- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Коя зодия предпочитате да ви бъде гадже
bullshit ..
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
толкова хора казаха моята зодия![]()
![]()
иначе и аз... рак... общо взето повечето момчета, които съм харесвала и мен са харесвали са рацинекво яко
nigga stole my bike
Превъртяхте с тея зодии вече.Никога не ми е пукало от каква зодия е някой.Ако някога попитам момиче коя зодия е,то е само като тема за разговор,не за да реша дали е правилната или не.Тва са пълни простотии...
When I get sad, I stop being sad and be awesome instead
Рога да има!![]()
I'm inside! Open your eyes! I'm you! Sad but true!!!
Всичко друго стига да не е скорпион или рак ( особено скорпион ... много гадни и противни същества са .... ).
Аааа тук не съм съгласна, мъжо е скорпион и е душичка златна , аз съм лъв. Е да караме се понякога,но се обичаме много! Бих казала,че много добре се допълваме.Въпреки,че не вярвам толкова в зодиите,съм забелязала,че с телци никак не се разбирам !Първоначално написано от DragonLady
maDamn
Винаги има изключенияПървоначално написано от granger
![]()
Нямам претенции и не робувам толкова на това. Но винаги съм държала да има хармония между нас.
Риби/ Дева/ Водолей.![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
Ами не разбирам от тези неща, но с предишния си приятел се разбирах просто чудесно, близнаци е (аз съм лъв). Със сегашния ми много се обичаме ама пък е проклето същество, направо се видях в приключение с него (водолей е). Иначе съм се занимавала с мъж стрелец, ако съдя по този човек, много страстни мъже и знаят какво да направят за да те побъркат!
In a mad world , only the mad are sane...
хероина извънземен ли е ??Първоначално написано от LambOfGod
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Що не харесвате скорпионите бе,толко ли сме гадни муахахахгледайтииии завиждайтииииии дрислиииии мръсниииииии.......
Не че и аз вярвам в тия работи много много,ама съм чел за моята зодия и мразя когато някой 'необразован' тръгне да се изказва за МОЙТА зодия без да знае нищоходи прочети насам натам,малко житейски experience и тогава говори копеле мръсно!!!!
“Gravitation cannot be held responsible for people falling in love. How on earth can you explain in terms of chemistry and physics so important a biological phenomenon as first love? Put your hand on a stove for a minute and it seems like an hour. Sit with that special girl for an hour and it seems like a minute. That's relativity.”
-Albert Einstein
Нямам претенции,боже -.-"Приятелят ми е водолей ,аз също,разбираме си се.
Защото когато затворя очи, виждам само теб...
http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)
fuk dat shit, близнаци и точка![]()
❝ Аз те моля, затвори очи,
ти недей да плачеш, знам че те боли,
от мойта стая бяла с безброй врати
защо избяга?..❞
йъп, йъп \Първоначално написано от NoMore
/
Не ми пука, аз съм везни, момчето което харесвам е лъв, добре сме си.
Хаха каза ли им гоо !!! Всички скорпиони сме мега якиииПървоначално написано от dPa3HuTeJl
![]()
![]()
![]()
Believe in Yourself !!!
Продавам МОДЕЛИРАНИ БИЖУТА : http://www.teenproblem.net/f/viewtop...440641#9440641
Ако има заинтересовани-пишете в темата
Не ми пука.Много рядко се сещам да питам момче за зодията му.
Ха! И при мен така, само дето аз съм скорпион, а приятеля ми - лъв. Страшна съвместимост ти казвам! Няма такова допълване, такава страст, такива сдобрявания след нелепа кавга... Просто няма друга такава комбинация! <3Първоначално написано от granger
Никой нищо не каза за стрелците ?
нз
Die nameless, mothafucka`
Fuck it.
"One good thing about music, when it hits u, u feel no pain." B. Marley
Всяка зодия си има недостатъци и всичките ми се струват ужасни...Не мога да си избера.