.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 20 от общо 20

Проблем със линдолс 7

Здравейте имам един проблем:
    Изтеглих си cursor fx pro
    За да го кракна ми трябва сид който да променя
    прочетох че по време на смяната трябва да не се спира а пък,,,баща ми го рестартирал че не виждал кръсчето и като компа се включи
    ОМГ все едно го пускам за първи път
    Дойде ми идеята да използвам СИСТЕМНО ВЪЗТАНОВЯВАНЕ
    но когато го пуснах,,,
    А парола на аминистратор пък поле за писане няма,
    и за всяка промяна ми искача ПАРОЛА НА АДМИН :
    ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, и незнам как да го оправя плс отговори
    сори за правописът ми

????? аз нищо не разбрах

Голям фен Аватара на naksdy

Re: Проблем със линдолс 7

Цитирай Първоначално написано от FaTaL
    сори за правописът ми
    Мани правописа, на теб нещо и словореда ти бяга...
    Любопитно ми е защо си сбозвате още повече уиндоуса с разни теми, курсор мании и прочие? Вземи го преинсталирай, тъй и тъй "все едно го пускаш за първи път", няма да е голяма загуба...
    Женско съм! Пикая клекнала...

Анкета не ти е нужна.
    Решение - преинсталиране или Repair на Windows.

Lupus in fabula

http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php - Онлайн кирилизатор!

Цитирай Първоначално написано от GregoryHouse
    Анкета не ти е нужна.
    Решение - преинсталиране или Repair на Windows.
    Ами този така наречен от теб Repair може ли да го направя сам или да викам техници

Голям фен Аватара на naksdy
    Добре де, загубил ли си някаква информация на компютъра, или просто само декстопа ти се е променил на първоначален? В смисъл информацията на харда и програмите стоят ли ти?
    Женско съм! Пикая клекнала...

Цитирай Първоначално написано от naksdy
    Добре де, загубил ли си някаква информация на компютъра, или просто само декстопа ти се е променил на първоначален? В смисъл информацията на харда и програмите стоят ли ти?
    Ами всичко си седи само десктопът но за всичко което искам да инсталирам променя или изобщо нещо да направя ми иска парола на админ па поле няма
    Днес разбрах че е направило копия на акаунтите и всичките са тип гости

Тва 99% е вирус. Преинсталация и този път си сложи антивирусна. И не тегли такива добавки. Обикновено много прецакват компютрите.

Lupus in fabula

http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php - Онлайн кирилизатор!

Цитирай Първоначално написано от GregoryHouse
    Тва 99% е вирус. Преинсталация и този път си сложи антивирусна. И не тегли такива добавки. Обикновено много прецакват компютрите.
    Антивирусна имам сканирах резултати 39 вируса
    Добре ще го преинсталирам мерси за инфото хора

Голям фен Аватара на ZloboMiR
    Възможно е ако го почистиш добре да не се наложи. Malwarebytes в Safe Mode (F8 при пускане).

Цитирай Първоначално написано от ZloboMiR
    Възможно е ако го почистиш добре да не се наложи. Malwarebytes в Safe Mode (F8 при пускане).
    значи в буутът да натисна Ф8 ли ?

Супер фен
    натисни го няколко пъти за по сигурно ама ако дъното ти е Asus изчкай да мине Post screen-а и тогава натискай F8 иначе ще ти зареди boot меню ...
    Облякох черни дрехи върху бялата си душа
    за да се слея със сивата безмълвна тълпа.

Darkness Is My Fate, but I Have an Angel Heart !!!
    Between Darkness and Light I'm ready to Fight !!!

TheDarkAngelOfHope ... comming soon for your last Hope !

Цитирай Първоначално написано от DarkAngelOfHope
    натисни го няколко пъти за по сигурно ама ако дъното ти е Asus изчкай да мине Post screen-а и тогава натискай F8 иначе ще ти зареди boot меню ...
    Пробвах и нищо не стана като кликна ф8 всичко премигва и пак си продължава да се зарежда даже кликнах пак и пак ама инщо не става
    Аз в гугъл намерих Malwarebytes като програма- антивирустна но сигурно не става защото аз я нямам.
    Хора моля ви бъдете по конкретни къде и как защото съм зле с ореантацията

Ааа вече разбрах но хора как да го инсталирам като излиза
    ПАРОЛА НА АДМИН И НЯМА ПОЛЕ ?
    паролата е 123456 но поле няма

Супер фен
    предлагам 2 варианта:

1. Сваляш си примерно Kaspersky Rescue CD и пускаш него да видиш какво ще стане, дали ще намери вируси и дали после ще можеш да влезеш както трябва в PC-то

2. Сваляш си Hiren's Boot CD зареждаш Windows Live CD и се пробваш да направиш restore point, ако не помигне пак през т'ва CD копираш всичко важно от C: (ако има такова) и после преинсталираш ...

предлагам 2 варианта:

1. Сваляш си примерно Kaspersky Rescue CD и пускаш него да видиш какво ще стане, дали ще намери вируси и дали после ще можеш да влезеш както трябва в PC-то

2. Сваляш си Hiren's Boot CD зареждаш Windows Live CD и се пробваш да направиш restore point, ако не помигне пак през т'ва CD копираш всичко важно от C: (ако има такова) и после преинсталираш ...
    Ами дали може да го сваля директно на компа че записвачката ми е повредена боже аз май мн проблеми имам

предлагам 2 варианта:

Ами аз дали може да го преинсталирам със някаква програма щото не ми се викат техници нищо не ми е нужно в Ц но в Д всичко си остава нали ?

Супер фен
    Ми ако не изтриещ нещата от D: ще се запазят, да по принцип се фомратира само C: и се инсталира новия windows там ...

предлагам 2 варианта:

Дали мога да го преисталирам без пари (у нас с програмa моля ако има такава ми пратете линк )

ПРОБЛЕМЪТ РЕШЕН

Водих компа да го преинсталират
    МС за всички отговори
    Моля да видите и да отговоруте на новата тема ---> http://www.teenproblem.net/f/viewtop...435720#9435720

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си