.
Затворена тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19

Болка при уриниране.

Преди 2 дена с приятеля ми правихме секс , но на мен ми беше за първи път. От тогава всеки път като уринирам ме боли... След самият полов акт нямаше кръв, но първите няколко пъти като уринирах имаше ... Нормално ли е да ме боли така ???

Липсва описателно заглавие.
    kalpazanka

Фен Аватара на PROVOCATIVE
    Град
    По-близо, отколкото предполагаш....
    Малко ми е странно да чуя, че е нямало никаква кръв при половия акт ... Не съм напълно сигурна, но мисля, че е възможно да не е успял да разкъса ципата ти както трябва, за да потече кръв...

Цитирай Първоначално написано от PROVOCATIVE
    Малко ми е странно да чуя, че е нямало никаква кръв при половия акт ... Не съм напълно сигурна, но мисля, че е възможно да не е успял да разкъса ципата ти както трябва, за да потече кръв...
    И аз това си мислих.Как така по време на половия акт не е имало кръв???

Град
    BurgasS
    Да,след първия път и мен ме болеше като ходех до тоалетната сигурно една седмица след това.Но мисля,че е нормално след първи път.Бях ходила на лекар и ми изписаха някакви хапчета...

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    Случва се след първия път да няма никаква кръв и то при доста момичета вече.

Иначе за паренето нямам идея,по-добре се консултирай с лекар.

Супер фен Аватара на Zarity
    Град
    Шумен...
    Цитирай Първоначално написано от Maaggiiee
    И аз това си мислих.Как така по време на половия акт не е имало кръв???
    Шок,боже,господи,как?!
    Ми тъй как,и аз нямах кръв,при някой няма.
    Авторке,съмнявам се да ти има нещо,може да те е протрил нещо.Все пак ако продължи по-дълго хубаво ще е да се консултираш с лекар.
    Брях,брях

Ципа, това да не е жабешки крак- химен се нарича. И е възможно да няма кръв, рядко се случва , но е възможно. Просто химена е много тънък в такъв случай и по-еластичен.

И да мисля, че те боли и пари при уриниране, защото ти е било за пръв път. Изчакай да ти мине и тогава пробвайте пак ( с предпазни средства разбира се)

Фен Аватара на PROVOCATIVE
    Град
    По-близо, отколкото предполагаш....
    Хубаво де, не ми се карайте

И при мен нямаше никаква кръв първия път. Болеше, но кръв нямаше. А повярвайте ми, ципата отдавна вече я нямам

А иначе по темата, навярно ще ти мине след 1 седмица. Може просто да е някоя раничка, получене при триене, която усещаш когато уринираш.

Град
    red town
    2 дена преди да прайш пак секс пий 2 пакетчета АУЛИН

Мега фен Аватара на Mi6inka
    Аз след 1вия си път не можех да сядам Смисъл.. нормално е да имаш някакъв дискомфорт, каква е болката ? Като парене, щипене? Къде по-точно я усещаш? Не се панирай, най-вероятно ще ти мине : ))))))

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Лекар->изследване на урина.

Всички, които дадоха диагнози, да имат вече едно на ум!

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Лекар, защото ние не сме такива. Може цистит да е, инфекция .. общо взето много неща, не е задължително да е заради това, че ти е било за 1ви път.Отиди докато е време. Успех

Guest
    ^моли се калпазанка да не ти види коментара

Цитирай Първоначално написано от kalpazanka

Ако не мине до няколко дни да, но ако е относно цистита- при него симптомите са болки и при уриниране леко боли, а не щипе. Просто ти се пишка постоянно , но като отидеш и не става. И болят самите яйчници, а не отдолу.

Цитирай Първоначално написано от MedSestrata
    Цитирай Първоначално написано от kalpazanka

Ако не мине до няколко дни да, но ако е относно цистита- при него симптомите са болки и при уриниране леко боли, а не щипе. Просто ти се пишка постоянно , но като отидеш и не става. И болят самите яйчници, а не отдолу.
    При моя цистит боляха и яйчниците и отдолу.Макар че аз имах съмнения, че беше цистит ама... сега, няколко месеца по-късно, все още ме наболява като ходя до тоалетна.

Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София

Re: Болка при уриниране.

Цитирай Първоначално написано от aivy
    След самият полов акт нямаше кръв, но първите няколко пъти като уринирах имаше ...
    Това как трябва да го разбирам ?!
    Че при уриниране, урината е смесена с кръв или, че когато отиваш до тоалетната имаш някакво кръвотечение "отдолу" /породено разбира се от скъсването на химена/ ?!

Най-добре лекар и изследване на урината.

Ами и аз бях така,не мисля,че е нещо кой знае какво за да се притесняваш.

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    Темата е от преди месец и половина.

Авторката отдавна е намерила помощ, според мен.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си