.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 26

почти съм на финалната права моля за съвет....

Така скоро ще я видя ще ходим на вечеря обещал съм , и зел съм и едни бижута за нея проблема е че не знам кога да и ги подаря преди след вечерята друг ден ли не знам..... искам да и окажат максимален ефект
    с които целя следното
    да сме заедно , да сме заедно като гаджета/любовници,или просто friends with benefits и пак да правим секс....... та
    задължително едно от тея неща..... дано някои успее да ми каже пишете възможно най-скоро в темата защото може и тая вечер да сме на вечеря да я водя и нямам още информация.....
    She is the number one!!!!!!!!!!
    She is my baby!

Супер фен Аватара на ubuntureload
    Ейййй срете се малко с тоя онлайн секс ......
    MY NEW LOVE S55 AMG + чипче++=600+hp!

Супер фен
    Град
    Страната на Центъра
    Ъ, кво?
    Цитирай Първоначално написано от FeelMyPain
    Аха и постваш въпрос във форум, защото не искаш хиляда различни мнения.Желязна логика.
    Цитирай Първоначално написано от mim4enceto00
    аз не чета толкова сериозни книги(само на 12 съм), макар че съм прочела всичките книги здрач...
    Цитирай Първоначално написано от Millionaire
    Земете си една разплута на по 20 като ви е толко кеф, пък ако ще и да е начетена като Жана Дарк.

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    Бижутата не са най-важното,с което би я спечелил.

И от темата ти нищо не се разбира,дай по-подробно.

Цитирай Първоначално написано от Sh@d0w

Кое не ти е ясно?
    Ще се видим скоро с нея най-вероятно ще я водя на вечеря скоро не знам кога тая седмица сигурно или другата зел съм и бижута изненада и се опитвам да разбера кога е най-подходящия момент да и ги подаря с цел да имам най голям ефект........... с цел да ми стане гадже или нещо друго
    She is my baby!

Banned Мега фен

+1 ..

Град
    Някъде из София...
    Ами не се разбира какви отношения имате в момента,на какъв етап сте,просто познати или правите секс вече?Дай подробно ако искаш смислен отговор.

Супер фен
    Град
    Страната на Центъра
    Виж, ако не си и симпатичен, едни бижута не струват. А и аз бих се обидила малко, ако ми предложат бижута, че да тръгнат с мен, малко като заплащане излиза.
    Цитирай Първоначално написано от FeelMyPain
    Аха и постваш въпрос във форум, защото не искаш хиляда различни мнения.Желязна логика.
    Цитирай Първоначално написано от mim4enceto00
    аз не чета толкова сериозни книги(само на 12 съм), макар че съм прочела всичките книги здрач...
    Цитирай Първоначално написано от Millionaire
    Земете си една разплута на по 20 като ви е толко кеф, пък ако ще и да е начетена като Жана Дарк.

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от sheisthenumberone

Кое не ти е ясно?
    Ще се видим скоро с нея най-вероятно ще я водя на вечеря скоро не знам кога тая седмица сигурно или другата зел съм и бижута изненада и се опитвам да разбера кога е най-подходящия момент да и ги подаря с цел да имам най голям ефект........... с цел да ми стане гадже или нещо друго
    още като я видиш ..

Ами не се разбира какви отношения имате в момента,на какъв етап сте,просто познати или правите секс вече?Дай подробно ако искаш смислен отговор.
    Не правим секс но сме най-добри приятели от много години...... и все още не е решила дали да е с мен ........
    She is my baby!

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Extremescream
    Виж, ако не си и симпатичен, едни бижута не струват. А и аз бих се обидила малко, ако ми предложат бижута, че да тръгнат с мен, малко като заплащане излиза.
    Малко ли?

Извинявай, ама си е чиста проба наглост. Първо се уточни какво искаш от момичето. Да сте заедно и да имате хубава връзка или просто да правите секс? Щото на мен ако ми кажат "ми, едно от тия да е", ще му кажа следващият път, когато пробва с някоя (щото с мен втори опит няма да има), да си изясни какво иска.

Град
    Някъде из София...
    Цитирай Първоначално написано от sheisthenumberone
    Не правим секс но сме най-добри приятели от много години...... и все още не е решила дали да е с мен ........
    Щом е приела да излезете на вечеря има надежда.Но не избързвай,изчакай подходящ момент.

Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her
    Цитирай Първоначално написано от Extremescream
    Малко ли?

Извинявай, ама си е чиста проба наглост. Първо се уточни какво искаш от момичето. Да сте заедно и да имате хубава връзка или просто да правите секс? Щото на мен ако ми кажат "ми, едно от тия да е", ще му кажа следващият път, когато пробва с някоя (щото с мен втори опит няма да има), да си изясни какво иска.
    проблема е че тя самата не знае какво може да ми даде и какво иска за туи са толкова много опциите......... аз съм излизал с нея 10000 пъти в рамките на 6-7години е на вечеря не съм я водил никога ест аз си мисля че трябва да се направи значима тая вечеря за тва трябва да знам какво точно да направя кога да и подаря нещата и после дали да не се опитам да идем на хотел с нея ? даваите идеи искам да я изненадам и да и хареса тя ме пита днес дали съм щял да я глезя и аз и казах да
    She is my baby!

