много са самотни, невероятно егоистично е, да си самотен сам... ♥

Мега фен Аватара на tomboy
    Град
    МаРс...
    Цитирай Първоначално написано от xoxi
    Така казано - не ми се е случвало.
    Но винаги гледам с други очи тези, които харесвам. А когато чувствата поохладнеят вече започвам да забелязвам и разните им малки, незначителни недостатъци/дефекти, на които просто не съм обръщала внимание. Но това е ставало само с хора, които не познавам добре, а привличането е било най-вече физически.
    е точно това имах предвид , а не това което другите казаха , че не съм сериозна и т.н......
    Ако си пич като мен няма да ти трябва подпис!..
    (... това не е подпис , просто така ти се струва!... ...)

Ооо да даже преди няколко месеца харесвах едно момче и сега ми се струва тоо0оооооооооо0о0о0лкова грозен, че няма и наккъде !

Цитирай Първоначално написано от Chacho
    @NomNomNom u made my day. Oooooohhhhhh, there is no day.

да,много често,даже понякога се чудя на акъла си как съм могла да харесвам такъв грозник

Мега фен Аватара на Anichkaxxwee
    Град
    Бургас
    Да
    Ако обичаш някой, заради красотата му, не е любов, а желание!! Ако обичаш някой, заради интелигентността му, не е любов, а възхищение!! Ако обичаш някой, защото е богат, не е любов, а интерес!! Ако обичаш някой и не знаеш защо... това е любов... трябва да знаеш да обичаш без да губиш нищо в замяна...

Форумна Сектантка! Мега фен Аватара на dream1707
    Цитирай Първоначално написано от SmilezZz
    Само веднъж се случи. Харесвах го ,но постепенно ми изчезнаха симпатиите и след като видях другата му страна ми стана антипатичен.

Случвало ми се е,и още как..но не точно така..в смисъл,докато го харесвам ми се струва уникален и т.н,но след като ми писне или спра да го харесвам,почвам да се чудя какво толкова му е необикновеното и какво толкова съм харесала отначало..;d сигурно това имаш предвид?
    What is the right thing to do,when you realize you don't belong to anything around you? Face the problem? Or just run away?! .. [авторско]

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си