по-добре нисък и набит отколкото висок и много слаб...
Е да, ама тук говорим за ръст.Първоначално написано от xXxAngerfisTxXx
Не всички са стрийтфайтъри (може да се замени с друг сходен спорт/хоби) хахаха
Въъъъъъъъъъъъъъъй льееееееек![]()
От какво да те е срам бе пичaга?! Хубаво е да си висок.Първоначално написано от MoonFang
Аз съм 1.70- 14 год.
/
Аз съм за обратното.Първоначално написано от xXxAngerfisTxXx
Има много хубаво момчета високи и слабички.
...Мое мнение.
awerw♥
1.72 съм. Плюс/минус някой сантиметър отгоре.И съм на 19г., почти 20. Супер съм си. Вярно, че имам връстнички доста по-мащабни и едри от мен, но то си е вече до гена.
![]()
![]()
I'm inlove with a criminal...
За момче тази височина е перфектна. Радвай се, че си висок, а не си нисък, защото познавам момче 11 клас а е някъде 1.50така, че споко. На момичетата такава височина за момче, им харесва.
![]()
Първоначално написано от IWannaBeSedated
съгласна, аз например съм 173 и съм г/д най-високата от целия си 9ти клас
Аз съм на 15 и съм 1.86 ...![]()
Aз съм на 15 и съм 1,75 ...Брей много съм нисък сравнение с хората които са писали ..![]()
Ти не им вярвай много,много те тука пишат и си слагат с няколко см. повечкоПървоначално написано от mechtatelcho
Чукни пет!!! Аз съм на 15 а съм 186 не ми прави никакъв проблем екстра си ми е даже![]()
Нема начин да нема начин!!! ;]
http://vbox7.com/play:4d50b170&start=21&r=emb
<--- RESPECT ----> http://vbox7.com/play:ma09b615c8
Аз съм на 16 и съм 175(момиче),така че такива като мен няма да си търсят момчета по 150!Какво като си висок?
мене трябва да ме е срам на 16години съм-1.64 плюс минус... добре че поне съм слаба![]()
По-добре да си обичал и загубил, отколкото никога да не си обичал...
На 17 съм - 1.90(момиче съм)
Супер си за момче. Не се притеснявай. Ако беше момиче, щеше да бъде малко кофти.
еми да ти кажа ти си си много добрре.. Пък и всички мацки харесват по-високите ..;pp
13г. (след месец 14 всъщност), 174см. иначе имам приятел, който преди буквално 3 дни направи 13г. а е 183см. мисля... познавам и момичета на по 16 години, които са 148-149см.
"Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."
Време за реклама.
Иначе е бая подвеждащо. Гледам някакъв строен, висок, готин левент, викам си "18-20, вероятно", а след време следват признания, че скоро карал кандидатгимназиалните изпити и му било много яко в новия клас.![]()