- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- неудобни обувки
имам 2 въпроса
задължително ли е след фондьотена да слагам пудра?
и другия
утре съм на лекции имам неудобни затворени обувки,цял ден съм не знам какво да правя дали да сложа сандалите с коженото яке или да си карам с затворените обувки дето имам мазоли от тях цял ден.В смисъл кожено яке и сандали не върви нали![]()
![]()
-Не е задължително .
-Обуй това ,което ти е удобно .
Hostis Honori Invidia
На втория въпрос : За сандали вече мисля, че е студено, но щом не са ти удобни другите обувки слагай сандалите, може да сложиш друго яке или някаква жилетка.
Първия - не е задължителноПървоначално написано от teodora87
Втория - сандалите с коженото. не е лошо да си ексцентричен... и да си спестиш някой и друг мазол.![]()
![]()
I just came to say Hallo ;pp
Shake that ~ Every day Im shufflin ;d
Хмм... O.o
1. Не е задължително, но е препоръчително, ако си със мазна кожа. Освен, ако фдт ти е матиращ, абсолютно няма нужда.
2. Удобството е по-важно според мен. Но, ако ще стоиш и доста време навън ще е хубаво да потърпиш неудобните обувки, защото е много вероятно да се разболееш. Кожено яке, ако го носиш разкопчано със сандалите е добре.![]()
1во не е задължително. Слага се за фиксация + матиране.
2ро удобството преди всичко! Недей да рискуваш!
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Разходи си обувките вкъщи.
Ако ти стискат, натъпчи ги за едно нощ с парцали, напоени с водка (няква евтина, не се охарчвай :Д).
Ох,а аз какво да кажа като абсолютно всяка обувка ми убива![]()
Аз си нося сандали и кожено яке и хич не ми пука.Сутринта може да ти е малко хладно на краката,но иначе дават,че утре ще е топло,т.е. после ще ти е добре.Не се мъчи като ти убиват другите.
Обувките от естествена кожа ли са или са китайски изцепки?
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
1) не е задължително да се слага пудра след фон дьо тена.
2) сандали и кожено яке не стои добре по принцип, но може би не беше зле поне на сандалите да пуснеш снимка. Ти маратонки нямаш ли??
I have the thin line between
destruction and creation
drawn through me.
For that
I am cursed to never feel the peace in rest
and to find
new begginings in my restless soul.
I will never get the approval of the people
that are close to me,
but I hope to get it from a greater power.
For that
I accept myself the way I am today
and hope to find
the strenght to do the same tomorrow.
2. Нямаш ли други обувки ?
Принципно наистина сандали с кожено яке не върви много , но удобството наистина е най - важното. Пък и то си зависи от сандалите , все пак.
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