.
Затворена тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 40

Тема: Телец ..

Hybrid View

Повече от фен Аватара на stefinkaa7

Телец ..

Гледам тука има 2-3 темички за зодии .. Та реших да попитам какво мислите за телците .. Вие има ли ли сте връзка с телец, как Ви караше, да се чувствате ..
    Обичам те !!

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    Пълни глупости са зодиите.Ако си изграждаш мнението за даден човек само по това каква зодия е,значи нямаш достатъчно умствен багаж.

Супер фен Аватара на againstyou
    Град
    Несебър ;]
    Аз съм телец и за известно време имах гадже,което също беше телец,но не се разбирахме особено.Той си държеше на неговото,аз на моето и ставаше мазало.

Фен Аватара на pomo6tplz
    Град
    zatbloka hihihi :))))))
    феипалм

Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)
    Мъжът Телец е традиционалист и материално същество или в добрата или в лошата крайност.

Ненавиждам жени Телци с лошо проявените качества на тази зодия. Много завистливи, лицемерни и всичко лошо.

Не го приемайте буквално. Повечето не са такива. Говоря за крайните случай.
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

"Scio me nihil scire" - Сократ

Цитирай Първоначално написано от ledenakrasota
    Мъжът Телец е традиционалист и материално същество или в добрата или в лошата крайност.

Ненавиждам жени Телци с лошо проявените качества на тази зодия. Много завистливи, лицемерни и всичко лошо.

Не го приемайте буквално. Повечето не са такива. Говоря за крайните случай.
    А не, спокойно .. приятеля ми е телец, аз съм си скорпионче .. :P Пък и не съм кой знай, колко вярваща на тези неща ..
    Обичам те !!

Голям фен Аватара на crowberry
    Град
    седмият облак, в ляво..
    Абе що накрая не направите една обща тема за зодиите, като ви е толкова интересно? Аман..
    Where'd you go?
    I miss you so.
    Seems like it's been forever,
    since you've been gone.
    Please come back home...

Цитирай Първоначално написано от crowberry
    Абе що накрая не направите една обща тема за зодиите, като ви е толкова интересно? Аман..
    Тихо, тихо .. без спам !! ..
    Обичам те !!

Супер фен Аватара на crazygirl13
    Град
    Враца
    http://www.start.bg/lenta/horoskopi/...iki/telec.html

Не съм имала връзка със представителите на зодия Телец, но имам доста приятели телци. Мога да кажа, че са супер хора. Купонджийски настроени са и супер много се забавляваш в тяхната компания.

Супер фен Аватара на LeprikonA
    аз съм телец, но женски мъжките от зодията не са лоши,материалисти са даже повече от женските, общо на всички ни е огромният инат.
    "Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."

Супер фен Аватара на cigarettekisses
    Цитирай Първоначално написано от Sh@d0w
    Пълни глупости са зодиите.Ако си изграждаш мнението за даден човек само по това каква зодия е,значи нямаш достатъчно умствен багаж.
    'Don't be afraid of death;
    be afraid of unlived life.
    You don't have to live forever,
    You just have to live.'

Супер фен Аватара на elysunny
    хм вярно дайте да направим една обща тема

Голям фен Аватара на crowberry
    Град
    седмият облак, в ляво..
    Цитирай Първоначално написано от stefinkaa7
    Цитирай Първоначално написано от crowberry
    Тихо, тихо .. без спам !! ..

Да не каже мацката, че пак спамя. Аз съм зодия телец.. много сме яки.
    Where'd you go?
    I miss you so.
    Seems like it's been forever,
    since you've been gone.
    Please come back home...

Мега фен Аватара на fenkaaa
    Аз съм телец и мисля,че съм голям дразнител,в смисъл такъв ,, аз първа се заяждам,аз винаги намирам за какво да се скараме.. късам нервите на хората

Град
    Софийските потайности
    По-точно от това, надали има на къде да се каже!!!
    !!! Мъжкото достойнство се измерва в широчината на усмивката на жената, с която току що е правил секс, а не в това, което е измерено с линийка !!!
    Like Jesus

Как можете да вярвате в зодии? Пълни простотии са според мен.

Аз съм телец, и приятеля ми е телец. Заедно сме от 7 месеца и се разбираме чудесно. Мисля че има някакво значение, защото много си подхождаме, харесваме почти едни и същи неща, мислим еднакво, но сме и големи инати и непредсказуеми.

