Здравейте на всички! Преди да съм започнала искам да уточня, че съм прочела всички сходни на моята теми!
Така... налага ми се да пътувам до Париж с авиокомпания AirFrance.Някакви отзиви за нея? До колко ръчен и чекиран багаж ми е позволен и според вас ще има ли проблем ако си взема дамската чанта + още една, в която да нося КЕрамична преса?
Важно ми е, защото на 9 ще пътувам.. благодаря предварително :*
Ако искаш да си щастлив - бъди!
Провери на сайта на авиокомпанията за допустимия багаж. Принципно за ръчен разрешават само една чанта, но винаги виждам много жени да си носят и отделно дамска чанта. Вече дали при проверката са я били сложили в другия багаж не знам , но керамичната преса не е проблем.
If ya don’t give a shit ya getcha’ hellyeah
Throwin’ fists in the pit ya getcha’ hellyeah
Think you’re fuckin’ with this well hell no.
Balls, volume, strength getcha come on
Благодаря ти за отговоря... но въпреки всичко се притеснявам да не ми я вземат (пресата)... Ще изчакам още някой отзивчив човечец да ми отговори!![]()
Забрави да си вземеш пресата при себе си тря да я сложиш в ръчния багаж вътре в самолета не дават преси кремове шампоани и др. такива ! само дрехи в дамската чанта нищо друго![]()
Ağlama yağmıur gozlum ben bu derdı
^ Глупости.. Течностите принципно са позволени в определено количество, но не става въпрос за това. То в инструктажа си пише че чупливите неща като фотоапарат и прочие се носят в ръчния багаж. А и ти гарантирам за пресата за коса. Едно момиче от Англия като идва си я донесе в ръчния багаж (а не е като там проверката на летището да не е строга) и никакъв проблем не са ѝ направили.
If ya don’t give a shit ya getcha’ hellyeah
Throwin’ fists in the pit ya getcha’ hellyeah
Think you’re fuckin’ with this well hell no.
Balls, volume, strength getcha come on
Благодаря за коментарите, така или иначе за по-сигурно искам да е в ръчния ми багаж, за да не я намеря после на парчета ( чух че куфарите ПОНЯКОГА пристигали в ужасно състояние). . . дано да не ми я вземат,след като прочетох всички забрани за ръчния багаж никъде не пише за преса за коса... колкото до Париж... от там имам 1 час до полета ми за Копенхаген така че не знам колко ще чакам , но трябва да се кача на другия полет...
Някаква информация за допустимите багажи... колко ръчен колко чекиран , може ли ръчния да е дамска чанта и още някаква малка?
Благодаря Ви отново!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Voyageur / Economy
Your baggage allowance in the Voyageur cabin
1 standard baggage item that respects the following maximum dimensions:
55 cm (l) x 35 cm (w) x 25 cm (h) – including pockets, wheels, and handles
Please note: (1 suit bag is considered a standard bag)
1 accessory (handbag, notebook computer, camera, etc.)
Maximum total weight (standard baggage + accessory): 12 kg/26.5 lb
Това е от сайта на Air France. Ето и линк за повече въпроси:
http://www.airfrance.com/SI/en/commo..._airfrance.htm
Багажа който ти е в куфара май не трябваше да е повече от 25 кг, а ръчния е макс 8кг
[♪] L!f3 !s mus!c, play !t l0ud3r [♪] [sun]
Тоест от това, което прочетох...мога да си взема малка чанта за ръчен багаж + дамската?
Maximum total weight (standard baggage + accessory): 12 kg
Благодаря Ви отново!![]()
Зависи каква е дамската.Ако не е от ония вечерните,дето са 15х10 сантиметра..) Виждал съм доста пъти като пътувам с Wizz Air да молят жените да си натъпчат дамската чанта в ръчния багаж или в чекирания,защото практически влизат с 2 чанти в самолета в ръце.В крайна сметка не етолкова голяма драма да я натъпчеш на място.Куфарчето ти трябва да е пълно до пръскане ,за да не може да поеме една дамска чанта.
Успех![]()
това,което виждаш,не е това,което си мислиш..
Благодаря ви за информацията!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
jUNI MESEC SEGA P1TYVAM ZA SOFIQ OT EINHOVEN S RACHEN BAGAJ SAM MOGA DA SI VZEMA PLASMASOVA PRESA NALI??
1. Разчитаме и малки букви -.-
2. Може да пишеш на кирилица, ако искаш отговор ..