хубаво ли е да сте високи?
висок съм 188см а съм на 15гнаправо ме е срам
хаха и от какво те е срам бре момчеТова е страхотна възможност за спорт, като например баскетбол или волейбол. Пък и дори да се занимаваш с някои от тези спортове не е казано, че ще трябва да ставаш професионален баскетболист или волейболист (just for fun
)
ПП: Изброих тези 2 спорта, защото сега се сещам само за тях, в които играчите се все високи.
хаха спокойно.. аз съм 1.70 а съм на 12
а приятелката ми която е на 11 (почти 12) от моя клас е 1.70 и нещо
![]()
![]()
![]()
Един от моя клас е 1,93, същите години, познавам и един дето е някъде два метра.Първоначално написано от MoonFang
К`во ти пука? Не ти си висок, другите са прекалено ниски.
![]()
When I let go by a day without talking to you, that day's just no good... (
Ма супер си е даже!От кво те е срам?Нормална височина за мъж.Ти се радвай, че си висок, защото ако гаджето ти става по-висока от тебе на токчета тогава е за срам.
Радвай се, мацките ще припадат по теб по-нататък.
Защо пък да не е ? Пък като за момче не виждам проблем.
Познавам едно момче от 8 клас , който е висок 1,95.
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Един от стария ми клас сега е 10-ти клас и е 1,94. Споко няма да станеш 2,30 всеки сантиметър е предимство поне до 2,00. Аз примерно съм 1.80 и немога да помръдна пък много искам да порастна поне още 5 сантиметра![]()
Животът е като карането на колело: трябва да се движим напред, за да не загубим равновесие...!
Хубаво е, защо да не е? А и няма от какво да те е срам - мисля че за момче е нормално.
Аз пък съм на 14 и съм висока 170. :P![]()
I won't lie anymore you're the one who's loving my soul you belong to me and all you're love we can't die so easy ...
Сега пък почнаха да се оплакват и че са високи ..
твоята болка днес, е твоята сила утре
Толкова много теми за ръста.
Научете се, че комплименти се просят по друг начин.
И спря да се върти за миг земята..
Познавам 1 момче на 14, което последно като го видях (началото на лятото може би) беше 186см. Отделно едно момче от моя клас, което е по-малко от мене с 1 година (тръгнал по-рано ли, не знам и аз) - роден е Януари, 1999г., сега е над 175см. Даже спокойно мога да кажа над 180см. А е на 12 още. И аз съм си високичък, ама пак нещо по-средно - на 13 години - около 173-174см. Не съм сигурен точно![]()
"Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."
хаха познавам човек който е висок 1.92![]()
според мен е хубаво да си висок![]()
Според мен е хубаво да си висок, е все пак до граници...Но твоята височина е супер, радвай се има мъже, коита са под 1,70, така че направи си сметката по ли е добре да приятелката ти да стърчи до теб![]()
![]()
![]()
![]()
I came to win, to fly...Get ready for it, get ready for it. I came to win !!
http://24.media.tumblr.com/tumblr_lq...6o2_r1_250.gif
Абе недей да се панираш..много си добре ..От моя клас има един дингил ..1.95 мисле, че беше....момичетата си падат по високи момчета, а и при теб това е страхотна възможност..поспортувай малко
![]()
Liar Liar, don't cry on my shoulder ...
Хах и от какво те е срам?Кефи се, че не си дребосък като по-голямата част от хората!
Love is like the wind, you can't see it but you can feel it
![]()
Много си си добре няма нужда да те е срам даже по-високите са по-секси.![]()
Ми аз съм на 13 и съм 165 висока.
Твоята височина е перфектна, кво те е срам![]()
Ми какво ти пука бе сладур...
За мъжете е готино да сте високи.
В 8ми клас имах съученик, висок 192смДа не ти обяснявам как припадаха по него мадамите.
Аз съм висока 165см, и като изключа мъжа ми, всичките ми гаджета са били бая височки.
И тук на Дунав и на Волга, край Вардар и при Кавказ, с кръвта си българска сме горди, светлик тъй древен грее в нас!
Вие младите ли сте мутанти, аз ли съм нисък(175 последно, преди ~2г.)
Като си момче е по-добре да си висок.
Познавам един,който е 2 метра,така че..Радвай се,че си 188.![]()
'Don't be afraid of death;
be afraid of unlived life.
You don't have to live forever,
You just have to live.'