- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Трева-Гадже
Да де, това беше скрития замисъл на предния ми коментарПървоначално написано от dream1707
![]()
"Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"
Първоначално написано от bloodyF
Награда за най-тъп съвет, евър ! Евалата![]()
"Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"
Тревата е хубаво нещо..даммм![]()
Първоначално написано от xxxbrokenhearthxxx
Дае... "best shit ever" ... К'во разправяш.
П.П. - ти момче ли си ?![]()
Първоначално написано от IseeDEADbodies
мерси![]()
и кво ? ако почна да му пея колко е вредно и т.н. сякаш пък не си го знае..и ако имаше малко акъл нямало е да почва..и все пак по-добре да се съобразява поне малко с нея.. ама кво ли обяснявам и аз..
Ъ .. в интерес на истината тревата не е чак толкова вредна ;д ... Даже беше полезна, там нещо такова бях чела.. Не можеш да умреш от свръх доза, не е чак толкова пристрастяваща ... Най-много да затъпееш ;д .. или да направиш някоя глупост под влиянието и ..
Акъла ти трябва не за "незапочването", а за навременното спиранеПървоначално написано от bloodyF
![]()
аз пъкк не пуша нищо, но се възхищавам на спокойствието на тревоманите![]()
...... амм мен и биричката ме успокоява
![]()
fear4o <--- май bro' xDD
darkPaladin <--- *миг, мииг*
So what we get drunk
So what we smoke weed
We’re just having fun
We don’t care who sees
So what we go out
That’s how its supposed to be
Living young and wild and free
Тревоман и спокойствие ? Тоя филм не съм го гледал![]()
Първоначално написано от robles
Ще се въздържа от коментар![]()
не, мерсиПървоначално написано от robles
и така съм си добре
fear4o <--- май bro' xDD
So what we get drunk
So what we smoke weed
We’re just having fun
We don’t care who sees
So what we go out
...започни с кокаинПървоначално написано от DragonLady
![]()
Ем кажи й, че ще спреш тревата, но няма да е веднага и й кажи, че я обичаш и че разбираш какво и е. ъмм.. тва последното можеш да го пропуснеш
![]()
HELL YEAH!Първоначално написано от robles
![]()
Някой ден сърцето ми ще се превърне в камък. Откъснат от света ще тлея в своя замък и няма да крещя да вия до забрава, когато разбера че някой ме предава. Ще бъда властелин на самотата своя и може би дори ще избера покоя пред хаоса на любовта. Някой ден, но не сега..
Първоначално написано от kyon
Деба и изпалените ви лапета. Ще разберете рано или късно... или пък не![]()
Хора искам да ви кажа първо че тревата не е толкова зла колкото я представятаз лично съм на мнение че няма нищо лошо от време на време да припалваш козче да се поотпуснеш
аз лично не съм забелязъл до сега някакъв лош ефект от нея нито физически ,много съм запален по стрийт фитнеса и не ми прчеи въобще, нито умствен ,аз попринцип съм си ученолюбив.А попринцип на момичетата не им се харесва много това и аз не си го обяснявам
малко са тези които го приемат с кеф , на ще ти дам един съвет:
Никога не и се явявяй навяхан(накозен,напарен,из ривен незнам как му викате по вашия край) много го мразят това и не я лъжи казвай и когато пушиш и никога не отлагай среща с нея за това.
Аз лично не виждам защо трябва да спираш поговори си с нея обясни и някой неща ако иска да бъде с теб ще трябва да приеме някои неща![]()
+1Първоначално написано от IseeDEADbodies
fear4o <--- май bro' xDD
So what we get drunk
So what we smoke weed
We’re just having fun
We don’t care who sees
So what we go out
Първо. Не съм лапе, а така като те гледам може да изляза и по-голяма от теб.Първоначално написано от IseeDEADbodies
Второ. Тва, че човек си позволява да пуши трева веднъж седмично/месечно или по-рядко не го прави тревоман, нито пристрастен, нито с убити неврони.
Трето. Не мисля, че е нужно да ти обеснявам, че всяко нещо, с което се прекалява е вредно. Тва, че някои хора нямат мярка, прекаляват, правят се на интересни и свършват без мозък и без да могат да свържат две приказки, не значи, че всеки е така. И тука идва голямата разлика между хората с мозък и хората без мозък.
Принципно си прав що-годе. Но ми дай една разумна причина да пушиш трева, дори и 1 път в месеца. Дай ми една РАЗУМНА причина и ще се съглася, че пушенет е нещо хубаво и не вреди.Първоначално написано от robles
Принципно съм правАПървоначално написано от IseeDEADbodies
Една разумна причина е, че те отпуска и/или развеселява (не си го представяй като пропаднала работа, просто се чувстваш РЕЛАКС, когато целия ти ден е бил пълна помия, примерно).
Сега ти ми дай една РАЗУМНА причина за употребата на алкохола, кафето, тютюна...
Ако имаш нужда от някво вонящо на гумна нещо, за да се отпуснеш, начи нещата не отиват на добре... Интересно като станеш 30+ и имаш да се разправяш с шефове, тъпи съседи, непослушни деца, сметки и прочее, как ще се отпускаш, като денят ти е помия.
Освен това "да се отпусна/развеселя" не е разумна причина, а прилича точно на изсмукан от пръстите на пубер аргумент.
Извинявай за полаПървоначално написано от robles
Хах.. че за да се отпусна или да се забавлявам не са ми нужни наркотици. Ако на теб са ти нужни наркотици за да си прекараш приятно, забавно.. етц. това говори твърде лошо за теб. Или пък "РЕЛАКС". Това не е разумна причина за мен.
Разумна причина за алкохола също няма, за това и пия толкова рядко. Към кафето/кофеина съм пристрастен признавам си, за цигарите/тютюна същата работа. Но те поне за легални и няма опасност от консумацията им да влезеш в затвораИли заради притежание. Сеш се. Не ми говори празни приказки, щото съм по-наясно от колкото си мислиш.
Язък.. изпреварила си меПървоначално написано от PinkPan7her
![]()
edit - А и какво общо имат кафето и цигарите с наркотиците, че ги намесваш ? Те не са опиати.. за разлика от марихуаната. Нещо не ти хванах логиката. Айде за алкохола ясно, ама за другите две.