.
Отговор в тема
Страница 7 от 7 ПървиПърви ... 34567
Резултати от 151 до 162 от общо 162
    Аз съм козирог. Винаги съм искала овен. И овен имам.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Мега фен Аватара на teenems
    Лъв.Искам да опитам и Стрелец.
    JUDGE ME
    & i'll prove you wrong.

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    нямат х'апселютно никакво значение, и със скорпион съм била, и лъв,като моята...
    maDamn

Мега фен Аватара на fUcKsMiLe
    Принципно няма значение коя зодия е, но с което и момче да съм била е все Овен. Уж ми е противоположен знак, но си пасваме страшно добре. Около мен има всякакви хора, от различни зодии, които нямат общо с това, което съм чела по сайтове или в книги. Никога не бих питала човека срещу мен коя зодия е, за да разбера дали си "пасваме" и ако някой ми го направи на мен едва ли ще го отразявам после.
    *сън*

Голям фен Аватара на heartlesandfreaky
    Град
    Plewen
    овен съм аз, в момента точно искам един точно определен лъв
    "You fail to recognize that it matters not what someone is born, but what they grow to be."
    Albus Dumbledore.

Аз съм рак и сега си имам момче-Везни.Досега нито един от приятелите ми не е бил зодия Везни, но това е най-доброто момче, не знам дали от зодията или от нещо друго.Ако нещо с него не се разбираме и се разделим..само Везни да си имам в живота.
    weche dadoxx wsicho za da buda s tebb tii predadee meee .. ;]

Супер фен Аватара на пAteNцЕ
    Исках везни или овен, защото ми се струваше трудно да намеря лъв. А сега мърка от удоволствие около мен. Аз съм близнаци -.-

Козирог или телец, но съм с лъв в момента..

Мега фен Аватара на Баща Ти
    Зодиите са пълна тъпотия

Колкото и да не ми се иска да вярвам в зодии, като се замисля почти всички момчета, които съм харесвала (с които съм била), са везни. Просто си правя изводите

Не разбирам ,какво значение има кой каква зодия е.Вярно е някои зодии си допадът,но това няма смисъл.Едва ли на първа среща ще питаш човека до теб каква зодия е.!

Мега фен Аватара на 102
    Мен са ме питали момичета, дори това беше като реплика тип "свалка".. ХАхаХ, друг е въпроса, че ми е ставало смешничко, ама пък се усмихвам, което си е знак за успешна свалко-реплика. Хахх.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си