.
Затворена тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Противозачатъчни

Здравейте
    Трябва ми малко помощ, смятам за ползвам противозачартъчни, та пише и ми казаха,че трябва да започна да ги взимам ,щом е за пръв път в първият ден от моя цикъл.
    Което не съм сигурна какво означава,първият ден ,в който ми дойде или 1-вият ден когато ми е приключило,тъй като знам,че противозачатъчни не трябва да се взимат докато си в цикъл,та от там идва моето не разбиране
    А и друго чудя се дали да използвам противозачатъчни лепенки (евра) ,но това е сраавнително нов продукт и ми е интересно някоя позлва ли ги и доволена ли е?

Супер фен
    Град
    Страната на Центъра
    Противозачатъчни изписва гинеколог, него го питай тия неща. Не взимай нищо на собствена глава.
    Цитирай Първоначално написано от FeelMyPain
    Аха и постваш въпрос във форум, защото не искаш хиляда различни мнения.Желязна логика.
    Цитирай Първоначално написано от mim4enceto00
    аз не чета толкова сериозни книги(само на 12 съм), макар че съм прочела всичките книги здрач...
    Цитирай Първоначално написано от Millionaire
    Земете си една разплута на по 20 като ви е толко кеф, пък ако ще и да е начетена като Жана Дарк.

Супер фен Аватара на crazygirl13
    Град
    Враца
    Аз бих ти казала да не взимаш противозачатъчни без да си се консултирала с гинеколог!!!!!

Отиди на гинеколог, попитай и ще разбереш всичко, което те интересува.

ХОДИХ на гинеколог и той ми предпис аи хапчета и лепенки за да мога да си избера, именно тя ми каза, в първият ден от месечният цикъл,но не разбрах точно това което питах горе,а и нямам личен телефон,че да се свържа с нея .... за това питам вас?

Мега фен Аватара на MaLkaTa_LaDy
    Тези, които аз пих - Ясмин, се взимат точно така. Пиеш първото хапче на първия ден от менструацията. Нататък вече е малко по-различно, но не знам дали всички противозачатъчни се взимат по тази схема. И все пак - пиеш 21 дни хапчета, колкото и са в опаковката. На 2рия или 3тия ден след като спреш да ги пиеш трябва да ти дойде. Без значение кога ще ти свърши на 29тия ден [7дни не си пила и на следващия] започваш приема по същата схема.
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.

Guest
    Цитирай Първоначално написано от chaos_
    ХОДИХ на гинеколог и той ми предпис аи хапчета и лепенки за да мога да си избера, именно тя ми каза, в първият ден от месечният цикъл,но не разбрах точно това което питах горе,а и нямам личен телефон,че да се свържа с нея .... за това питам вас?
    Да, първия ден в който ти свърши се води за първия ден от месечния ти цикъл.

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Дублаж.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си