- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- мъж ЛЪВ
Любимита ми зодия,както за мъже така и за жени.Просто познавам страшно мн хора ,които са тази зодия.Иии само инатът им ме дразни.Но ина4е във всяко отношение са номер 1.
Много съм разочарована съм от едно момче зодия лъв. Супер променливи настроения,само за себе си мисли,несериозен...
Ужасно секси,нагли,обсебващи и говорят много(предимно за себе си).
Мъжът лъв е егоист и винаги първо е "Аз"-ътИли в по-малка степен, но го има.
точни са и гатини хора.
![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
Мъррр!![]()
Обикновено са със сиво-зелени очи, тъмнокоси, стройни и излъчват един такъв особен магнетизъм, че е бая трудно да устоиш. Повече непукисти са, отколкото арогантни. Т'ва, че си мечтаят за обожание е вярно, та комплиментите винаги са добре дошли. Толерантни са и имат висок праг на търпимост, помня как едно Лъвче ме търпеше сума ти време наред, въпреки отвратителното ми на моменти държание към него.
Забавни са и са първа писта, когато се правят разни щуротии, обичат да са в компания и прочее, но когато имат човек до себе си предпочитат да му се отдадат изцяло.
Пълни глупости. Oткажете от астро-илюзията. Имам много приятели от една зодия, и въобще нямат нищо общо един с друг. Още повече... никога не можеш да кажеш дали 2ма души ще си паснат, като двойка възоснова на зодията. Отегчавам се от хороскопи и всичко свързано с това "какво ще стане утре" bullshits.
да слуша
Целият свят = мен. Самовлюбени, не обръщат внимание на хората, ако не ги впечатлят, тогава обаче няма как да се измъкнеш от тях. Ако са решили, че те харесват, започват да те обсипват с грижи. Винаги слушат внимателно какво говориш и помнят. Обаче изневеряват без особени скрупули. Обичат да правят планове, които обвързват и други хора в тях, и се сърдят, ако не се съобразяваш с идеите им. Никога не нахалстват, като обещаят нещо, винаги го изпълняват, дори и да е най-безумното на света. Почти винаги говорят сериозно. Много обичат да се изживяват като че много разбират от нещо, и да помагат, и да показват. Не обичат да се помага на тях, докато не помолят за това. Лесно, бързо и обикновено правилно си вадят мнение за хората и много трудно го променят.
И са адски чаровни въпреки всичко...обаче могат да ти съсипят живота, ако решиш, че можеш да правиш каквото решиш, без да вземеш мнението им под внимание.
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
ами моят мъж е лъвче. кво да кажа. много е импулсивен, лесно се вбесява, много е ревнив ( постоянно ме пита къде, с кой и какво правя) , много чаровен и страшно секси, потаен, както ме целува в следващия момент ще ми набие някой шамар и така. не говори много много. :Д
тъпанари са.
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Баси майката, не можете ли да сизадържите тъпите въпроси в една тема ми оспамвате целия форум!Още повече, че нещата, които пишете са 99% BULLSHIT!
Опа, тази съм я пропуснала.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!