.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 32
    Повече от фен Аватара на akibaki

Подиграват ми се..

Не съм дебела,а леко закръглена,а момчетата от моят клас постоянно ме обиждат ''свиня,бъчва'' как според вас е най-добре да постъпя,отвръщала съм им,но никакъв резултат,мълча си,пак не спират..как според вас е най-добре да постъпя? Все повече си принизявам самочувствието..

Най добрият начин да им затвориш устите ,а и като цяло за теб е да се стегнеш и да отслабнеш !

Цитирай Първоначално написано от justme1
    Най добрият начин да им затвориш устите ,а и като цяло за теб е да се стегнеш и да отслабнеш !
    Глупости!Та нали като отслабне и ще намерят нещо друго и да се подиграват бе!Ако ти се подиграват ,че не носиш маркови дрешки ,новите кифльоци ти ще идеш да си купиш Адидас или няма да им обръщаш внимание?

Както казва Jill : I don't need friends,I need fans.. гледай си живота,живей си го,гони си мечтите и ги зарежи тези комплексирани малки идиотчета,виж ,че няма какво друго да правят в училище.

Цитирай Първоначално написано от ndirector
    Цитирай Първоначално написано от justme1
    Глупости!Та нали като отслабне и ще намерят нещо друго и да се подиграват бе!Ако ти се подиграват ,че не носиш маркови дрешки ,новите кифльоци ти ще идеш да си купиш Адидас или няма да им обръщаш внимание?

Както казва Jill : I don't need friends,I need fans.. гледай си живота,живей си го,гони си мечтите и ги зарежи тези комплексирани малки идиотчета,виж ,че няма какво друго да правят в училище.
    Ако отслабне ще е по добре за нея ! Ще изглежда добре и ще си вдигне самочувствието

И?Това дали ще отслабва или не си е изцяло нейно решение,въпроса тук не е,дали да отслабне или не за да си оправи самочувствието,а как да се справи с комплексарите в училище.

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Игнорираш ги напълно и това е. Но пък съм и съгласна , че можеш да отслабнеш (не с диети!). Но като цяло спри да им обръщаш внимание , нека си мислят , че са интересни , като се държат като малки деца.
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

С комплексарите в училище ще се справи като си вдигне самочувствието и като спре да и пука толкова какво мислят за нея хората

Повече от фен Аватара на Co0kieGirl
    Град
    София
    И?Това дали ще отслабва или не си е изцяло нейно решение,въпроса тук не е,дали да отслабне или не за да си оправи самочувствието,а как да се справи с комплексарите в училище.
    + 1 !
    Защо да променя себе си заради другите? Игнорираш комплексарите и гледай по-малко да ти пука какво говорят.Защото като не ти пука ще ти е мнооого по-лесно и няма да ти пада самочувствието.

"Светът не е ужасен, но е пълен с множество ужасни хора!"

dontcare

Мега фен Аватара на xoxi
    Колко време го опита това с мълчанието?
    Не им обръщай внимание или поне се прави, че не обръщаш и ще видиш как ще млъкнат.
    По плоските коментари които правят, съдя че не сте много големи. Ако не им поднасяш и ти на акъла, скоро ще те забравят. На тези години за тях е важно да привличат вниманието върху себе си. Демек, като видят, че с теб не се получава, ще се насочат към нова 'жертва'.
    И спря да се върти за миг земята..

Повече от фен Аватара на Nikolcheto24
    Съгласна съм с всички мнения.Да не ти пука кво е мнението на некви недорасли пиклъовци.

Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)
    Това са ограничени и комплексирани пишленца. Няма да ги слушаш! Ако се харесваш, когато ти кажат, че имаш голям задник ще кажеш, че ти е много готин или . Показваш самочувствие и никакво връзване. Въобще не им обръщай внимание. Трудно е, но ще те оставят.
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

"Scio me nihil scire" - Сократ

Повече от фен Аватара на MissChocolate
    Град
    Варна
    Недорасли пиклъовци. Сбъркана младеж.
    Миличка, живей си живота и да не ти пука. Живей и преценявай единствено ЗА СЕБЕ СИ. Ако си в хармония със себе си, самочувствието ти няма как да го сборят.

Мега фен Аватара на marin4itu
    Град
    Варна/Русе
    Айде бе! Те пък да не би да са идеални? И да са красиви на външен вид, то акълът им куца..
    Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..

Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
    Изключения: недочувам, недовиждам..

Ако се чувстваш добре в тялото си не се променяй заради мнението на някои си.Кой клас си?
    Which of us is happy in this world?Which of us has his desire?or,having it, is satisfied?

