- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Коя зодия предпочитате да ви бъде гадже
Аз съм козирог. Винаги съм искала овен. И овен имам.
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Лъв.Искам да опитам и Стрелец.
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
нямат х'апселютно никакво значение, и със скорпион съм била, и лъв,като моята...
maDamn
Принципно няма значение коя зодия е, но с което и момче да съм била е все Овен. Уж ми е противоположен знак, но си пасваме страшно добре. Около мен има всякакви хора, от различни зодии, които нямат общо с това, което съм чела по сайтове или в книги. Никога не бих питала човека срещу мен коя зодия е, за да разбера дали си "пасваме" и ако някой ми го направи на мен едва ли ще го отразявам после.
*сън*
овен съм аз, в момента точно искам един точно определен лъв![]()
"You fail to recognize that it matters not what someone is born, but what they grow to be."
Albus Dumbledore.
Аз съм рак и сега си имам момче-Везни.Досега нито един от приятелите ми не е бил зодия Везни, но това е най-доброто момче, не знам дали от зодията или от нещо друго.Ако нещо с него не се разбираме и се разделим..само Везни да си имам в живота.![]()
weche dadoxx wsicho za da buda s tebb tii predadee meee .. ;]
Исках везни или овен, защото ми се струваше трудно да намеря лъв. А сега мърка от удоволствие около мен. Аз съм близнаци -.-
Колкото и да не ми се иска да вярвам в зодии, като се замисля почти всички момчета, които съм харесвала (с които съм била), са везни. Просто си правя изводите![]()
Не разбирам ,какво значение има кой каква зодия е.Вярно е някои зодии си допадът,но това няма смисъл.Едва ли на първа среща ще питаш човека до теб каква зодия е.!
Мен са ме питали момичета, дори това беше като реплика тип "свалка".. ХАхаХ, друг е въпроса, че ми е ставало смешничко, ама пък се усмихвам, което си е знак за успешна свалко-реплика. Хахх.