Не знам ама след като и ги подариш не и споменавай хотела, много долно звучи. На ти едни бижута, а и междудругото ай на хотел

Мега фен Аватара на gandalfepi4
    ^ и аз си го помислих

просто усещам как утре ще има тема "помощ! тя ме мрази и не знам защо"

Мега фен Аватара на MaLkaTa_LaDy
    Зарежи ги тия бижута. Няма да се трогне от това. Купи и един букет цветя или пък само едно цвете, но красиво и й го подари като се видите. Така ще и покажеш, че държиш на нея. С бижутата само ще и покажеш, че искаш да спиш с нея.
    А за хотела - изчакай да пламне някакво по-силно сексуално привличане и от нейна страна, понатискайте се и тогава и го предложи. Но ако наистина искаш да я впечетлиш така няма да стане. Бъди романтичен и й покажи, че не си я завел на вечеря, купил подарък и т.н. само за да спиш с нея. Така ще получиш секс един път. Ако я впечетлиш - ще получаваш секс за дълго време.
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.

Фен Аватара на Sirius
    Град
    Sf
    Ти си психопат некъв фанатик преследвач. Мене ме плашиш пък нея представям си........ И аз да бех на 21 девствен като тебе и аз щях да съм така де..... САМОУБИЙ СЕ
    "If you look like an idiot it's probably punk. "

Цитирай Първоначално написано от ubuntureload
    Чудя се защо аджеба, все трябва да има такива индианци дето не могат да говорат по конкретната тема?

Колкото до самата тема, според мен най добре ще е да и подариш бижутата след вечеря. Запомни обаче, на момиче подарък се съпровожда с целувка!

Цитирай Първоначално написано от ZoTiC
    Цитирай Първоначално написано от ubuntureload
    Чудя се защо аджеба, все трябва да има такива индианци дето не могат да говорат по конкретната тема?

Колкото до самата тема, според мен най добре ще е да и подариш бижутата след вечеря. Запомни обаче, на момиче подарък се съпровожда с целувка!
    Добре де ами ако е пила и не е трезва?
    Как ще ги оцени няма ли да е по добре към средата или началото знам ли
    предния път я заведох на 1 специално място с колата и и ги подарих там но не стана нищо аи бяха други неща но пак в същата среда към бижутата спадат........
    She is my baby!

Голям фен Аватара на MissDeadly
    Ти си ужасен... Да планираш всичко и да питаш други хора за мнение как ТИ да постъпиш. На твое място бих подходила спонтанно, когато му дойде времето и усетя, че трябва - тогава. Но ако все пак това време не дойде здраве да е... края на света идва чак 2012...

п.с. явно искаш само да спиш с нея, съдейки по раздела, в който си постнал.

Супер фен Аватара на dPa3HuTeJl
    Град
    Silent hill.
    Цитирай Първоначално написано от Sirius
    Ти си психопат некъв фанатик преследвач. Мене ме плашиш пък нея представям си........ И аз да бех на 21 девствен като тебе и аз щях да съм така де..... САМОУБИЙ СЕ
    Само тоя коментар ми хареса.Кво се увличате всички,пича му има нещо...баси загорелия олигофрен
    “Gravitation cannot be held responsible for people falling in love. How on earth can you explain in terms of chemistry and physics so important a biological phenomenon as first love? Put your hand on a stove for a minute and it seems like an hour. Sit with that special girl for an hour and it seems like a minute. That's relativity.”
    -Albert Einstein

трололол

Град
    Пловдив :)))))
    E,да,ясно е,че момчетата/мъжете като подаряват бижута,значи целят да спят с теб.

Обаче ако си тръгнал да излизаш с толкова евтино момиче,което би спало с теб само заради някакви си дрънкулки,по-добре се откажи
    lalala

Цитирай Първоначално написано от MissDeadly
    Ти си ужасен... Да планираш всичко и да питаш други хора за мнение как ТИ да постъпиш. На твое място бих подходила спонтанно, когато му дойде времето и усетя, че трябва - тогава. Но ако все пак това време не дойде здраве да е... края на света идва чак 2012...

п.с. явно искаш само да спиш с нея, съдейки по раздела, в който си постнал.
    Това че съм решил да и подаря нещо не значи нищо съдеики по раздела просто така съм преценил.......
    She is my baby!

само е едни бижута няма да стане, ЕС класа трябва тука...
    http://nagradionline.info/vote/sandero

Най-яките награди таблети, МП3 и други. Гласувай за мен, регни се и ми изпрати твоя линк на ЛС за да гласувам и аз за ТЕБ !

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си