.
Затворена тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 40 от общо 40

Тема: Телец ..

Фен Аватара на Sirius
    Град
    Sf
    Не вярвам в зодиите, но ако съдя по вече бившата ми приятелка, не искам да се запознавам повече с такива хора. За година и половина ми скъси живота с поне 15 години.
    "If you look like an idiot it's probably punk. "

Цитирай Първоначално написано от NambyPamby
    Мъжете телци са адският секс, ама дотам.
    Винаги имат някакви огромни амбиции, на думи са супер силни и можещи, пък накрая от 101 неща, които са започнали, нито едно не довършват до край, вятърничеви са, най-общо казано. Непоследователни са също, обичат да изчезват яко дим в най-неочаквани ситуации, после също толкова неочаквано и се появяват отнякъде, ама това в никакъв случай не е от гузна съвест, ми по-скоро от нарцисизъм, ей така, да разчовърка раната, напомняйки за себе си и пускайки те по пързалката за пореден път. Т'ва тяхното, дето те го наричат упоритост, си е просто инат, 'щото упоритостта е положително качество, а тва тяхното си е като да тичаш срещу движещ се влак. Не е като да са глупави, знаят кога точно и с какво са сгафили, ама им е по-лесно да се правят на ударени. Тогава всъщност пада забава, 'щото лъжат и мажат, като най-вече това последното, и са супер горди от себе си, мислейки си, че са минали между капките, пък всъщност въобще не им се получава. Елементарни са в това отношение, просто не умеят да лъжат, не умеят да манипулират. Затова пък най-чистосърдечно ще ти кажат какво мислят, ако ги попиташ как ти стои роклята или дали им харесва маникюра ти. Дрънкат с повод и без повод общо-взето, абсолютни тъпотии понякога, 'щото мразят паузите на мълчание.
    Забавно е с тях, иначе, като малки дечица са - все трябва да пипат нещо, да се закачат, по тая причина все са залепени за обекта на чувствата си, все имат желание да се гушкат, да пипат, да целуват, лесно се привързват, ама и също толкова бързо им минава... със следващата наред. Не се задоволяват с едно нещо просто, независимо дали става дума за гадже, работа, квартира и прочее. Не обичат да се застояват на едно място, все нещо търсят, все искат разнообразие и забавление.

За секса е вярно. Но повечето неща, които написа по горе са пълни глупости.

Мълчанието не мразим, и глупости не дрънкаме. Доказателство за това съм аз, приятеля ми, както и много други хора, които са телци и познавам. Затова дали сме откровени, да, но винаги сме любезни и ще излъжем ако на някоя роклята не и седи хубаво, или маникура и е ужасен. Не умеем да лъжем или да манипулирам, да, но откога това е негативно качество?

Горди от себе си? моля ти се, самочуствието ми е по-ниско от тревата, въпреки какво съм преживяла и какво съм постигнала.

И не на последно място, винаги държим на думата си.

Вземи прочети малко за харектеристиката на телците, и ще видиш че горе посочените неща, които си изброилa, са просто неверни.

Повече от фен Аватара на stefinkaa7
    За сега най-точно djipsito отговори .. Поне за моя приятел се отнася, както тя каза .. И се пак .. зодията не прави човека ..
    Обичам те !!

Супер фен Аватара на LeprikonA
    Цитирай Първоначално написано от reoffender
    Почти едногодишна връзка с телец имах, накрая щяхме да се избием, буквално. Аз съм стрелец. Той е инат, купонджия, душата на компанията привидно... ама зад тая завеса, кхкххкх.Най-гадната зодия, ева.

нали осъзнаваш защо точно го описваш като "на-лошата зодия, ева"
    "Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."

Голям фен Аватара на bitchwolf
    Град
    Sofia
    Аз съм теле..преборих се с ината си,но смятам че емоционалността ми ще ме затрие. Разбирам се супер с жени телци,за мъжете не бих могла да кажа същото.
    I'm inside! Open your eyes! I'm you! Sad but true!!!

