Защо си мислиш , че си много висок..мнозина момчета на твоята възраст искат да са високи колкото теб !! Много ти е добре ръстта за възрастта ти.Повечето момичета си падат по по - високи момчета.. с предимство си![]()
Аз пък съм 158 и като застана пред някое момче направо се губя.. ужасно е :X :d а съм почти на 17![]()
БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!
Skoro az shte pravq 18 godini i sym 1.92 cm ne mi prechi visochinata haresvam se taka.
Не е достатъчно да си простак и говедо - ПЛЮЙ и ХРАЧИ за да се вижда
Keep Walking ... !
след няколко месеца правя 16 и съм 172, малко е кофти, защото тези от класа ми са по 160, ама иначе се чувствам екстра![]()
Обичам високи момчета, защото са секси. Не се притеснявай за ръста си, а само му се радвай, защото не съм единствената, която се кефи на такива момчета!![]()
Брейаз съм на 14 без 2 месеца и съм 170 ;Д Не е много, но е приемливо, имайки впредвид че майка ми е 177, тати 1,90 ;Д
Ръстът е благодат. Аз на 12г бях 178см...на 15г вече 198см и на 16г вече се заковах на 200-201см и не съм мръднал вече бая годинки. Многото сантиметри позволяват самочувствие и всяват респект - все положителни ефекти. А момичетата се кефят, че мога и 15см токчета да сложатЕдинственият недостатък е снабдяването с дрехи и обувки, но нещата вече са по-лесни, възползвайки се от предимствата на online магазините.
It is hard to be young!!!