- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Коя зодия предпочитате да ви бъде гадже
Никво значение, тез работи за зодиите не са за менеАко си харесаш някой, допадате си няма една зодия да ви раздели ще.
Минимални прилики с действителността.Първоначално написано от nerwna
Ох, при мен е супер странната работа, значи... Повечето от момчетата, с които съм се занимавала са били Скорпиони. След първия се бях зарекла повече НЕ!! Обаче кво стана.. следващите ми две гаджета и те Скорпиони.. Мога да кажа, че добре се разбирам с тях, допълваме се, всичко окей, обаче има неща, които ме дразнят уникално. Едно такова самочувствие .. дразнещо, не знам. Майка ми и тя е Скорпи и е същата ;д
С раците имам уникална хармония, във всичко. Мога да кажа изцяло допълване. Аз съм Дева.
Много ми е чудно как точно с тези две зодии, дето по принцип не ги понасям (самите зодии, нали..) се допълвам толкова много ... В раците, например, супер много ме дразни, че си знаят своето, ама докрай и на инат. Не разбират от приказка просто. Всички са напред, те са назад„ всички са наляво- те са надясно. Общо взето 1 крачка напред и 2 назад... Много лесно се скриват в черупката си, ако някой каже нещо, което ги е засегнало. Иначе са много чувствителни, добри и романтични, ама пустия им инат...
Същото + ЛъвовеПървоначално написано от brutaLxxbunny
![]()
A woman`s heart is a deep ocean of secrets ...
амии за мен не знам мен ми харесват овен,телец,лъв и скорпион(не се лъжете по тъпите прказки ,че са гадни хора .. мн точни са даже ) .. аз съм везни и пише,че най-много си пасвам с овен (това си е вярничко) не знам защо ама много ме радва тази зодия .. всички овни,които познавам си пасвам отлично с тях .. вярно е,че са инатички,но иначе са много точни и няма как да скучаеш с тях![]()
![]()
![]()
![]()
Иначе според мен най-готината зодия е Риби те са спокойни, мили, нежни, трудолюбиви винаги ще ти помогнат ако ги помолиш и може да им имаш пълно доверие.
+1![]()
АЗ съм Скорпион , мн ми хате-вате зодията мазни мишкари![]()
Първоначално написано от Enchanting
И аз смятам за повечето неща ,че при тях са тека ... но на не всеки може да се има доверие :P :P
Йъп, йъп ... за скорпионите и аз съм такаПървоначално написано от robles
Иначе съм раче .. и отговарям на определението ти де![]()
Аз съм Водолей и предпочитам..... може би ВодолейНе ги разбирам тези неща, не ми се и проверява, но ще заложа на.... 'айде на Близнаци
![]()
Why Should I?
Най-добрия начин за решаване на проблеми - ДИРЕКТНИЯТ!
Която и да е, само да не е стрелец ...
So baby don't feel no pain just smile back <3
Eminem - When i'm gone.mp3 *
ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!
Добър избор.Първоначално написано от FlippanT
Като цяло хората със зодии от една група са добри попадения. Водолей, Близнаци и Везни са във въздушна.
няма значение
Иначе защо повечето хора мразят зодия ми- скорпион?
аз съм си едно черно Скорпионче, така че някой кротка Риба няма да ми се отрази злеама екшънннн и драма, ако искам Водолей..
![]()
аааа късно го видях товаПървоначално написано от loveca777
хахахаха аз си се похвалих одеве
![]()
аз не познавам всички зодии ,но си падам по много енергични , весели , забавни хора - значиии обратното на мен
![]()
Но и добрички да са![]()
Не пренебрегвам факта, че и зодиите си имат ролята. Вярвам в тия работи, но до известна степен, а и вече от личен опит знам, че определени зодии си подхождат.
Нали зодиите се разделят на 4 типа - водни, огнени, земни и въздушни. Аз съм водолей, въздушна зодия, заедно с близнаци и везни. Тия двата вида подхождат на моята зодия най-много - била съм с водолей и знам какво е. Пасваме си много добре, но за отворена връзка, към каквато бях настроена преди.
Иначе - не избирам гаджето според зодията. Моят приятел е рак... и пак съм с него, въпреки познавам доста хора с тази зодия, които са... толкова долни и проклети, че няма накъде повече.
I'm inlove with a criminal...
Щраус. Четох, че добре съответствала на моята - Божа кравичка.![]()
"Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"
Най-добре се разбирам със скорпион и везни. Трудно ми е с водолей, ревниви са, а девите са странни. Поне тези, с които аз съм си имала работа.
А бе има си истина, аз съм рак и съм мъжко и доста неща са верни, някой не (поне не за мен) и така. А лично каква зодия предпочитам? Ммм не знам, важното е да се разбираме, приятелката ми е близнаци, а може би един от най-добрите ми приятели е скорпион![]()
Водолея е водна зодия![]()
![]()
A woman`s heart is a deep ocean of secrets ...
Ами предпочитам Козирог или Телец.. Първо колкото и тъпо да звучи на моята зодия - Дева.. подхождат точно тези две зодии, само със тези 2 зодии съм имала сериозни неща.. и само с такива съм общувала /ужасно учудващо е, да/ Подхождат ми, разбираме се.. харесвам и двете зодии
~ ` всяка минута, в която сu тъжен,
губuш по една мuнута щастuе.. ♥♥
Водолея е въздушна зодия!Първоначално написано от bebzgirl
Walk with me now, fly with me later...