Божичко... Нали за това си има всяко нещо граници... А не, днес не си на кеф, дай да се напушиш, просто така. Утре ме нерви кучето, ще се напуша..

Тва, че марихуаната в България не е легализирана и пропагандата е пълен смях, не значи нищо. Ако си толкова начетен и знаещ колкото казваш, нямаше да водим този разговор.

Обясни ми защо в Холандия марихуаната е легализирана. Защо в Испания е позволено хората да си гледат до 5 растения вкъщи и да консумират ВКЪЩИ, но не и на улицата..

Пантеро, а ти имаш ли идея колко ЧИТАВИ хора познавам, които отдавна са минали 30-те и си имат семейство и деца и пушат трева. И мога да ти кажа, че не са пропаднали типове, даже напротив. Работят, грижат се за семейството и т.н...

Имам и приятели, които предпочитат тревата пред цигарите и пушат само трева (разбира се не я пушат като цигарите, щото няма пристрастие и няква огромна нужда от тва, нито го има така наречения никотинов глад).

Всичките тези филми, които са ви набили са ви разлашкали мозъка. Аз приемам вашето мнение и въобще нямам наум да ви го променям с приказките си. Просто е отвратително да съдите и да лепите етикети, без видно да сте запознати. В смисъл такъв, че явно не говорите от опит и наблюдения (или наблюденията са ви в/у някви дрисльовци на по 15-16, които и те не знаят кво правят и се мислят за много големи), а говорите квото сте подочули от тук от там... А най-смешно е как се излъчва ефекта от марихуаната по разни сапунки и филми.. Пълен дебилизъм като цяло.

Ако един разумен човек успее да съчетае ПРАВИЛНО пушенето на марихуаната с всичко друго (ако може да се контролира), аз не виждам никакъв проблем.

Има и примери със световноизвестни хора, президенти и като цяло важни клечки, които са пушили трева.. И КАКВО ОТ ТОВА !?!? Тва не им пречи да са фрашкани с пари, да са известни, да са умни, да са добри и т.н...

Всичко е до нагласа. Ако си решил да ставаш пълен нещастник и боклук, да си пропаднал тип и ако не те ебе за бъдещето ти, много ясно, че ще пропаднеш и дори може и да не ти е нужна тревата, може пък да се пропиеш. Аз като претегля, пиянството ми се струва много по-зле от пушенето на трева.

Да едит-на, че сега ви прочетох коментарите.

Намесвам кафето, защото съдържа кофеин. Цигарите- никотин. Как ме питаш кво общо има, като са хиляди пъти по-вредни от ОПИАТА МАРИХУАНА.

Шадоу ме сети нещо, което щях да казвам също, че марихуаната я използват и в медицината.. Иначе, колкото до пристрастието.. Да си пристрастен означава да ИЗПИТВАШ НУЖДА от нещо и да се побъркваш от липсата му. При тревата тва се появява чаааак когато наистина си прекалил с пушенето. Когато пушиш по прекалено много, всеки ден, години наред. Познавам и такива пропадняци.

Няма как да се пристрастиш от 2 дръпки веднъж седмично, примерно. Да, може да ти е харесало, ама ако се чувстваш добре в компанията за момента, не ти е нужна тревата. Говоря главно за себе си. Вече всеки с мисленето си. Някои обичат да се напушват всеки ден. На мен само когато ми щукне и колкото да се разнообразя, а не щото изпитвам няква уникална нужда да пуша трева. Определено не почват да ми треперят ръцете. Ама виж, от липсата на цигари почвам да се изнервям и да не ме свърта на едно място..