Приятелката ми е телец. Има спорово, караници, но сме много разбрани един с друг, страхотен човек е ^^
    Be careful what you wish for.. punk

Почти едногодишна връзка с телец имах, накрая щяхме да се избием, буквално. Аз съм стрелец. Той е инат, купонджия, душата на компанията привидно... ама зад тая завеса, кхкххкх.Най-гадната зодия, ева.
    Bring your love,baby, I can bring my shame
    Bring the drugs,baby I can bring my pain

Съгласна съм с теб!

Цитирай Първоначално написано от reoffender
    Почти едногодишна връзка с телец имах, накрая щяхме да се избием, буквално. Аз съм стрелец. Той е инат, купонджия, душата на компанията привидно... ама зад тая завеса, кхкххкх.Най-гадната зодия, ева.

Не е вярно!

Супер фен Аватара на djipsito
    Моя братовчед е Телец. Много си се разбираме с него, някой път ме е яд, що сме рода... Така де, в кръга на шегата...

По мои наблюдения е много добър като човек, винаги ще помогне, ама е и голям инат, прави напук и мисли само за пари...Едва ли не всичко е пари.
    От друга страна има няква скрита романтика в него, която рядко показва. Нещо, което не ми харесва е, че го раздава командир и тря му ходиш подир гъза, не знам дали при други е така и нз дали тва е от зодията ама.. дразнещо е. Друго- много е директен и не си мери приказките, често обижда без да цели тва...

Друго не се сещам
    Цитирай Първоначално написано от antifashionshit
    всеки може да придаде какъвто смисъл желае на живота си, за да направи по-поносимо това, че колкото повече мислиш, толкова по-малко смисъл и посока намираш.

Цитирай Първоначално написано от djipsito
    Моя братовчед е Телец. Много си се разбираме с него, някой път ме е яд, що сме рода... Така де, в кръга на шегата...

По мои наблюдения е много добър като човек, винаги ще помогне, ама е и голям инат, прави напук и мисли само за пари...Едва ли не всичко е пари.
    От друга страна има няква скрита романтика в него, която рядко показва. Нещо, което не ми харесва е, че го раздава командир и тря му ходиш подир гъза, не знам дали при други е така и нз дали тва е от зодията ама.. дразнещо е. Друго- много е директен и не си мери приказките, често обижда без да цели тва...

Друго не се сещам

Ти да не познаваш приятеля ми ?! Почти всичко е вярно .. като изключим това с парите ..
    Обичам те !!

Супер фен Аватара на djipsito
    Хахах, амии доколкото знам моя братовчед няма приятелка, така че едва ли познавам приятеля ти ;д
    Цитирай Първоначално написано от antifashionshit
    всеки може да придаде какъвто смисъл желае на живота си, за да направи по-поносимо това, че колкото повече мислиш, толкова по-малко смисъл и посока намираш.

Супер фен Аватара на NambyPamby
    Мъжете телци са адският секс, ама дотам.
    Винаги имат някакви огромни амбиции, на думи са супер силни и можещи, пък накрая от 101 неща, които са започнали, нито едно не довършват до край, вятърничеви са, най-общо казано. Непоследователни са също, обичат да изчезват яко дим в най-неочаквани ситуации, после също толкова неочаквано и се появяват отнякъде, ама това в никакъв случай не е от гузна съвест, ми по-скоро от нарцисизъм, ей така, да разчовърка раната, напомняйки за себе си и пускайки те по пързалката за пореден път. Т'ва тяхното, дето те го наричат упоритост, си е просто инат, 'щото упоритостта е положително качество, а тва тяхното си е като да тичаш срещу движещ се влак. Не е като да са глупави, знаят кога точно и с какво са сгафили, ама им е по-лесно да се правят на ударени. Тогава всъщност пада забава, 'щото лъжат и мажат, като най-вече това последното, и са супер горди от себе си, мислейки си, че са минали между капките, пък всъщност въобще не им се получава. Елементарни са в това отношение, просто не умеят да лъжат, не умеят да манипулират. Затова пък най-чистосърдечно ще ти кажат какво мислят, ако ги попиташ как ти стои роклята или дали им харесва маникюра ти. Дрънкат с повод и без повод общо-взето, абсолютни тъпотии понякога, 'щото мразят паузите на мълчание.
    Забавно е с тях, иначе, като малки дечица са - все трябва да пипат нещо, да се закачат, по тая причина все са залепени за обекта на чувствата си, все имат желание да се гушкат, да пипат, да целуват, лесно се привързват, ама и също толкова бързо им минава... със следващата наред. Не се задоволяват с едно нещо просто, независимо дали става дума за гадже, работа, квартира и прочее. Не обичат да се застояват на едно място, все нещо търсят, все искат разнообразие и забавление.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си