- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Коя зодия предпочитате да ви бъде гадже
Та така...видях,че има тема за Момчета,които са зодия Дева.Е,аз съм момиче и съм Дева.Таа нека споделим мнения! Според вас,коя е най-готината зодия с която сте били
![]()
Водомер.
Първоначално написано от Sh@d0w
Водосточна трЪбЪ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Бива бива зодии, и аз вярвам в тях, ама вие прекалявате!
Коя зодия предпочитам за гадже?! Добре ли си?
Не зодията определя характера на човека. Просто е тъпо толкова много да се вкарвате във филми , че чак и гаджетата да си избирате по зодии.
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
ее сега...кво пък? искам само да попитам ;д не е за мен..просто съм любопитна ;д
и аз мисля така.просто си говорих с една приятелка и решихме да пуснем тематаПървоначално написано от SmilezZz
гущер.
"Слънце грее, птички пеят
Пръски мозък се сивеят
В полето сред житата някому стърчат краката
Спи детенце, спи си сладко
взрив побърка твоя татко... "
Близнаци,Рак ... Само не й Скорпион-противни хораа,толкова много хора познавам от тази зодия и всичките са еднакви !Бих се отдръпнала от човек,ако разбера,че е скорпион малко крайно,амааа хапят ;д хаххах
В мойта сцена на живота,
вече ще си публика,
и от ъгъла ще гледаш,
как ще блестяя..
И аплодират ме, по име викат ме.
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=440091 влез...
Еййй хем не разбирате и не се интересувате от зодии,хем пък се правите на интересни.....![]()
В мойта сцена на живота,
вече ще си публика,
и от ъгъла ще гледаш,
как ще блестяя..
И аплодират ме, по име викат ме.
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=440091 влез...
За всяка зодия е различно. Аз примерно ... съм зодия овен и на мен ми пасват, като характер зодиите: овен, телец, риби и везни. Най-добре си пасвам с везни. Те са супер спокойни и уравновесени има баланс при тях, не са толкова избухливи. Иначе според мен най-готината зодия е Риби те са спокойни, мили, нежни, трудолюбиви винаги ще ти помогнат ако ги помолиш и може да им имаш пълно доверие.
Виж в този сайт за любовната съвместимост между зодиите
http://bg-astrology.net/index.php?op...=37&Itemid=101
Първоначално написано от Wwwooow
хахах вкара лаф...не съди хората по това коя зодия са.![]()
Лъъъввввв!!!
Побъркахте се с тея зодии.
Аз телците не мога да ги понасям..Поне повечето ми познати,от тази зодия,не ми допадат изобщо.
Не съдя за хората по зодиите и не вярвам в тези глупости,но все пак едва ли телец ще ми хареса някога![]()
'Don't be afraid of death;
be afraid of unlived life.
You don't have to live forever,
You just have to live.'
Лелееее, ама много хора без работа нещо. :\
Никога не бих отишла при дадено момче, което ми харесва, с идеята да го попитам дали е избраната от мен зодия за гадже (wtf) и ако не е да го върна. Ама никога.Иначе приятелят ми е лъв и го обожавам. Но аз просто се разбирам с лъвове, поне 10-тина човека от обкръжението ми са с тази зодия.
Обожавам скорпиони ;д ... явно съм някаква мазохистка, защото само си патя от тях ... ама има някаква уникална химия между моята зодия и представителите на тая зодия ... Поне нещо такова съм забелязала де ;д Сигурно аз съм единствената, която ги харесва ;д ...
И все пак човек не се определя по зодията... аз никога не би тръгнала да си търся гадже и да е специално такава зодия каквато искам ... просто е нелепо.
само да е хубава и перверзна, за зодията бмхнчпм
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
От всяка зодия по 3.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Рак, скорпион или дева
Първоначално написано от xxxbrokenhearthxxx
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Зодията на джуджетата!![]()
"Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."
Трол!
If A is a success in life, then A equals x plus y plus z. Work is x; y is play; and z is keeping your mouth shut.
лъв, телец, рак
Няма значение зодията, а човека. Верно, че повечето имат общи неща, но има и супер много изключения. Все едно да питаш кога предпочитате да е родено гаджето от 1-10. от 10-20 или от 20-30(31).![]()