- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Мъжете Деви
Тва девите са много неопитна зодия.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Първоначално написано от Chacho
И все чакат на готово или другите да поемат инициативата.![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
И на тях ще им се отвори парашута и ще се превърнат в други зодии.
Аз ви чакам да еволюирате до овни.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Няма как.Първоначално написано от Chacho
![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
Кво значи неопитна зодия ? И тва, че чакаме на готово и не поемаме инициативата ?? Тва са глупости. Така де, аз съм жена Дева, ама..... no way...
Първоначално написано от antifashionshit
Първоначално написано от djipsito
Ти си жена дева! Не мъж.![]()
Аз пък наистина не поемам инициатива и повече ми харесва да изпълнявам, нищо, че и аз съм жена дева. За това сме много подходящи за подчинени в работата, но не и като шефове, а ако станем шефове, бихме били ужасни, да следим всяка подробност и горко му на този, който работи за нас.
Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..
Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
Изключения: недочувам, недовиждам..
Аз не съм имала връзка с дева, но имам много познати под тази зодия. Аз жените дева не харесвам скучни са ми ( е никой да не се обиди, просто на такива познати съм попаднала може би), но мъжете са много забавни. Винаги в настроение и готови да направят някоя глупост. Много непостоянни са! Брат ми е дева и по това, което виждам не се задържа с една жена много
Абе като цяло яки са... умни са и доста подредени.
In a mad world , only the mad are sane...
Че сте девствениПървоначално написано от djipsito
Тука ще "кръстосаме шпаги"Първоначално написано от Chacho
![]()
Хич не са неопитна зодия, виж мъниците може и да са, но при тях зодии не важат.
Аз не говорех за MILFовете. И НЕ ИСКАМ ДА КРЪСТОСВАМ ШПАГИ!![]()
С някои неща шега не бива![]()
Най-добрият ми приятел е Дева... Общо взето са забавни, умни, лесно се подвеждат и на моменти са супер объркани.![]()
Някой спомена мъж овен. Ъ-ъ, не ми е мерак. Била съм с такъв, прекрасен човек е, от него са ми някои от основните черти в характера, което е и причината да не искам да съм с овен повече. Властни са, променят те, а аз трудно ще се променя вече...
Естествено, няма да отрежа някой, щото е овен, но ще имам едно наум.
^ Тва е хубаво да го знам... ;д
Първоначално написано от antifashionshit
Аз пък съм дева и смея да кажа, че съм ужасен характер.
Хем несигурна, хем инат. Знам си моето, не отстъпвам, просто не съм в състояние да призная, че греша.
Ужасно разхвърляна, никога не намирам нещата там, където трябва да бъдат, прекалено много мисля за незначителни неща, супер обидчива съм, супер много се цупя. Мда.
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
Внимавай, ще ме накараш да почна да чета хороскопи!Първоначално написано от PinkPan7her
Първоначално написано от PinkPan7her
В живота си съм познавала само едно момче овен. На изчезване са.Голям кавалер и винаги обгрижва.Но омг, да не дава Господ да се разсърди за нещо, колкото и малко да е...
![]()
![]()
![]()
![]()
Големи сръдльовци са!
![]()
Що, какво те заинтересува?Първоначално написано от Chacho
![]()
marin4itu, наистина ги описа перфектно! Приятелят ми е дева и характеристиката покрива изцяло неговите качества и недостатъци!
Разпознавам си някои черти.Първоначално написано от PinkPan7her
Приятелят ми е дева! Определено е много ревнив! Отмъстителен също !
За сръдльо не мога да кажа! Не ми се е сърдил досега! Но пък зависи и от човека!![]()
![]()
![]()
24.12.2010