- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Противозачатъчни
Здравейте
Трябва ми малко помощ, смятам за ползвам противозачартъчни, та пише и ми казаха,че трябва да започна да ги взимам ,щом е за пръв път в първият ден от моя цикъл.
Което не съм сигурна какво означава,първият ден ,в който ми дойде или 1-вият ден когато ми е приключило,тъй като знам,че противозачатъчни не трябва да се взимат докато си в цикъл,та от там идва моето не разбиране
А и друго чудя се дали да използвам противозачатъчни лепенки (евра) ,но това е сраавнително нов продукт и ми е интересно някоя позлва ли ги и доволена ли е?
Противозачатъчни изписва гинеколог, него го питай тия неща. Не взимай нищо на собствена глава.
Първоначално написано от FeelMyPain
Първоначално написано от mim4enceto00
Първоначално написано от Millionaire
Аз бих ти казала да не взимаш противозачатъчни без да си се консултирала с гинеколог!!!!!
Отиди на гинеколог, попитай и ще разбереш всичко, което те интересува.
ХОДИХ на гинеколог и той ми предпис аи хапчета и лепенки за да мога да си избера, именно тя ми каза, в първият ден от месечният цикъл,но не разбрах точно това което питах горе,а и нямам личен телефон,че да се свържа с нея .... за това питам вас?
Тези, които аз пих - Ясмин, се взимат точно така. Пиеш първото хапче на първия ден от менструацията. Нататък вече е малко по-различно, но не знам дали всички противозачатъчни се взимат по тази схема. И все пак - пиеш 21 дни хапчета, колкото и са в опаковката. На 2рия или 3тия ден след като спреш да ги пиеш трябва да ти дойде. Без значение кога ще ти свърши на 29тия ден [7дни не си пила и на следващия] започваш приема по същата схема.
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
Да, първия ден в който ти свърши се води за първия ден от месечния ти цикъл.Първоначално написано от chaos_
Дублаж.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!