- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Коя грешка не бихте повторили?
В любовта, общуването с хората, приятелите, работата?
![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
Не бих избързвала с решенията си, за да не съжалявам после!
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Не бих казвала неща, които не мисля.
Не бих правила неща, които не искам.
И не бих чакала (независимо кога, какво и колко).
Не бих избързвала да си правя заключения за даден човек, само защото го познавам от година-две примерно.
И спря да се върти за миг земята..
Много общо си поставила въпроса, много са. То тука цял роман може се напише. Грешки много, но човек от тях се учи.
Грешка която не бих повторил е да се раздам тотално за даден човек. Колкото повече удисваш на някой толкова по безинтересен ставаш.
Първоначално написано от Seattle
Пиши, де! Темата е за провокация. Останалото от теб.![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
Не бих се доверявала толкова лесно.
Не бих оставяла външния вид да ме заблуждава.
Не бих загърбвала себе си заради другите.
Не бих оставяла страха (и липсата на вяра в самата мен)да ми пречи.
Старая се да не бързам и да не бъда приприяна.
Не позволявам да ме манипулират.
Отстоявам своята позиция.
Имам мнение.
Знам коя съм!
Знам какво искам!
Харесвам се.
превърнах минусите си в свои плюсове.
Грешките и трудностите са моите верни уроци и приятели.
Посрещам трудностите с усмивка.
Давам опора и подкрепа на хората, които наистина заслужават.
Всяка грешка бих повторила. Без грешките си никога нямаше да знам толкова за хората, себе си и живота. Благодарение на всяка една секунда от живота ми в момента съм това, което съм, а аз си се харесвам такава, следователно, бих изживяла живота си точно така отново.
Хм... не бих ходила подир нечии несериозен задник, който не знае кво иска, не бих се разкрила напълно пред някой, няма значение рода, познати, гаджета, секс партове, не бих пренебрегнала интуицията си, не бих правила нещо, което не искам....... сигурно има и още.
Да казвам тежки думи без да ги чувствам![]()
![]()
Някой ден сърцето ми ще се превърне в камък. Откъснат от света ще тлея в своя замък и няма да крещя да вия до забрава, когато разбера че някой ме предава. Ще бъда властелин на самотата своя и може би дори ще избера покоя пред хаоса на любовта. Някой ден, но не сега..
+Първоначално написано от Seattle
" I am male so am I lesbian if I like girls!?"
женско съм ..
един път - грешка, втори път - простотия. на този принцип съм аз. грешката, която НИКОГА няма да повторя е да оставя пак да ме унижат, да преглътна и да ме мачкат след това.
"Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."
Никога, ама никога да не давам втори шанс![]()
"По - добре 10 години да живея като цар, отколкото цял живот като мишка" - Жоро Илиев
Да не загърбвам приятелите си за нещо на света заради момче!
Да не се доверявам толкова лесно на хората.
След като веднъж е сложен край да не се връщам обратно назад.
So baby don't feel no pain just smile back <3
Eminem - When i'm gone.mp3 *
ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!
Първоначално написано от XTREMEFREERIDE
Именно. Аз все още не съм го правила това.... Страхувам се някак си...Както и да е.Първоначално написано от Seattle
Иначе грешки от моя страна имам много.... Старая се да се уча от това. Все пак може би грешките ни изграждат като хора най-вече. Всяко лошо за добро, както се казва.![]()
nigga stole my bike
Аз съм на принципа, че в живота няма грешки ... Всяко нещо води до друго нещо ... всяка грешка може да доведе в последствие и до нещо хубаво ... Харесвам живота си в момента, щастлива съм, а това щастие нямаше да го има ако я нямаше и болката преди ... Нещата щяха да са различни просто![]()