- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Помощ - миналото се връща.. ами сега?
.sd
много беще дълго него прочетох но маи ти триабва мъшина на времето каот гледам![]()
Не ...и не вярвам , че въобще е възможно хората да се променят ! Може да има малка,съвсем незначителна промяна.Като цяло-трябва ти малко почивка от всичките тези неща!Малко фън с др. приятели,танци -манци и там разни други неща,които са ти приятни! Лично мнение!
![]()
We work in dark and we do what we can>>>
Виж, попринцип много си зависи от човека, нооо .. ох спомени!!.. аз също бях дала на приятеля си 2-и шанс след раздяла (същите обяснения, че не могъл да продължи, че много съжалява и в крайна сметка му простих), имаше промяна, но тя беше за 2-3 седмици, после всичко се повтори .. Не залагам големи надежди, но се надявам при теб да е различно!!
![]()
Френски форум - питаш и ти отговарят
Руски форум - питаш и те те питат
Български форум - питаш и всички ти обясняват колко си зле ...
и мен така 1 момиче се опита да ме завърти но.....като и завъртях 1 да видиш как бяга през глава с оня... Много малка част от хората се променят имай го в предвид.Не се оставяй да те правят на маймуна.Все пак ние сме силният пол.
Човек не се променя...за известно време може да се забележи някаква промяна, но бързо отминава.
Ти сам си решаваш, но според мен просто бъди сам извество време. Ще видиш, че ще срещнеш някоя, която няма да ти напомня на минали страсти и трепети.
Понякога шанса е минимален,но ДА възможно е.Когато човек загуби нещо,осъзнава колко му е ценно.Искрено ти пожелавам приятелката ти да е от тези "минимални" осъзнали се хораНаистина според вас при тези обстоятелства възможно ли е човек да се промени, да стане по-сериозен и отговорен спрямо човека до него?![]()
"хората не се променят, просто променяме начина, по които ги виждаме"
Човек се променя постоянно, променя се и начина по който възприема себе си и хората около себе си. Вгледай се в себе си - същия ли си както преди 2 - 4 - 6 години? Не, не си. Станал си по-зрял и отговорен.
Отстрани е трудно да дадеш мнение за една връзка, без да познаваш хората, не познавам нито теб, нито нея, нито какво се е случило точно между вас, но бих те посъветвала, щом държиш на нея, и явно и тя държи на теб, щом се връща, да и дадеш втори шанс .. и просто бъди щастлив и знай че няма нищо вечно на този свят, няма вечна връзка и няма вечна любов.
така че, изживей тази връзка пълноценно
![]()
Дай й втори шанс.
Ще се опитам да цитирам нещо, което винаги ми е харесвало.
"Ако нещо се случи веднъж, не е задължително да се повтори. Но случи ли се два пъти, бъди сигурен, че ще има и трети."
И спря да се върти за миг земята..
Заеби я тая.
Roses are brown,
Violets are brown,
SOMEONE SHIT IN MY GARDEN