.
Отговор в тема
Страница 5 от 7 ПървиПърви 1234567 ПоследнаПърви
Резултати от 101 до 125 от общо 162
    Голям фен Аватара на play23
    Никво значение, тез работи за зодиите не са за мене Ако си харесаш някой, допадате си няма една зодия да ви раздели ще.

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от nerwna
    Цитирай Първоначално написано от glezenafukla
    Цитирай Първоначално написано от nerwna
    Аз съм Лъв .. Зодия която най-ми допада е Везни . (:
    Ох, я кажете за Везните, защото на мен определено с тях ми е меко казано кошмарно.. Иначе, най-много ме привличат, в началото се държат повече от чудесно, обаче после.. Много са романтични, обаче и доста колебливи май.. Мое мнение..
    Зодия Везни ; Девиз: “Аз Се колебая” , Хармонични знаци: Стрелец, Водолей, Лъв ..
    Родените под знака на Везни са любезни и възпитани хора. Обикновено са добри и мили, но често са мрачни и раздразнителни. Ненавиждат заповеди и чужди нареждания. Везните търсят хармония.Вземането на решение за мъжа Везни е изключително тежка задача.Те флиртуват много, особено на младини. В търсенето на идеалната жена често сменят приятелките си.Опитате ли се да избягате, той ще ви убеди да останете с логични и разумни доводи, които не можете да оборите, без да сте завършили поне Харвардския университет. При това ще бъде толкова мил и нежен, че ще забравите изнервящата непоследователност на характера му.
    Минимални прилики с действителността.

Ох, при мен е супер странната работа, значи... Повечето от момчетата, с които съм се занимавала са били Скорпиони. След първия се бях зарекла повече НЕ!! Обаче кво стана.. следващите ми две гаджета и те Скорпиони.. Мога да кажа, че добре се разбирам с тях, допълваме се, всичко окей, обаче има неща, които ме дразнят уникално. Едно такова самочувствие .. дразнещо, не знам. Майка ми и тя е Скорпи и е същата ;д

С раците имам уникална хармония, във всичко. Мога да кажа изцяло допълване. Аз съм Дева.

Много ми е чудно как точно с тези две зодии, дето по принцип не ги понасям (самите зодии, нали..) се допълвам толкова много ... В раците, например, супер много ме дразни, че си знаят своето, ама докрай и на инат. Не разбират от приказка просто. Всички са напред, те са назад„ всички са наляво- те са надясно. Общо взето 1 крачка напред и 2 назад... Много лесно се скриват в черупката си, ако някой каже нещо, което ги е засегнало. Иначе са много чувствителни, добри и романтични, ама пустия им инат...

Цитирай Първоначално написано от brutaLxxbunny
    Водолей Овен също не бих отказала,но около нас огън ще гори..И Козирог също.
    Същото + Лъвове
    A woman`s heart is a deep ocean of secrets ...

амии за мен не знам мен ми харесват овен,телец,лъв и скорпион(не се лъжете по тъпите прказки ,че са гадни хора .. мн точни са даже ) .. аз съм везни и пише,че най-много си пасвам с овен (това си е вярничко) не знам защо ама много ме радва тази зодия .. всички овни,които познавам си пасвам отлично с тях .. вярно е,че са инатички,но иначе са много точни и няма как да скучаеш с тях

Голям фен Аватара на Enchanting
    Град
    Варна
    Иначе според мен най-готината зодия е Риби те са спокойни, мили, нежни, трудолюбиви винаги ще ти помогнат ако ги помолиш и може да им имаш пълно доверие.

+1

Повече от фен Аватара на Muaythaifighter
    АЗ съм Скорпион , мн ми хате-вате зодията мазни мишкари

Цитирай Първоначално написано от Enchanting
    Иначе според мен най-готината зодия е Риби те са спокойни, мили, нежни, трудолюбиви винаги ще ти помогнат ако ги помолиш и може да им имаш пълно доверие.

+1

И аз смятам за повечето неща ,че при тях са тека ... но на не всеки може да се има доверие :P :P

Форумна Сектантка! Мега фен Аватара на dream1707
    Цитирай Първоначално написано от robles
    Ох, при мен е супер странната работа, значи... Повечето от момчетата, с които съм се занимавала са били Скорпиони. След първия се бях зарекла повече НЕ!! Обаче кво стана.. следващите ми две гаджета и те Скорпиони.. Мога да кажа, че добре се разбирам с тях, допълваме се, всичко окей, обаче има неща, които ме дразнят уникално. Едно такова самочувствие .. дразнещо, не знам. Майка ми и тя е Скорпи и е същата ;д

С раците имам уникална хармония, във всичко. Мога да кажа изцяло допълване. Аз съм Дева.