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Co0kieGirl
    + 1 !
    Защо да променя себе си заради другите? Игнорираш комплексарите и гледай по-малко да ти пука какво говорят.Защото като не ти пука ще ти е мнооого по-лесно и няма да ти пада самочувствието.
    Щото другите вероятно са прави, а добрият външен вид е винаги в плюс.

Супер фен Аватара на an0niimka
    Град
    L.A.
    Цитирай Първоначално написано от xoxi
    Колко време го опита това с мълчанието?
    Не им обръщай внимание или поне се прави, че не обръщаш и ще видиш как ще млъкнат.
    По плоските коментари които правят, съдя че не сте много големи. Ако не им поднасяш и ти на акъла, скоро ще те забравят. На тези години за тях е важно да привличат вниманието върху себе си. Демек, като видят, че с теб не се получава, ще се насочат към нова 'жертва'.
    Прав/а си! Така стана и с една моя съученичка. Като видяха, че не им се връзва на глупостите и се насочиха към друга жертва... А по темата: Не им обръщай внимание, рано или късно ще спрат!
    Момиче съм! xD

Който никога не е преживявал истинската мъка,не е способен да усети истинското щастие.

Уча се от всеки, но не подражавам на никой!

Мега фен Аватара на iiordanova
    Не им обръщай внимание. Нищичко не им казвай!
    Просто още не са пораснали твойте съученици и с малкото мозък,който имат измислят само детски простотии.
    Честно,ако решеш да отслабваш го направи заради теб! А не,защото момчетата така ти казват.

Повече от фен Аватара на sweet_bunny
    Към авторката:

Знам,че ти е много трудно и сега сигурно си мислиш,дали пък не са прави да ти се подиграват,но не им се връзвай!Ако решиш да отслабнеш го направи,защото ти ще се чувстваш добре не за да им "затвориш устите".Те, ако са те нарочили все ще им хрумне и за какво друго да се хванат.
    Наистина не им обръщай внимание,но и недей да мълчиш като тъпунгер.Опитай се да намериш,както се казва "златната среда".Предполагам,че ти не си лош човек и не ги предизвикваш с някакво злобно отношение,така че сигурно си имаш приятели в класа,които да те подкрепят.
    Със сигурност твоите въпросни съученици не са идеални и най-вероятно и те си имат някакви кусури,комплекси и притеснения,но гледат да прехвърлят вниманието на останалите върху някой друг.
    Айде горе главата и си мисли за други неща -например целите,които преследваш.Нищо чудно тези твои съученици да се окажат не толкова умни и успели след време.

Супер фен Аватара на dPa3HuTeJl
    Град
    Silent hill.
    Бидон викат ли ти?
    “Gravitation cannot be held responsible for people falling in love. How on earth can you explain in terms of chemistry and physics so important a biological phenomenon as first love? Put your hand on a stove for a minute and it seems like an hour. Sit with that special girl for an hour and it seems like a minute. That's relativity.”
    -Albert Einstein

Супер фен Аватара на againstyou
    Град
    Несебър ;]
    Цитирай Първоначално написано от MissChocolate
    Недорасли пиклъовци. Сбъркана младеж.
    Миличка, живей си живота и да не ти пука. Живей и преценявай единствено ЗА СЕБЕ СИ. Ако си в хармония със себе си, самочувствието ти няма как да го сборят.

Повече от фен
    Не позволявай на такива деградирали типове да влияят на самочувствието ти. Самият факт, че ги говорят тия простотии, говори колко им е умствения багаж. Не се засягай от такива хора. И те не са перфектни.

Супер фен Аватара на fenasf
    Отслабни?
    I roll big like a superstar
    I smoke big like a superstar
    Bitch I'm a superstar

Супер фен Аватара на Fiction7577
    Въобще недей да мълчиш. Изобщо не е нужно да говориш, за да бъде смешно и забавно за околните, и ще продължават да те ебават.

Просто не трябва да ти пука. Като ти се подиграват за нещо го приеми като насмешка и ти. Научи се да не се впрягаш от бъзиците.

Съветът ми е да направиш нещо за себе си, което би ти вдигнало самочувствието. И не, нямам предвид отслабването, а нещо, което ти искаш.

Град
    Пловдив
    Не мълчи...когато мълчиш те си мислят че могат да правят и говорят каквото си поискат.Покажи им кой е "шефът".Ти си това,ако се харесваш такава каквато си не се променяй само и само да угодиш на някой пъпчив пубер.

Ми спри да играеш WoW и се отслабвай. Като те мързи остани дебела. То си е за тебе. Ако имаш воля, ще се оправиш.
    Аз съм реалист.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си