- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Телец ..
Не вярвам в зодиите, но ако съдя по вече бившата ми приятелка, не искам да се запознавам повече с такива хора. За година и половина ми скъси живота с поне 15 години.
"If you look like an idiot it's probably punk."
Първоначално написано от NambyPamby
За секса е вярно. Но повечето неща, които написа по горе са пълни глупости.
Мълчанието не мразим, и глупости не дрънкаме. Доказателство за това съм аз, приятеля ми, както и много други хора, които са телци и познавам. Затова дали сме откровени, да, но винаги сме любезни и ще излъжем ако на някоя роклята не и седи хубаво, или маникура и е ужасен. Не умеем да лъжем или да манипулирам, да, но откога това е негативно качество?
Горди от себе си?моля ти се, самочуствието ми е по-ниско от тревата, въпреки какво съм преживяла и какво съм постигнала.
И не на последно място, винаги държим на думата си.
Вземи прочети малко за харектеристиката на телците, и ще видиш че горе посочените неща, които си изброилa, са просто неверни.![]()
За сега най-точно djipsito отговори .. Поне за моя приятел се отнася, както тя каза ..И се пак .. зодията не прави човека ..
![]()
Обичам те !!![]()
"Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."
Аз съм теле..преборих се с ината си,но смятам че емоционалността ми ще ме затрие. Разбирам се супер с жени телци,за мъжете не бих могла да кажа същото.
I'm inside! Open your eyes! I'm you! Sad but true!!!
Мисля, че зодиите нямат никакво значение
Ако обичаш някой, заради красотата му, не е любов, а желание!! Ако обичаш някой, заради интелигентността му, не е любов, а възхищение!! Ако обичаш някой, защото е богат, не е любов, а интерес!! Ако обичаш някой и не знаеш защо... това е любов... трябва да знаеш да обичаш без да губиш нищо в замяна...
Понеже забрави да споменеш ината, може да получиш наградаПървоначално написано от GetsugayaDAN
![]()
![]()
Някой ден сърцето ми ще се превърне в камък. Откъснат от света ще тлея в своя замък и няма да крещя да вия до забрава, когато разбера че някой ме предава. Ще бъда властелин на самотата своя и може би дори ще избера покоя пред хаоса на любовта. Някой ден, но не сега..
Имала съм връзка с телец,а също така от странични наблюдения мога да кажа,че са доста странни хора.Винаги много потайни,егоисти,правят си техните планове без да са много заинтересувани от останалите...
Първоначално написано от ledenakrasota
ма ти добре ли си ? Точно телците не са завитливи и лицемерни, но виж стрелцити са такива ! Иначе аз съм риби и нямам претенции за зодиите![]()
Странно, защото аз съм телец и не съм такава..Първоначално написано от ledenakrasota
![]()
Ако обичаш някой, заради красотата му, не е любов, а желание!! Ако обичаш някой, заради интелигентността му, не е любов, а възхищение!! Ако обичаш някой, защото е богат, не е любов, а интерес!! Ако обичаш някой и не знаеш защо... това е любов... трябва да знаеш да обичаш без да губиш нищо в замяна...
аз съм телец и имах приятел телец, ама не изкарахме много..
просто два големи ината-нищо хубаво..
ледена красота, въобще не сме такива, явно нещо си се объркала : )
аз пък съм обратното, казвам винаги всичко на всички..хич не съм потайнаВинаги много потайни,егоисти,правят си техните планове без да са много заинтересувани от останалите...девите обаче са точно такива..ама съм леко егоистична понякога, да..
моят опит с телец е изцяло позитивен. Телецът разбира се обича да притежава неща и да са си само негови вкл. приятелката, за сметка на това обаче телецът е много предан и подобно на лъвовете, никога няма да направи нещо недостойно. Когато е влюбен в момичето си други момичета за него просто не съществуват. Малко са бавни във взимането на решения., но веднъж наумят ли си нещо обикновено става тяхното и мнението им не подлежи на преразглеждане. Разбира се мнението им се базира на разум. От тук идва и положителния момент, че никога не можеш да очакваш от тях неприятна изненада. Телецът е добър приятел, на когото можеш да разчиташ винаги. Обичат много компании, забавления и другите хора най - често също ги харесват и обичат. Всичко е въпрос на съвместимост. Няма идеални хора, но има такива, които са идеални един за друг![]()
красавци <3
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
В общата, айде!
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!