Цитирай Първоначално написано от NambyPamby
Мъжете телци са адският секс, ама дотам.
Винаги имат някакви огромни амбиции, на думи са супер силни и можещи, пък накрая от 101 неща, които са започнали, нито едно не довършват до край, вятърничеви са, най-общо казано. Непоследователни са също, обичат да изчезват яко дим в най-неочаквани ситуации, после също толкова неочаквано и се появяват отнякъде, ама това в никакъв случай не е от гузна съвест, ми по-скоро от нарцисизъм, ей така, да разчовърка раната, напомняйки за себе си и пускайки те по пързалката за пореден път. Т'ва тяхното, дето те го наричат упоритост, си е просто инат, 'щото упоритостта е положително качество, а тва тяхното си е като да тичаш срещу движещ се влак. Не е като да са глупави, знаят кога точно и с какво са сгафили, ама им е по-лесно да се правят на ударени. Тогава всъщност пада забава, 'щото лъжат и мажат, като най-вече това последното, и са супер горди от себе си, мислейки си, че са минали между капките, пък всъщност въобще не им се получава. Елементарни са в това отношение, просто не умеят да лъжат, не умеят да манипулират. Затова пък най-чистосърдечно ще ти кажат какво мислят, ако ги попиташ как ти стои роклята или дали им харесва маникюра ти. Дрънкат с повод и без повод общо-взето, абсолютни тъпотии понякога, 'щото мразят паузите на мълчание.
Забавно е с тях, иначе, като малки дечица са - все трябва да пипат нещо, да се закачат, по тая причина все са залепени за обекта на чувствата си, все имат желание да се гушкат, да пипат, да целуват, лесно се привързват, ама и също толкова бързо им минава... със следващата наред. Не се задоволяват с едно нещо просто, независимо дали става дума за гадже, работа, квартира и прочее. Не обичат да се застояват на едно място, все нещо търсят, все искат разнообразие и забавление.

За секса е вярно. Но повечето неща, които написа по горе са пълни глупости.

Мълчанието не мразим, и глупости не дрънкаме. Доказателство за това съм аз, приятеля ми, както и много други хора, които са телци и познавам. Затова дали сме откровени, да, но винаги сме любезни и ще излъжем ако на някоя роклята не и седи хубаво, или маникура и е ужасен. Не умеем да лъжем или да манипулирам, да, но откога това е негативно качество?

Горди от себе си? моля ти се, самочуствието ми е по-ниско от тревата, въпреки какво съм преживяла и какво съм постигнала.

И не на последно място, винаги държим на думата си.

Вземи прочети малко за харектеристиката на телците, и ще видиш че горе посочените неща, които си изброилa, са просто неверни.