- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- ПрИяТеЛсТвО....:)
С кой от двата пола се спогаждате повече като приятели и защо?...(споменете и своя пол - няма да се чудим тук кой какво е !...![]()
)
Пола не е от значение. Важен е характера на човека, на който си разкриваш душицата.![]()
![]()
Все още помня момента, в който те видях за първи път.
Жена съм. Всичките ми приятели са мъже. Имам само една единствена приятелка... По-добре ми е така.
И тук на Дунав и на Волга, край Вардар и при Кавказ, с кръвта си българска сме горди, светлик тъй древен грее в нас!
+1Първоначално написано от Soraq
Ако обичаш някой, заради красотата му, не е любов, а желание!! Ако обичаш някой, заради интелигентността му, не е любов, а възхищение!! Ако обичаш някой, защото е богат, не е любов, а интерес!! Ако обичаш някой и не знаеш защо... това е любов... трябва да знаеш да обичаш без да губиш нищо в замяна...
Важно е какво се крие в сърцето!
Първоначално написано от reperw
С т0лк0в4 к0см1 п0 кр4к474, н3.
Първоначално написано от SoAfraid
В ПрИяТеЛсТвОтО няма значение какъв е пола. Характерът си е определящ. Но като се замисля винаги съм смятала момчетата за по - добри приятели.
П.С - Момиче съм.
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
момчетата
момичетата са твърде големи лицемерки
Stand Your Ground
Естествено че момичетата!
Момчетата за мен са..... нищо. безразлични не ме интересуват .
нооо за съжаление момичетата са станали по тъпи от тях.. темата доказва
Това значи че трудно и с момиче може да съм приятелклка.. за това съмм сама и без нищо![]()
R-X + 2Na + R'X' --> NaX + NaX' + R-R+R-R'+R'R'
Гов0рi мi на гЪзЪь и се м0ли Dа не ПрЪднАxDD![]()
-> Šemsa Suljakovic & JV - duni vetre jace (music)
Първоначално написано от SmilezZz
и аз така. но пък най-близкият ми човек е момиче.
"Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."
Не се отчайвай...имаш си химията. Бъркай отвари, може пък да си намериш така приятел...Първоначално написано от xxKiFlAxx
И тук на Дунав и на Волга, край Вардар и при Кавказ, с кръвта си българска сме горди, светлик тъй древен грее в нас!
Според зависи. Може би по-скоро с момчетата, но имам и момичета приятелиТо си е до човек най-вече.
"Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."
момчетата са къде-къде по-истински и откровени <3
❝ Аз те моля, затвори очи,
ти недей да плачеш, знам че те боли,
от мойта стая бяла с безброй врати
защо избяга?..❞
Първоначално написано от Shturrrche88
![]()
R-X + 2Na + R'X' --> NaX + NaX' + R-R+R-R'+R'R'
Гов0рi мi на гЪзЪь и се м0ли Dа не ПрЪднАxDD![]()
-> Šemsa Suljakovic & JV - duni vetre jace (music)
Аз съм момиче, но се разбирам по-добре с момчетата. Всичките ми приятели са момчета, имам само 1 единствена приятелка... Просто с момичетата не се разбирам, не знам защо... Повечето, които познавам са разни клюкарки и говорят по цял ден за гримове, момчета и разни такива теми, които не ми допадат...Но това си е мое лично мнение...
![]()
Всичко зависи от човека насреща, без значение какъв пол е. Преди се разбирах повече с момчетата, сега пък с момичетата... абее важното е човекът да ми допадне.
ПП: Женско съм
Trust is like a paper, once it's crumpled, it can't be perfect again.
Женско съм
Имам само една,единствена най-добра приятелка.Повечето с които дружа са момчета за тва и не чувам много хубави отзиви за мен ама..шанс.Причината поради която не дружа с други момичета е,че са супер злобните интригантки.
Защо няма опция - и с двата пола??
Where'd you go?
I miss you so.
Seems like it's been forever,
since you've been gone.
Please come back home...
момиче съм дружа еднакво добре и с двата пола но с момичетата се сближавам повече![]()
Когато се държа нормално се разбирам с всички. Предпочитам обаче повече мъжката компания, защото аз самата имам доста мъжки черти в характера и поведението (това не го определям сама, много хора са ми го казвали.. толкова много, че накрая повярвах) и като цяло се интересувам от неща, коренно различаващи се от често срещаните женски интереси.
Имам си обаче и моите леко лигави моменти, които мога да споделя само с момиче, защото само то ще ме разбере.
И спря да се върти за миг земята..
момчета
аз съм момче нямам проблем да говоря с момичета и все пак с момче се говори по - лесно. момичетата днешно време само за купони и пиячка мислят, липства им малко спорт и възпитание.
Животът е като карането на колело: трябва да се движим напред, за да не загубим равновесие...!
ами и с двата пола, но за момчетат съм затворена книга просто защото съм mostly girly girl (Всъщност мога да бъда и мъжкарана... Абе аз съм си странна натура ) и им бъркам в здравето...Така де, предпочитат мъжкарани
Лично аз съм се опитвала да съм само супер добра дружка с едно момче, но не се получе - влюбих се (все така става)...И малко ме досрамяваше да оставаме сами и да си бъбрим за нещо
![]()
![]()
![]()
![]()
<3 Simple Plan
I remember every sunset,
I remember every word you said
We were never gotta say goodbye
Sing La-la-ta-ta <3