- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Трева-Гадже
Здр на всички!Отдавна не бях писал тук,но дойде и моя час!Проблема е следния хода с момиче,което много обичам тя мен също ... скоро се събрахме след дълга пауза.През тази пауза почнах да пуша трева.Сега тя ми се дразни иска да спра.Сега тя ми каза,че неискала да ходи с тревоман![]()
Първо:Не съм тревоман просто ми харесва да пуша забавно ми е ...Второ(важно):Според вас този израз не е ли прекалено незнам много обидно и гадно се почуствах като го чух тва ... се 1 аз съм некъв боклук и тя неможе си позволи да ходи с мен ли и аз незнам.Кажете си мнението ...
П.С.:Значи такива хора които само ще обиждат и прочие да не пишат ! Нито съм некъв наркоман пробит ... ако ме видите никога няма да кажете,че пуша и такова нормално хубаво момче съм сиНе съм пристрастен,но това което каза гаджето ми просто много ме засегна. Какво бихте направили вие ? Ясно е,че ще спра тревата,но просто тва което ми каза адски много ме гризе немога да остава така нещата ...
Когато имаш НУЖНОТО и не даваш НЕОБХОДИМОТО, оставаш с НИЩОТО и чак тогава осъзнаваш същноста на МАЛКОТО, което е трябвало да дадеш.