- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Коя зодия предпочитате да ви бъде гадже
в скорпионите е силата уе.
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
И аз това викам.Първоначално написано от cigarettekisses
![]()
Не знам. Нямам определени предпочитания. Може би като моята (козирог) или овен...
awerw♥
Нямам предпочитания.
Харесала си е някого и иска да разбере дали имат сходства с характераПървоначално написано от PinkPan7her
Иначе за мен момчетата са си момчета каквато и зодия да са...!
<3 Simple Plan
I remember every sunset,
I remember every word you said
We were never gotta say goodbye
Sing La-la-ta-ta <3
А така! Ненормална работа, очаквам темите да бъдат заключени.Първоначално написано от PinkPan7her
Аз искам мойта приятелка, да е родена на 29 февруари иначе не се разбираме.![]()
![]()
Ми са ко?
Аз като искам да е умна и да е кокошка, ко да правя. Да е слабичка, но и зодия свиня? Краят на света...
Всички вярвящи в зодиите са, я по - добре да не казвам.
близнаци мисля че..макар че всичко си опира най-вече до човека .. няма значение коя зодия е![]()
![]()
Животът ме накара с всичко да се справям,
но няма да се справя да ми липсваш ти!!!....![]()
![]()
БЛИЗНАЦИТЕ ЦЕПЯТ МРАКА![]()
Ами честно казано искам за гадже зодия Риби,защото и аз съм и мисля,че хармонията ще е пълна,имах един такъв познат беше риби,разбирателството беше на макс....иначе като цяло съм фенка на телците и много си пасвам и с водолейте ...![]()
Хехе, ако си пасваш с водолеите, значи и с меееенПървоначално написано от Piiseto0o
:P
<3 Simple Plan
I remember every sunset,
I remember every word you said
We were never gotta say goodbye
Sing La-la-ta-ta <3
Браво 1 човек да каже нещо добро за моята зодия :PПървоначално написано от dream1707
Не ми пука за зодията.
Постъпи грешно... с правилното момиче.
Не гледам задължЕ зодията, но така се е случвало че винаги съм била с водни зодии.. водолеи, рибоци.. :д
иначе си падам по телци,козирози и овни..
и раци.
абе падам си по всички, супер индивидуално е.
аз съм телец
По принцип не подбирам хората по зодиите им и не ме интересуват честно казано, но ми е много интересно какво ли ще бъде ако бъда с някой от моята зодия т.е лъвче.![]()
"As every cat owner knows, nobody owns a cat" - Ellen Perry Berkeley
Първоначално написано от Chacho
crazygirl13 каза:
Най-добре си пасвам с везни. Те са супер спокойни и уравновесени има баланс при тях, не са толкова избухливи.
Какво казваш?!Ти ме разби
Те са най - неуравновесените хора на света, незнаят какво искат и избухват спонтанно!.... Само това мога да твърдя!!!!
Axa FTWПървоначално написано от FreshJuice
![]()
Замислих се. Била съм с човек от моята група зодии (въздушна), който обаче ме балансираше добре, тоест беше спокойният. Обръщам внимание предимно на такива и в приятелския ми кръг нерваци няма точно заради баланса.
Сега съм с дева (земна зодия) и понякога нещата ми идват прекалено... земни :Д
Рак (романтични и са чувствителни ) ,Скорпион(страстниии и загадъчни) и Близнаци ( непредсказуеми и секси )![]()
Eduнственото оbяснuмо е че няма нuщо оbяснuмо.^^
Oбожаван рибиииииИ овенът става, а да и водолей
Аз съм си скорпионче
![]()
..Когато погледна в очите ти.. сякаш светът свършва...
PinkPan7her, от колко време сте заедно?
justasmile, коя зодия си, та си търсиш проблеми с овен?Имам един такъв ревнив и див и като ми прелее, мога да ти го пратя с панделка даже.
![]()
Дано занапред не ми се налага да търся партньор, но не искам Близнаци, нито пък Козирог.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Не съм била с всички зодии , но много ми допада връзката с Дева ..
Е вярно,че си е до характер .. но все пак![]()
Във връзката ми с Дева всичко беше лесно, непринудено,тръпка,решаваш е се на момента и беше невероятно![]()
ла-ла-ла
Скорпион![]()
It is necessary
to wrestle with me
you throw away, you throw away
but you can't help it
you've gone momentum