.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 23 от общо 23

Тема: Ръст

Голям фен

Ръст

Какво мислите за тва,ако момичето е по-високо от гаджето си ?
    Когато имаш НУЖНОТО и не даваш НЕОБХОДИМОТО, оставаш с НИЩОТО и чак тогава осъзнаваш същноста на МАЛКОТО, което е трябвало да дадеш.

Мега фен Аватара на nepowtorima
    Град
    ^___^
    Ако се обичат не е голяма пречка, но 100% някой ще им се присмива, защото си е смешно!

~ ` всяка минута, в която сu тъжен,
    губuш по една мuнута щастuе..
    ♥♥

Мега фен Аватара на sapphire5
    Град
    някъде там...
    Еми лично на мен не ми харесва момичето да е по- високо от момчето, Но щом се обичат.... няма лошо.
    awerw

Град
    Софийските потайности
    Оф, оф, оф, оф, оф... Съвсем изтрещяхте вече!!! КВО ЗНАЧЕНИЕ ИМА БЕ??? ЛЮБОВТА Е СЛЯПА!!! ТОЧКА ПО ВЪПРОСА!!! Баси глупавите теми, заклевам се...
    !!! Мъжкото достойнство се измерва в широчината на усмивката на жената, с която току що е правил секс, а не в това, което е измерено с линийка !!!
    Like Jesus

що за мъж... ще е по нисък от жена къде му отива тоя тестостерон... грозно е ама ако е ниско момчето нема голям избор освен да е с по високо момиче

Повече от фен
    Малко е смешно,но той не е виновен,така,че...

Голям фен Аватара на BuBzzz
    Цитирай Първоначално написано от sapphire5
    Еми лично на мен не ми харесва момичето да е по- високо от момчето, Но щом се обичат.... няма лошо.
    +1

BuBy

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от Bozichko
    Оф, оф, оф, оф, оф... Съвсем изтрещяхте вече!!! КВО ЗНАЧЕНИЕ ИМА БЕ??? ЛЮБОВТА Е СЛЯПА!!! ТОЧКА ПО ВЪПРОСА!!! Баси глупавите теми, заклевам се...
    Нервите на друго место,ако обичаш
    Когато имаш НУЖНОТО и не даваш НЕОБХОДИМОТО, оставаш с НИЩОТО и чак тогава осъзнаваш същноста на МАЛКОТО, което е трябвало да дадеш.

Град
    Софийските потайности
    Цитирай Първоначално написано от RoCkSpOt
    Цитирай Първоначално написано от Bozichko
    Нервите на друго место,ако обичаш
    Кви нерви бе? Изразявам си мнението, нали за тва си пуснал темата? Ще се нервя аз, щото на някой краката са му къси...
    !!! Мъжкото достойнство се измерва в широчината на усмивката на жената, с която току що е правил секс, а не в това, което е измерено с линийка !!!
    Like Jesus

Цитирай Първоначално написано от microice95
    ако е ниско момчето нема голям избор освен да е с по високо момиче
    Викаш не съществуват ниски момичета...
    Постъпи грешно... с правилното момиче.

Супер фен Аватара на dontcare
    Град
    South of Heaven
    Е,не е много нормално,но какво пък.Важен си ти,важни сте вие като двойка,а не онзи,който ще каже "я,тая е по-висока от тоя!" и след малко ще забрави.

Фен Аватара на Sirius
    Град
    Sf
    На един колега приятелката му е една глава над него, а сигурно е и повече килограми - не че тя е много просто той е много малко. Момичето си е мацка от всякаде. Честно казано обаче са супер комична гледка, обаче хората са си заедно 4 години. Такива подобни мистерии съм виждал много ама никога не мога да си ги обясня, момичетата често имат нелогичен избор. Една приятелка - гимнастичка, моделче, страшна ходи с един - 3 години по малък от нея, без 1 лев и не особено лицеприятен. Но момчето явно е свестно и си се обичат. Тааа това са примери, които по казват че все още има момичета, които не се интересуват само от парите и външния вид.
    "If you look like an idiot it's probably punk. "

знам, че звучи адски тъпо ама на такива се смея :Д нз някакси момчето изглежда като кастрирано :Д не може гаджето му да е по висока някфо гадно е .. аз лично съм висока 175 и обожавам токчета :Д и просто излизам с високи момчета.. но истината е, че наистина височината няма значение.. ако има любов другото не е от значение.. в крайна сметка кво ти пука кво ще каже некъф непознат който няма да видиш повече.. ако обичам човека не би ми пукало

Мега фен Аватара на tuzaro
    Град
    hate city plovdiv, майна
    супер смях е.
    Локо Пловдив и тесни пичkи майна.

Мега фен Аватара на babity
    На път съм да си кОвна по - висок пичага и в интерес на истината ще ми се случи едва за втори път. Супер много джобни бинбони има, освен че с моите скромни 1.70 вече открай време си се чувствам висока. Общо взето, да е по - висок от мен е плюс, ама не е определящо.

Ми верно малко си е смешно ,но пък любовта е сляпа и е важно вие да си се обичате ! А пък за момчето то ще си израстне според мен

Аз знам за такъв случай, но не виждам нищо смешно/срамно, все пак човек не си избира колко да е висок, нито пък в кого ще се влюби.

П Е Т Ъ Р

Супер фен Аватара на againstyou
    Град
    Несебър ;]
    Цитирай Първоначално написано от Nadislawaa

Мега фен Аватара на Pamaa
    Град
    Карлово <33
    Цитирай Първоначално написано от nepowtorima
    Ако се обичат не е голяма пречка, но 100% някой ще им се присмива, защото си е смешно!
    ндаам..
    И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33

Цитирай Първоначално написано от Pamaa
    ндаам..
    +1

Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)
    Стига да не му пречи, няма проблем.
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

"Scio me nihil scire" - Сократ

Мега фен Аватара на fenkaaa

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си