.
Затворена тема
Страница 3 от 6 ПървиПърви 123456 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 128
    Супер фен Аватара на againstyou
    Град
    Несебър ;]
    Цитирай Първоначално написано от sweetpunk
    Цитирай Първоначално написано от badsector
    Цитирай Първоначално написано от amalita
    ^Абе момиче ти не беше ли на 13-14
    Тя е, както е модерно да се казва напоследък, "развита за възрастта си"
    Иххх това за мен ли се отнася!?
    Мисля,че я бъркате с онова другото момиче,което има същия аватар. ;д

Цитирай Първоначално написано от againstyou
    Цитирай Първоначално написано от amalita
    ^Абе момиче ти не беше ли на 13-14
    Тя е, както е модерно да се казва напоследък, "развита за възрастта си"
    Мисля,че я бъркате с онова другото момиче,което има същия аватар. ;д
    Май има нещо такова

Хаха,тъпи тревомани,много сте ми бавнички!

♫ Time is a valuable thing,watch it fly by as the pendulum swings!
    Watch it count down to the end of the day,the clock ticks life away...It's so unreal! ♪

- http://www.youtube.com/watch?v=n_dBtJme_j4 - 13 August 2010 <3

Град
    Варна
    Ще ме извинявате, ама това си е ограничено мислене.
    "Или мен или тревата". Я чакай малко! Ами алкохола който ти пиеш с приятелки? И той може да ти постави такъв ултиматум. Разбери, че тревата не е толкова опасна, колкото тежките наркотици. Всеки обича да има удоволствия и ти не можеш да лишиш другите от това. Научете се да приемате хората до вас каквито са - с интересите и недостатъците им. Ако не го правиш - каква любов е това? Че и условия да поставяш... я моля.

Супер фен Аватара на badsector
    Отнася се за всяка малолетна кифла, която си мисли, че е голяма и ходи да разтваря крачета пред батковците.

Мега фен Аватара на awerw
    Град
    у ТилиЛеЙската г0рА
    Да не се захванеш да спортуваш ми трева ше пушиш, правилно ти е казала Тревоман !
    sapphire5

lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?
    miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek

Цитирай Първоначално написано от awerw
    Да не се захванеш да спортуваш ми трева ше пушиш, правилно ти е казала Тревоман !
    Не виждам защо взаимно ги изключваш. През всичките години, през които пафкам, си спортувам редовно. Тревоман, не е обидна дума, така че трудно ще ни засегнеш. Виж, пушач, пияница са друга бира.

Град
    Варна
    Браво на badsector! И аз така мисля. Дано поне той ви вразуми.

Лошото е, че тези, които държат наркопазара в световен мащаб, нямат полза хората да са информирани. Затова по телевизиите се изсипват тонове лъжи и резултатът е увеличаване на хероиновите наркомани, метадонови програми, от които вече няма откачане, алкохолици, увеличаване на пушачите в страните от третия свят, включително и България. И естествено всяко училище си има начислен дилър, който да снабдява децата не само с некачетвена трева с добавки на синтетични наркотици, ами директно и самите синтетични наркотици. И понеже децата са чували от телевизиите, че тревата е като силните наркотици и като дръпнат няколко пъти и видят, че няма нищо лошо, си мислят, че и със синтетиката ще е така и се зарибяват. А някои пък се мятат на легалните наркотици, които са много по-опасни от някаква си билка.

Badsector ги обяснил нещата, ама кой ще чете.
    Има момичета, които нито консумират алкохол нито наркотици, ако е нещо подобно, трудно ще я облъчиш, че няма проблем в това да си пушиш, обаче ако пие алкохол можеш да пробваш да сравниш алкохола с тревата, естествено трябва да си наясно с темата за тревата, а не да кажеш че е много яка и за това е по-добре от пиячката.
    А за хората с мненията, строго против ганжата по-добре да се образоват малко по темата.
    ПС:
    Консумирането на наркотици и алкохол от подрастващ огранизъм е в пъти по-вредно от колкото при развит такъв!!!

Отнася се за всяка малолетна кифла, която си мисли, че е голяма и ходи да разтваря крачета пред батковците.
    1во - на съм малколетна .. 2ро - не съм киФла и не се броя за голяма, просто изказвам мнение получено след доза опит ... А това коя пред кого си отваря краката не мисля, че ти влиза в работата, ако ги нямаше тях, нямаше да има подобни форуми и нямаше да има къде, хора като теб да си разпространяват излиянията
    Не към кучка, просто имам мнение различно от вашето и заставам зад всяка казана от мен дума o.O ...
    "Такъв е живота" - казал клоуна с насълзени очи и си нарисувал една голяма усмивка ヅ

Да съм казал, че се отнася лично към теб? Сори, но светът не се върти около теб, свиквай.

