- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- проблем в банята
момче на 14 години съм и тренирам футбол..след всяка тренировка част от по-големите момчета се къпят в баните на стадиона всички заедно..а аз примерно не мога както и някои други съотборници..не знам от срам ли е или от някакво притеснение .. някой може ли да помогне с някакъв съвет :С
да ,няма от какво да те е срам...задължително е да се къпеш-да смърдиш на гнас след тренинг не е хич приятно
вълк или куче,свободен или на верига..? въпрос на личен избор..
еми не глупости .. не мога да си го обясня ама явно от притеснение да не се смее някой за нещо нз ..
Оф,ква е тая глупава тема..Като не искаш да се къпеш,вари си мръсен.
Грешен раздел..
Щом другите го правят, какво ти пречи на теб...и аз бих се чувствал некомфортно в началото, но сигурно се свиква![]()
I roll big like a superstar
I smoke big like a superstar
Bitch I'm a superstar
Ти ако сам не можеш да си помогнеш, ние кво да направим![]()
Разбирам те напълно. Момичетата от отбора ми се къпят чисто голи след всяка тренировка, но аз просто не мога. Пък и не ми е толкова комфортно. Залите не са супер топли, после да излизам с мокра коса навън ... ще се разболявам често. За това просто си нахлузвам анцуга, прибирам се и си вземам душ ..
тва с размерите е тъпо, как ше разберете на кой му е по-голям![]()
Трябва да му е станал, а ако на някой му стане в мъжката баня нещата са притеснителни![]()
Първоначално написано от machoka
neeDaBosSПървоначално написано от dirtyyy
или като се къпеш гледай да има много пяна около пишката ти като ан горния аватар![]()
Първоначално написано от machoka
neeDaBosSПървоначално написано от dirtyyy
Хах,че като не му е станал няма ли размер? Дори като не му е станал,точно тогава му е най-малък. Ама то на 14-годишните колко може да им е голям? Не повече от кутрето на ръката,даже наполовината му.Първоначално написано от TheManTheLegend
Най-много да е като ония малките люти чушлета дето слагат в туршията.
На батковците пък на 17 им е цяла краставица
виси като магарешки и момчето се панира. Може и големите да се подиграват и дразнят малките. Треньорът не би трябвало да ги пуска заедно. Едните още лапета,а другите вече мъже.
![]()
Еми като те е срам и не искаш да се къпеш вземи си 1 дезадорант да не миришеш на пор до вас и си къпи вкъщи.![]()
Ще се къпеш у вас-кво толкова? Между другото аз нищо не тренирам, но никога няма да се къпя в публична баня с други хора, просто дори до кръста ме е срам да се съблека пък камоли по пишка-абсурт-добре, че никога не ми се е налагало а и няя да го напрая никога![]()
Лятото ходете малко на плажче и ще свикнете да се събличате,поне по бански![]()
плажа няма нищо общо с баните-аз на плаж си ходя, но инъче в няква баня или сауна да се събличам забрави-или пък в няква съблекалня
Ходи в женските съблекални,да се надяваме,че ще ти е по-голям от тези на жените,поне да е навътре де![]()
ника ти прилича доста на мояПървоначално написано от reperw
repERW awERW
![]()
![]()
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
Хич да не ти пука.Колкото пъти сам се къпал в такава баня не е имало проблем-имало е с по-големи от моя имало е с по-малки.Никoй нищо не е казвал,освен ако сам не се правиш-"о,не малък е ,срам ме е"Да не говорим,че дори не съм забелязвал някои да се заглежда(иначе яде бой)Погледнеш най-много за секунда(обикновенно без да искаш) и тва ти е.