Мега фен Аватара на Anichkaxxwee
    Град
    Бургас
    Мисля, че зодиите нямат никакво значение
    Ако обичаш някой, заради красотата му, не е любов, а желание!! Ако обичаш някой, заради интелигентността му, не е любов, а възхищение!! Ако обичаш някой, защото е богат, не е любов, а интерес!! Ако обичаш някой и не знаеш защо... това е любов... трябва да знаеш да обичаш без да губиш нищо в замяна...

Цитирай Първоначално написано от GetsugayaDAN
    Приятелката ми е телец. Има спорово, караници, но сме много разбрани един с друг, страхотен човек е ^^
    Понеже забрави да споменеш ината, може да получиш награда

Някой ден сърцето ми ще се превърне в камък. Откъснат от света ще тлея в своя замък и няма да крещя да вия до забрава, когато разбера че някой ме предава. Ще бъда властелин на самотата своя и може би дори ще избера покоя пред хаоса на любовта. Някой ден, но не сега..

Имала съм връзка с телец,а също така от странични наблюдения мога да кажа,че са доста странни хора.Винаги много потайни,егоисти,правят си техните планове без да са много заинтересувани от останалите...

Цитирай Първоначално написано от ledenakrasota
    Мъжът Телец е традиционалист и материално същество или в добрата или в лошата крайност.

Ненавиждам жени Телци с лошо проявените качества на тази зодия. Много завистливи, лицемерни и всичко лошо.

Не го приемайте буквално. Повечето не са такива. Говоря за крайните случай.

ма ти добре ли си ? Точно телците не са завитливи и лицемерни, но виж стрелцити са такива ! Иначе аз съм риби и нямам претенции за зодиите

Град
    Провинцията
    Цитирай Първоначално написано от Sh@d0w
    Пълни глупости са зодиите.Ако си изграждаш мнението за даден човек само по това каква зодия е,значи нямаш достатъчно умствен багаж.
    True, true.

Мега фен Аватара на Anichkaxxwee
    Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от ledenakrasota
    Мъжът Телец е традиционалист и материално същество или в добрата или в лошата крайност.

Ненавиждам жени Телци с лошо проявените качества на тази зодия. Много завистливи, лицемерни и всичко лошо.

Не го приемайте буквално. Повечето не са такива. Говоря за крайните случай.
    Странно, защото аз съм телец и не съм такава..
    Ако обичаш някой, заради красотата му, не е любов, а желание!! Ако обичаш някой, заради интелигентността му, не е любов, а възхищение!! Ако обичаш някой, защото е богат, не е любов, а интерес!! Ако обичаш някой и не знаеш защо... това е любов... трябва да знаеш да обичаш без да губиш нищо в замяна...

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    аз съм телец и имах приятел телец, ама не изкарахме много..
    просто два големи ината-нищо хубаво..

ледена красота, въобще не сме такива, явно нещо си се объркала : )

Винаги много потайни,егоисти,правят си техните планове без да са много заинтересувани от останалите...
    аз пък съм обратното, казвам винаги всичко на всички..хич не съм потайна девите обаче са точно такива..ама съм леко егоистична понякога, да..
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

моят опит с телец е изцяло позитивен. Телецът разбира се обича да притежава неща и да са си само негови вкл. приятелката, за сметка на това обаче телецът е много предан и подобно на лъвовете, никога няма да направи нещо недостойно. Когато е влюбен в момичето си други момичета за него просто не съществуват. Малко са бавни във взимането на решения., но веднъж наумят ли си нещо обикновено става тяхното и мнението им не подлежи на преразглеждане. Разбира се мнението им се базира на разум. От тук идва и положителния момент, че никога не можеш да очакваш от тях неприятна изненада. Телецът е добър приятел, на когото можеш да разчиташ винаги. Обичат много компании, забавления и другите хора най - често също ги харесват и обичат. Всичко е въпрос на съвместимост. Няма идеални хора, но има такива, които са идеални един за друг

Мега фен Аватара на NomNomNom
    красавци <3
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    В общата, айде!

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си