Много ми е чудно как точно с тези две зодии, дето по принцип не ги понасям (самите зодии, нали..) се допълвам толкова много ... В раците, например, супер много ме дразни, че си знаят своето, ама докрай и на инат. Не разбират от приказка просто. Всички са напред, те са назад„ всички са наляво- те са надясно. Общо взето 1 крачка напред и 2 назад... Много лесно се скриват в черупката си, ако някой каже нещо, което ги е засегнало. Иначе са много чувствителни, добри и романтични, ама пустия им инат...
    Йъп, йъп ... за скорпионите и аз съм така
    Иначе съм раче .. и отговарям на определението ти де

Фен Аватара на FlippanT
    Град
    Цигарена фабрика
    Аз съм Водолей и предпочитам..... може би Водолей Не ги разбирам тези неща, не ми се и проверява, но ще заложа на.... 'айде на Близнаци
    Why Should I?
    Най-добрия начин за решаване на проблеми - ДИРЕКТНИЯТ!

Супер фен Аватара на tanch3t093
    Която и да е, само да не е стрелец ...
    So baby don't feel no pain just smile back <3
    Eminem - When i'm gone.mp3 *
    ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от FlippanT
    Аз съм Водолей и предпочитам..... може би Водолей Не ги разбирам тези неща, не ми се и проверява, но ще заложа на.... 'айде на Близнаци
    Добър избор.
    Като цяло хората със зодии от една група са добри попадения. Водолей, Близнаци и Везни са във въздушна.

Повече от фен Аватара на Supernaturalfan
    Град
    Bulgaria
    Аз съм Везни Харесвам лъвове

Град
    село София
    зодия Бойлер Иначе аз съм Скорпион, dat rulz

Banned Мега фен
    няма значение
    Иначе защо повечето хора мразят зодия ми- скорпион?

аз съм си едно черно Скорпионче, така че някой кротка Риба няма да ми се отрази зле ама екшънннн и драма, ако искам Водолей..

Цитирай Първоначално написано от loveca777
    няма значение
    Иначе защо повечето хора мразят зодия ми- скорпион?
    аааа късно го видях това хахахаха аз си се похвалих одеве

Banned Мега фен
    аз не познавам всички зодии ,но си падам по много енергични , весели , забавни хора - значиии обратното на мен
    Но и добрички да са

Супер фен Аватара на Jessie
    Град
    Велико Търново
    Не пренебрегвам факта, че и зодиите си имат ролята. Вярвам в тия работи, но до известна степен, а и вече от личен опит знам, че определени зодии си подхождат.

Нали зодиите се разделят на 4 типа - водни, огнени, земни и въздушни. Аз съм водолей, въздушна зодия, заедно с близнаци и везни. Тия двата вида подхождат на моята зодия най-много - била съм с водолей и знам какво е. Пасваме си много добре, но за отворена връзка, към каквато бях настроена преди.

Иначе - не избирам гаджето според зодията. Моят приятел е рак... и пак съм с него, въпреки познавам доста хора с тази зодия, които са... толкова долни и проклети, че няма накъде повече.

I'm inlove with a criminal...

Супер фен Аватара на IseeDEADbodies
    Град
    Бургадидас !
    Щраус. Четох, че добре съответствала на моята - Божа кравичка.
    "Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"

Повече от фен
    Най-добре се разбирам със скорпион и везни. Трудно ми е с водолей, ревниви са, а девите са странни. Поне тези, с които аз съм си имала работа.

А бе има си истина, аз съм рак и съм мъжко и доста неща са верни, някой не (поне не за мен) и така. А лично каква зодия предпочитам? Ммм не знам, важното е да се разбираме, приятелката ми е близнаци, а може би един от най-добрите ми приятели е скорпион

Водолея е водна зодия
    A woman`s heart is a deep ocean of secrets ...

Мега фен Аватара на nepowtorima
    Град
    ^___^
    Ами предпочитам Козирог или Телец.. Първо колкото и тъпо да звучи на моята зодия - Дева.. подхождат точно тези две зодии, само със тези 2 зодии съм имала сериозни неща.. и само с такива съм общувала /ужасно учудващо е, да / Подхождат ми, разбираме се.. харесвам и двете зодии

~ ` всяка минута, в която сu тъжен,
    губuш по една мuнута щастuе..
    ♥♥

Цитирай Първоначално написано от bebzgirl
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her
    Цитирай Първоначално написано от FlippanT
    Добър избор.
    Като цяло хората със зодии от една група са добри попадения. Водолей, Близнаци и Везни са във въздушна.
    Водолея е водна зодия
    Водолея е въздушна зодия!
    Walk with me now, fly with me later...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си