- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- има ли и някой друг като мен
yup.Първоначално написано от Loooooser
Тая тема е дъвкана толкова много пъти ....
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
Абсолютно!Първоначално написано от Sh@d0w
вижда се колко си разбрала кво искат да ти кажат хората...Първоначално написано от theeye770
Can It All Be So Simple ?
Ти май си на 12... Не ги мисли тия неща ощеПървоначално написано от theeye770
![]()
Съгласна!Първоначално написано от PinkPan7her
Ако сексът не върви има напрежение в двойката!
Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..
Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
Изключения: недочувам, недовиждам..
всичко е възможно
http://nagradionline.info/vote/sandero
Най-яките награди таблети, МП3 и други. Гласувай за мен, регни се и ми изпрати твоя линк на ЛС за да гласувам и аз за ТЕБ !
Ако в една връзка партньорите нямат желание за такава близост помежду си, значи нещо във връзката куца или има някакъв друг сериозен проблем.
В истинската, сериозна и дълга връзка, секса заема една от първите позиции.
И спря да се върти за миг земята..
Зависи по каква причина го няма. Може единият да е под напрежение, може да се тревожи за финансовото състояние/не може да осигури прехраната, респ. да се чувства като глава на семейство- за последното визирам тези, които живеят заедно. Причините са много. Другото, което също е важно, че с разговори или деликатни намеци се внася свежест/разнообразие в спалнята.Първоначално написано от anichka12345678
![]()
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Има. Имам приятелка - 1 година с нейният приятел. Той БУКВАЛНО изобщо ама изобщо не може да я задоволи. И е с него - обичала го.
Първоначално написано от Sh@d0w
определено той играе важна роля-ПОДКРЕПЯМ МНЕНИЕТО
Животът ме накара с всичко да се справям,
но няма да се справя да ми липсваш ти!!!....![]()
![]()