- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Подиграват ми се..
Не съм дебела,а леко закръглена,а момчетата от моят клас постоянно ме обиждат ''свиня,бъчва'' как според вас е най-добре да постъпя,отвръщала съм им,но никакъв резултат,мълча си,пак не спират..как според вас е най-добре да постъпя? Все повече си принизявам самочувствието..![]()
Най добрият начин да им затвориш устите ,а и като цяло за теб е да се стегнеш и да отслабнеш !![]()
Глупости!Та нали като отслабне и ще намерят нещо друго и да се подиграват бе!Ако ти се подиграват ,че не носиш маркови дрешки ,новите кифльоци ти ще идеш да си купиш Адидас или няма да им обръщаш внимание?Първоначално написано от justme1
Както казва Jill : I don't need friends,I need fans.. гледай си живота,живей си го,гони си мечтите и ги зарежи тези комплексирани малки идиотчета,виж ,че няма какво друго да правят в училище.
Ако отслабне ще е по добре за нея ! Ще изглежда добре и ще си вдигне самочувствиетоПървоначално написано от ndirector
![]()
И?Това дали ще отслабва или не си е изцяло нейно решение,въпроса тук не е,дали да отслабне или не за да си оправи самочувствието,а как да се справи с комплексарите в училище.
Игнорираш ги напълно и това е. Но пък съм и съгласна , че можеш да отслабнеш (не с диети!). Но като цяло спри да им обръщаш внимание , нека си мислят , че са интересни , като се държат като малки деца.
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
С комплексарите в училище ще се справи като си вдигне самочувствието и като спре да и пука толкова какво мислят за нея хората![]()
Колко време го опита това с мълчанието?
Не им обръщай внимание или поне се прави, че не обръщаш и ще видиш как ще млъкнат.
По плоските коментари които правят, съдя че не сте много големи. Ако не им поднасяш и ти на акъла, скоро ще те забравят. На тези години за тях е важно да привличат вниманието върху себе си. Демек, като видят, че с теб не се получава, ще се насочат към нова 'жертва'.
И спря да се върти за миг земята..
Съгласна съм с всички мнения.Да не ти пука кво е мнението на некви недорасли пиклъовци.![]()
Това са ограничени и комплексирани пишленца. Няма да ги слушаш! Ако се харесваш, когато ти кажат, че имаш голям задник ще кажеш, че ти е много готин или .Показваш самочувствие и никакво връзване.
Въобще не им обръщай внимание. Трудно е, но ще те оставят.
![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
Недорасли пиклъовци. Сбъркана младеж.
Миличка, живей си живота и да не ти пука. Живей и преценявай единствено ЗА СЕБЕ СИ. Ако си в хармония със себе си, самочувствието ти няма как да го сборят.![]()
Айде бе! Те пък да не би да са идеални? И да са красиви на външен вид, то акълът им куца..
Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..
Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
Изключения: недочувам, недовиждам..
Ако се чувстваш добре в тялото си не се променяй заради мнението на някои си.Кой клас си?
Which of us is happy in this world?Which of us has his desire?or,having it, is satisfied?
Щото другите вероятно са прави, а добрият външен вид е винаги в плюс.Първоначално написано от Co0kieGirl
Прав/а си! Така стана и с една моя съученичка. Като видяха, че не им се връзва на глупостите и се насочиха към друга жертва... А по темата: Не им обръщай внимание, рано или късно ще спрат!Първоначално написано от xoxi
![]()
![]()
![]()
Момиче съм! xD
Който никога не е преживявал истинската мъка,не е способен да усети истинското щастие.
Уча се от всеки, но не подражавам на никой!
Не им обръщай внимание. Нищичко не им казвай!
Просто още не са пораснали твойте съученици и с малкото мозък,който имат измислят само детски простотии.
Честно,ако решеш да отслабваш го направи заради теб! А не,защото момчетата така ти казват.
Към авторката:
Знам,че ти е много трудно и сега сигурно си мислиш,дали пък не са прави да ти се подиграват,но не им се връзвай!Ако решиш да отслабнеш го направи,защото ти ще се чувстваш добре не за да им "затвориш устите".Те, ако са те нарочили все ще им хрумне и за какво друго да се хванат.
Наистина не им обръщай внимание,но и недей да мълчиш като тъпунгер.Опитай се да намериш,както се казва "златната среда".Предполагам,че ти не си лош човек и не ги предизвикваш с някакво злобно отношение,така че сигурно си имаш приятели в класа,които да те подкрепят.
Със сигурност твоите въпросни съученици не са идеални и най-вероятно и те си имат някакви кусури,комплекси и притеснения,но гледат да прехвърлят вниманието на останалите върху някой друг.
Айде горе главата и си мисли за други неща -например целите,които преследваш.Нищо чудно тези твои съученици да се окажат не толкова умни и успели след време.![]()
Бидон викат ли ти?
“Gravitation cannot be held responsible for people falling in love. How on earth can you explain in terms of chemistry and physics so important a biological phenomenon as first love? Put your hand on a stove for a minute and it seems like an hour. Sit with that special girl for an hour and it seems like a minute. That's relativity.”
-Albert Einstein
Първоначално написано от MissChocolate
Не позволявай на такива деградирали типове да влияят на самочувствието ти. Самият факт, че ги говорят тия простотии, говори колко им е умствения багаж. Не се засягай от такива хора. И те не са перфектни.![]()
Отслабни?
I roll big like a superstar
I smoke big like a superstar
Bitch I'm a superstar
Въобще недей да мълчиш. Изобщо не е нужно да говориш, за да бъде смешно и забавно за околните, и ще продължават да те ебават.
Просто не трябва да ти пука. Като ти се подиграват за нещо го приеми като насмешка и ти. Научи се да не се впрягаш от бъзиците.
Съветът ми е да направиш нещо за себе си, което би ти вдигнало самочувствието. И не, нямам предвид отслабването, а нещо, което ти искаш.
Не мълчи...когато мълчиш те си мислят че могат да правят и говорят каквото си поискат.Покажи им кой е "шефът".Ти си това,ако се харесваш такава каквато си не се променяй само и само да угодиш на някой пъпчив пубер.
Ми спри да играеш WoW и се отслабвай. Като те мързи остани дебела. То си е за тебе. Ако имаш воля, ще се оправиш.![]()
Аз съм реалист.