- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Падна ми зъб
И се събуди и отиде до магазина..Ти нормална ли си кфа си.. Цяла тема правиш за това, като че ли някой ще ти повярва... (рофл)
![]()
![]()
к'во ви става днес??
"Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."
Идвам от раздел кофата. Прави си изводите.Първоначално написано от lekksy97
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
"As every cat owner knows, nobody owns a cat" - Ellen Perry Berkeley
Първоначално написано от Chacho
Първоначално написано от ADMIRALKA14
ауууу, колко внушаващо - съветче: там си стой.
"Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."
що бе, аз доста й симпатизирам. темата ми беше по-интересна, отколкото повечето други, пуснати в последно времеПървоначално написано от LeprikonA
![]()
REGGAE BOOM <3
Амм не мога да разбера защо повечето я оплюхтепо добре се посмейте от колкото само да критикувате хората защото като гледам само това правите
![]()
Оф боже мой айде хора вложете малко оптимизъм стига само сте критикували хората ...Вярно е че има много безмислени теми но специално това мен ме разсмя ии кат не ви е интересно просто излезте от темата !! Само знаете да измисляте косури на хората вместо да им кажете нещо съществено![]()
![]()
..Кой ще те хапе нощем?Първоначално написано от ADMIRALKA14
Кой ще ти се усмихва още,
още по красиво от моите два зъба?
Мразя да гледам, как си тръгваш ти,
как си тръгваш ти - без зъби.
А погледни ги моите зъби - изпопадаха накуп,
натъжени те за теб-хукнаха напред.![]()
I won't lie anymore you're the one who's loving my soul you belong to me and all you're love we can't die so easy ...
Първоначално написано от thebigsmile
Ай кат сте съживили темата продължавам да се вихря.![]()
Кой сега до теб се жабури,
кой лекува зъбите ти?
Колко ли ми се присмива
щом допуснах да се озъбиш ти?
Кой сега до теб се зъби?
трябваше, това да го правя аз,
трябваше да те лекувам,
със зъболекарския куфар в нас.![]()
Поздрав за симпатизантите ми:
http://vbox7.com/play:d52625aa
"As every cat owner knows, nobody owns a cat" - Ellen Perry Berkeley
Първоначално написано от Chacho
сама се заби, нали си наясно. мисли, преди да говориш/пишеш.Първоначално написано от gabs1500
ето че и на теб ти намерихме косур.
I won't lie anymore you're the one who's loving my soul you belong to me and all you're love we can't die so easy ...