- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Коя зодия предпочитате да ви бъде гадже
Въздушна е!!Първоначално написано от Rookie
~ ` всяка минута, в която сu тъжен,
губuш по една мuнута щастuе.. ♥♥
ами моето гадже е близнаци ,тъй че,а аз Лъв .. добре си се разбираме
![]()
THE BEST FEELING IN THE WORLD IS WHEN THE PERSON YOU LIKE ,LIKES YOU BACK <3
Би ли ми обяснила, какво толкова им има на Скорпионите? Особено мъжете?Първоначално написано от Wwwooow
_|____|____|____|____|____|___
____|____|HIT YOU'R____|____|_
_|____|____|HEAD|____|____|___
____|____|__HERE__|____|____|_
_|____|____|____|____|____|___
Скорпионите са много точни докато не им стъпиш по мазола.
Страшно злопаметни.. цял живот ще го помнят и повтаряттттт.
![]()
Някой ден сърцето ми ще се превърне в камък. Откъснат от света ще тлея в своя замък и няма да крещя да вия до забрава, когато разбера че някой ме предава. Ще бъда властелин на самотата своя и може би дори ще избера покоя пред хаоса на любовта. Някой ден, но не сега..
Аз съм скорпи и това за властта въобще не е вярно.
Мноого глупости и простотии съм чел за зодията си.
В някои статии едва не ни изкарват мазохистични изверги ...![]()
Та искам да кажа да не вярвате какво пишат и говорят за скорпионите!
Моето е от личен опит. Не обичам да чета такива простотии.
Бая съм го закъсвала със скорпион.![]()
![]()
Някой ден сърцето ми ще се превърне в камък. Откъснат от света ще тлея в своя замък и няма да крещя да вия до забрава, когато разбера че някой ме предава. Ще бъда властелин на самотата своя и може би дори ще избера покоя пред хаоса на любовта. Някой ден, но не сега..
what the fuck ?!
ваще простотий край нямат ...![]()
Вършенето на деания, които другите мислят за невъзможни, ме превръща в шибан Господ ...
Ох пък аз съм страшно влюбен в момиче - Близнаци и не знам как ще стане .. На всякъде пише ,че тези две зодии не са добре заедно...
Тя е много забавна, умна , весела , разговорчива , енергична , красива. А пък аз мълчалив и .....![]()
Ако харесам дадено момиче, последното нещо, което ще гледам е коя зодия е.
Бъди щастлив с това, което имаш, докато се бориш за това, което желаеш!
http://www.vbox7.com/play:637f3cd2
Аз съм везни, но не мисля, че си подходждам само с близнаци или водолейкиНе мисля, че има много логика. Има някои хора примерно Зодия скорпион, които са точно като мен, а пък те са уж водна зодия и така да се каже сме несъвместими. Същото е и с Овните. Някои Овенки много ми се кефят, а пък това ми се води противоположен знак...Преполагам имат значение разните там асценденти, лунни знаци и така нататък, но не съм задълбавал дотолкова ;D
близнак като мен
Еми, аз съм Овне и си хар едно момче риби а иначе си подохждам със стрелец и лъв ... Междудругото скорпионите са супер яка зодия и нашта мн я оплюват, ама няма какво да си гооврим за фр сме перфектни ^^
I hate cold-blooded people !!!
Предлагам на лигавите ревливи подли страхливи и предателски Раци да се хванат за ръчичка с истеричните побъркани нагли и дразнещи Деви и да се разкарат от Зодиака! Няма да е зле да си отнесат и тъпите Телци с тях! Или пък на жените да им се забрани да раждат в тези периоди!
Последно редактирано от DarkClouds : 07-31-2013 на 21:14
Скорпионите са като цяло добрички към половинките си и ги оставят да им се качват на главите. Но и те са обидчиви, и на тях също им писва...
Имат пороци много, но пък са верни.
Ако момиче ме пита каква зодия съм и почне да ми развива теории, за мен е до там.
n00bs
Като знам аз колко "точно" отговарям на описанието на зодията си...
...това ще е последния фактор,на който ще обърна внимание,когато тръгна да си търся мъж![]()
The crowd is proud
The crowd is loud
The crowd says"No"!
To friend and foe
I stand between
Of might and unseen
What's right and wrong
Debate sing song
To push away
A chance to stay
An idea born
To laugh or sorn
Reject or see
What will,shall be
One"Yes"is spoken
One voice has broken
The silence still
Pay up the bill
One"Maybe",please
The crowd appease...
"Yes","No","Maybe"
Undecided
Crowd
Divided...
По принцип не си избирам приятелите по зодии![]()
Последно редактирано от sunnyyy96 : 08-02-2013 на 19:03
Ако тръгна да си избирам приятел по зодията...смяятай.
When I let go by a day without talking to you, that day's just no good... (
зодия готвач
ех, аз съм козирог. Но добър, познавам момичета козирози и са непоносими!