- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Филми по истински случай
Може ли някой да ми каже филм сниман по истински случай без "The fourth kind" защото съм го гледала няколко пъти
Благодаря Ви предварително
Моля темата да бъде преместена погрешно съм я пуснала в грешния раздел![]()
Тексаско клане?![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
^ оу да.. забравих да спомена и този съжалявамМерси все пак
Така пише,да...Филма е много добърПървоначално написано от Nikolcheto24
Иначе найстива пише че е по действителен случай...не е сниман с професионални камаери,а с камерите геройте...
Ще ползвам темата, за да задам въпросче.
Някой знае ли как се казва изценирания филм за 11 септември 2001?
Една приятелка каза, че го е гледала преди време по NG.
Списъкът на Шиндлер![]()
Пърл Харбър
Аполо 13
красив ум
maDamn
Хачико и един друг филм се сещам, но не мога да се сетя за заглавието. Ставаше въпрос за обирджии на банки. Цял живот се бяха занимавали с това и накрая получиха малки присъди, бяха много добри и така..![]()
![]()
женско
Паранормална активност 1,2![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
+ 1. Сещам , че "Меган изчезна" също пишеше , че е по истински случай.Първоначално написано от ledenakrasota
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
An american crime и The girl next door, и двата разказват за Силвия Лайкънс, най-тъйната и жестока история, която съм чувала, а знам многоако искаш да се депресираш, гледай ги........
Аз се сещам само за World Trade Center.Първоначално написано от zlatit0o
И спря да се върти за миг земята..
"Меган изчезна", "Ужасът в Амитивил"
Хвани ме, ако можеш / Catch me if you can - ако не се лъжа де![]()
Първо. - Четвъртият вид не е по-дейстивтелен случай
доказателство : http://www.imdb.com/name/nm2598903/
също така гражданите на въпросния град за който говорят във филма са съдили сценаристите за оронване авторитета на града.
Второ. - Паранормална активност също не е по-действителен случай и е много прост филм, на 2рата част заспах ..
филмите са прекалено много ,така че можеше поне някви насоки да дадеш
Better to be king for a night than schmuck for a lifetime.
L'homme est n
Класът![]()
Не бързай като караш!
2-3 минути закъснение са нищо пред живота ти и живота на спътниците ти в колата!
http://www.youtube.com/watch?v=pwVF-txtUyM
http://www.ekip7.bg/index.php?option...=8080&Itemid=1 Почивай в мир,Миме!
Класът е много депресиращ, но го гледай. Кара те да се замислиш колко сме отвратителни хората понякога един с друг..
Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..
Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
Изключения: недочувам, недовиждам..
Гледайте го няма да съжеляватеПървоначално написано от Nikolcheto24
Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън