- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- абсолютен новак във фитнеса
Понеже не са ми ясни още няколко неща ще питам тук. С каква продължителност г/д да ми е тренировката? По колко упражнения за дадена мускулна група да правя? И най-вече се регнах, за да питам за тея протеинови шейкове, които мога да си правя сам - какви продукти точно ми трябват, кога да ги пия и най-вече някой пробвал ли е и имат ли ефект? Целта ми е да кача килограми, вече се уверих, че само с ядене не става.
Като оправиш това,заповядай пак.Първоначално написано от nachinaesht
Първоначално написано от HolyShit
Да прави само на лежанката
![]()
Що да го оправям пък.. Имам предвид, че хората, които не са склонни към напълняване (като мен) БЕЗ фитнес не вярвам, че ще постигнат добри резултати, колкото и да ядат. Иначе сега естествено, че продължавам да си се храня по 6-7 пъти (даскалото малко ме затруднява) и дори увеличавам количествата..Първоначално написано от HolyShit
Крака, Гръб, Гърди - 2 упражнения
Бицепс, Рамо, Трицес - 1 упражнение
Корема си го прави както искаш...
Разпредели си ги тия мускулни групи в тридневен сплит или прави кръгови тренировки с по едно упражнение от всяка мускулна група.
I roll big like a superstar
I smoke big like a superstar
Bitch I'm a superstar
Ще качиш килограми.Тези неща за бързият и бавният метаболизъм вече сме ги чували.. Да,почни фитнес.
Дай малко кг/ръст/години? Уверявам те, че само с ядене става - аз съм доказателството...Първоначално написано от nachinaesht