Да съм казал, че се отнася лично към теб? Сори, но светът не се върти около теб, свиквай.
    Не съм си и помисляла, че се върти около мен , но прозвуча все едно се отнася за мен ..
    Не към кучка, просто имам мнение различно от вашето и заставам зад всяка казана от мен дума o.O ...
    "Такъв е живота" - казал клоуна с насълзени очи и си нарисувал една голяма усмивка ヅ

ако ми беше казала така гаджето ми щях да се обърна без да кажа нищо и като те потърси от съжеление че те убидила така ти кажи
    що говориш с мен нали съм бил пробаднал .. е такива
    праи са на много засегнат и тя напрао ще ти са разтопи ако та харесва ..
    толкуз

Повече от фен Аватара на svodnika
    Град
    Giannitsa
    УМРИ НАРКОМАН БОКЛУК

Форумна Сектантка! Мега фен Аватара на dream1707
    И моя приятел пуши, даже по едно време бая честичко ... обяснява ми, че му било просто по-лигаво и забавно ... И аз честно казано му се дразня някой път, въпреки че ми е забавен .. ама пък какво и да му кажа, сякаш ще ме послуша.

Повече от фен Аватара на svodnika
    Град
    Giannitsa
    Цитирай Първоначално написано от dream1707
    И моя приятел пуши, даже по едно време бая честичко ... обяснява ми, че му било просто по-лигаво и забавно ... И аз честно казано му се дразня някой път, въпреки че ми е забавен .. ама пък какво и да му кажа, сякаш ще ме послуша.
    и той е наркомански боклук да умира в казана

Супер фен Аватара на IseeDEADbodies
    Град
    Бургадидас !

Re: Трева-Гадже

Цитирай Първоначално написано от RoCkSpOt
    Първо:Не съм тревоман просто ми харесва да пуша забавно ми е ...Второ(важно):Според вас този израз не е ли прекалено незнам много обидно и гадно се почуствах като го чух тва ... се 1 аз съм некъв боклук и тя неможе си позволи да ходи с мен ли и аз незнам.Кажете си мнението ...
    Е щом ти харесва да пушиш трева значи си тревоман. Ако това не е тревоманщина, то кое е ? И не, никак не е "прекалено" ! Само не мога да разбера едно нещо : Хем ти харесва да пушиш, хем те е срам от тоя факт ?! Хем сърби, хем боли,а мой човек ?
    "Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"

Цитирай Първоначално написано от svodnika
    Това идолът ти ли е на аватара ?

Град
    Бургадидас !
    Цитирай Първоначално написано от svodnika
    Това идолът ти ли е на аватара ?
    OWNED !
    "Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"

Голям фен

Цитирай Първоначално написано от IseeDEADbodies
    Първо:Не съм тревоман просто ми харесва да пуша забавно ми е ...Второ(важно):Според вас този израз не е ли прекалено незнам много обидно и гадно се почуствах като го чух тва ... се 1 аз съм некъв боклук и тя неможе си позволи да ходи с мен ли и аз незнам.Кажете си мнението ...
    Е щом ти харесва да пушиш трева значи си тревоман. Ако това не е тревоманщина, то кое е ? И не, никак не е "прекалено" ! Само не мога да разбера едно нещо : Хем ти харесва да пушиш, хем те е срам от тоя факт ?! Хем сърби, хем боли,а мой човек ?
    За мен примерно наркоман е човек който неможе да спре ... тревоман също .. аз мога да спра ама неискам просто ...
    Когато имаш НУЖНОТО и не даваш НЕОБХОДИМОТО, оставаш с НИЩОТО и чак тогава осъзнаваш същноста на МАЛКОТО, което е трябвало да дадеш.

Град
    Бургадидас !

Цитирай Първоначално написано от IseeDEADbodies
    За мен примерно наркоман е човек който неможе да спре ... тревоман също .. аз мога да спра ама неискам просто ...
    Мога, ама не искам.. да да, и един мармот увива мат'ряла в станиол. Ходи ги приказвай на някой друг тия врели-некипели. Тревоман си, просто още не си го осъзнал То и аз така.. мога да спра цигарите, ама не искам. Мхъъъъъм...

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...

аз мога да спра ама неискам просто ...
    Казал наркомана и умрял от свръх доза.

Град
    Бургадидас !
    Бе тревоманията, не е наркомания. Тя просто води към наркоманията...

Аз някога казвах така за цигарите... мога да ги спра, ама не искам ... все още пуша, сега не мога да ги спра, въпреки че и не искам де.. ;д

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си