- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Образование!
Здр! На всички аз съм момче на 18г. и съм 12 клас.Тази учебна година завършвам гимназията.Но пред мен стоят някои неща които са ми много трудни.Проблема е че нз дали да продължа да уча ,но знам че ще уча във други градове в зависимост от спец-стта,страхувам се че ще ми бъде трудно в нова среда,а и аз не съм много общителен в смисъл не говоря много със хората,твърде много се притеснявам защото не чувам добре със слуха и т.н.Вие смятате ли че ще е добре да продължа да уча въпреки трудностите.Дали като имам висше образование ще изкарам хубава работа,имаите предвид че съм слаб ученик по принцип минавам около 4,00 през последните години,очаквам и на матурите да изкарам около 4 ама не е сигурно.Даите мнение съвети помогнете ми.![]()
Всеки го е страх , всеки ще е в нова среда,но ако искаш да си осигуриш малко по-добро бъдеще,ще се справиш.Няма нищо страшно,повечето студенти минават през това,но всички се справят, не вярвам да толкова трудно,за да не успееш! Пък и е по-добре да опиташ , а не да се чудиш,дали ако беше учил щеше да стане едно или друго! Опитай,няма от какво да се плашиш.Всеки е бил или ще бъде в това положение![]()
maDamn
Споко ще ти бъде криво през първите 2 месеца после ще свикнеш със средата и с всички...ще създадеш нови контакти даже и да не си толкова контактна личностважното е да се впуснеш по течението на студентския живот!!! И всичко ще се нареди.Успех!
![]()
Спокойно всички са така, всеки се притеснява как ще бъде приет в новата среда, но се замисли от друга посока. Все едно не си чувал как хората си остават вечни студенти, щом е така надали е толкова страшно![]()
![]()
![]()
Всеки го е страх, нормално е! Новото е страшно. Образованието е много важно! Без него никъде няма да те вземат. Дори и трудно ще се наложи да се справиш. Нали трябва да се борим за нещо...? Пък и нали знаеш живота ако беше лесен нямаше да е интересен![]()
In a mad world , only the mad are sane...
Първоначално написано от stefan7202