Не е хубаво да си много висок, но не е и да си много нисък..Нещо средно между 170 и 190 см, така мисля![]()
Познавам един, който е на 13 и е 1.40-1.45. Радвай се xD. По-добре да си по-висок. Ако например срещнеш някоя около 1.80, а ти си 1.70 ще ти е кофти![]()
ми нищо...
ти си момиче и си на 14...хаха
Ръст 180-185 е най-добре за мъж. По-нагоре вече е по-трудно да се поддържат добри пропорции. Например, един от класа е 194 и е много слаб- опита да ходи и на фитнес, но на този ръст мускулатура трудно се лепи. Все пак си е до човека.
195см 18 години |-( Ама по-добре - високо момче и ниско момиче, отколкото - ниско момче и високо момиче![]()
аз съм на 13... 1.60... харесвам се
182 см., 15 год.
Висок???
Ако някой трябва да се комплексира съм аз. Момиче съм на 14 години висока около 175, и когато застана до момчетата в училище или стърча или сме еднакво високи, а ако съм с токчета(не много високи до 8см) в цялото училище има под 10 момчета до които не изглеждам като жираф....
Прасни 1 метан и си ти !!![]()
Азис - Хоп [music]
т'ва си е доста добре за момче.. аз съм си на 18 и съм 162 см. говори ми..
I was born to be somebody!
няма нищо по-хубаво от висок и едър мъж. Няма от какво да те е срам тези по 1.70 трябва да ги е срам. Виж ако беше момиче над 1.80 тогава можеше да те е срам
<3
На 14 височината ми беше 188.![]()
Последно редактирано от Cold_Tearsss : 02-06-2012 на 01:37
Има си предимства и недостатъци. Аз съм 1.72 и съм на 16, добре е![]()
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
а четеш ли изобщо идеята на темата?![]()